Šibenik-Solaris (naša izkušnja)
To je to, se mi zdi, mi lahko prosim sporočiš mail za več informacij ?!
[img]http://www.shrani.si/f/3E/7V/EH4CEFk/1/pogled-s-toboganov.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/5/Zs/1iGEGoP3/tobogani.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/u/4m/19TRrrIT/vhod.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/X/mZ/2AZoJ4nW/1/pogled-na-morje.jpg[/img]
lauru…karkoli, tvojim frustracijam ni videti konca, kakorkoli tu je le nekaj slikic, na drugi strani je še morska stran z vse dobrim, sicer gre pa tu le za primerjavo in še enkrat trdim, da bi moral na hrvaškem v dveh tednih za nekaj podobnega plačati vsaj 2-3x več … v toplicah pa še precej več moj dragi laurus…
Lepo, lepo. A v All Inclusive spadajo zraven mujezinove budnice z minareta, pa obvezno klicanje Alah Akbar med drsenjem po toboganih? A so skorpijoni pa zastrupitve s hrano pa morska trava tut del All Inclusiva in kolik procent gostov hotela gre sploh kdaj pogledat do morja, ko je vendar tako lepo med blokovskim betonom hotelov? Ene 3%?
…zares znaš nasmejat, lahko da si večni pravokator, po drugi strani pa si že neštetokrat dokazal, da enostavno nimaš pojma o večini tega kar si se namenil komentirat… torej pravokator…
…kot vidiš spodaj je nešteto možnosti izbire stolpnic, tako da po želji si lahko izbereš stolpnico oddaljeno od morja od cca. treh pa do petih kilometrov od morja, le da če se že odločiš na pot do obale moras res paziti na škorpijone, ki pogosto skačejo iz obcestnih grmičkov, pa tudi domačini so lahko neugodni…
[img]http://www.shrani.si/f/E/gH/2bhymR/panorama-hotela.jpg[/img]
…tretja od leve je naša stolpnica, do morja pa si nismo upali, ker menda škorpijonov ne manjka, pa še 2-3 km je kar malo daleč…
…”naša” stolpnica je tretja od leve, do morja pa si niti nismo upali, ker menda škorpijonov ni manjkalo, pa še 2-3km je kar daleč…
Prišli iz hotela Jakov,bivali 10 dni all-2 odrasla,2 otroka,cena 1595 preko Sončka,otroka sta imela gratis,moje mnjenje-ni vredno toliko denarja,sobe brez balkonov,imaš le eno malo vrvico pri oknu in to si naj suši perilo 4 članska družina,tak da smo si sušili brisače in kopalke na ležalnikih pri bazenih,plaža pri hotelu grda,kamen,tak da bos težko prideš v vodo.Sobe male,a to me ni zelo motilo,saj smo hodili le spat,kopalnica miniaturna,wc čist poleg tuš kabine,tak da malega otroka težko umiješ.Hrana nič posebnega,samo ena vrsta mesa,riba,riž ali krompir,ter veliko solate:),pijača na šankomatu zelo mrzla,da se ti vname grlo,pika na i pa je bila,ko smo šli domov reče gospa na recepciji,da smo z minibara jemali neke stvari,z možem ji pravima da nismo in ne bomo plačali,potem ji rečem,naj pokliče tistega ki popisuje stvari,ki manjkajo v hladilniku,ona pa mi reče-ne razumijem vas,govorite možda engelski,haloooooooooooo,živeli smo skupaj v yugi ona pa me ne razume,sem ji rekla govorim slovensko in če imate interes me že boste razumeli,potem mi je rekla da je vse vredu,dala osebne in ni bilo več govora,da bi kaj manjkalo v minibaru.
Polno je Francozov,imajo animacije,ki so samo za njih-aerobika,lokostrelstvo,pinkponk,minidisco,animacije za otroke,..so prav tečni,obnašajo se,kot da je vse njihovo,tak da končno mnenje,sem več nikoli nebi šla:(
In eni še kar hvalijo hrvaške lepote in prijaznost in sploh vse tam dol …
Za 1.600 evrov bi se po moje marsikje drugje po Evropi super imeli. Pa tud če bi dali še kak evro zraven, bi vsaj vedeli, za kaj ste ga dali.
Kar se mene tiče, ima Hrvaška samo lepo obalo (no, pa kaj dobrega za pojest se tud najde), to je pa zame premalo. In verjetno se samo na lepo morje ne bodo več prav dolgo šlepali.
Pozdravljeni !
Letos smo bili v hotelu Ivan v Šibeniku. Kaj naj rečem. Hotel zelo lep, urejen, čist. Soba dejansko majhna, vendar čista. Osebje prijazno. Bazen malo manj čist, vendar kopat smo se prišli v morje. Hrana dobra !
Ko sem slišala in prebirala vse te komentarje, me je bilo grozno strah, le kam gremo. Mož, ki je veliko v tujino, običajno prebiva v hotelih s po 5*, kadarkoli gremo skupaj pa vzamemo 4* in smo malce razvajeni, kar se tiče udobja. Vendar za to ceno v tujini ne dobiš hotela s 4*, pa tudi za otroka plačaš vsaj pavšal, tukaj pa ničesar.
Imava malčka starega 4 leta, ki je neverjetno užival. Ko sva videla, da otrok uživa – razna igrala, mini disco,nenehno se je nekaj dogajalo za otroke.- sva si rekla, da si dopusta pač ne bova pokvarila, da bi se jezila glede sobe.
Tako, da se ne obremenjujte s sobami, tudi okolje in dogajanje veliko odtehta.
V nedeljo prišli iz Solarisa (Hotel Andrija). Tudi jaz sem prebirala vsa ta mnenja in tudi tista od par let nazaj in me je bilo kar malo strah. In zdaj sem dokončno ugotovila, da ste nekateri res smešni. Nam je bilo v Solarisu super, naša deklica je uživala 100 na uro, imeli smo all inclusive (za ta denar ga ne dobim nikjer drugje, verjemite, sem spremljala cene od marca naprej, morda res skraaaaajni last minute) in bili smo res – na počitnicah. In res mi ni jasno s čim se ljudje obremenjujete. Haloooo? Z velikostjo sobe? Ker ni 100 vrst hrane ampak le 90??? Mislim, sej je res marsikaj malo smešno, recimo to, da voziček za kovčke ne gre v dvigalo, sploh pa ne po stopnicah do hotela, ampak mi smo se temu smejali. Smejali smo se tudi Nemcem, ki se zaradi all inclusiva niso ganili od hotela in so imeli še nemško animacijo (makar bi ostali v Nemčiji torej), ampak vse to jemlješ z nasmehom. Mislim, toliko dogajanja za otroke nisem videla še nikjer, zanimivi večerni sprehodi, res zelo pestro. Vse lepočisto, urejeno, ljudje prijazni, sicer malo dalmatinski, ampak vendarle prijazni. Osebje vedno nasmejano in pripravljeno pomagat.
Če bo le možnost, gremo tudi naslednje leto.
Bom še tukaj pripela kaj sem povedala o spodnjem all
Mi smo zelo nezahtevni gosti in se res ne spotikamo ob vsako malenkost. In smo pač tudi nekako mislili da tako pač je.
In smo naslednje leto plačali malo več in z mešanimi občutki rezervirali All varjanto v Turčiji. In smo res na začetku mislili da je kakšna skrita kamera. In je mož namignil, da če imamo dovolj denarja da bomo vse lahko poravnavi.
Ko smo kontaktirali vodičko se nam je od srca nasmejala. Tako da mislim da podrobnosti sploh ni potrebno omenjati. Vse je štimalo v nulo. Od čistoče, prijaznosti, dodatne ponudbe – da o hrani ne izgubljam besed. Pa se nismo šli prenažirat, samo je bilo toliko izbire, da si bil radoveden kaj je v naslednjem loncu.
Plaža fantastična z dovolj senčnikov, ležalnikov in brisač.Vse kanglice in lopatke smo puščali kar na plaži in jih dobili lepo zložene ker so zgodaj zjutraj čistili že tako čisto in urejeno plažo.
Tega ne pišem da bi delala reklamo, ampak samo da veste kaj All lahko vsebuje. In dopust v Turčiji nam je malo odprl oči o tem kaj lahko pričakujemo za svoj denar.
Torej se ne pustim več nategovat in izsiljevat z neko prekrasno obalo in čistim morjem. Resnica je da so tudi druge obale lepe in morje še čistejše.
Saj gremo še na Hrvaško kdaj med letom za kak dan ali na našo obalo, ampak glavni dopust je pa drugje.
Plačali smo 840 € za dva odrasla in enega otroka. In bila sem že v ogromno hotelih, tako na Hrvaškem, kot v Italiji, Grčiji in Tuniziji, res pa je, da prvič All. Nisem mnenja da je Hrvaška poceni, strašno drago pa se mi tudi ne zdi. Sprva smo res mislili tudi letos v tujino, pa nikjer nismo prišli pod 1200 €, saj se zdaj za otroke plača nek pavšal. Res pa je, da nisem gledala arabskega sveta, saj sem bila tam že velikokrat in sem se ga že naveličala. Če ne greš na izlete (za katere pa itak porabiš še dodatnih 1000 €), je pa itak isti kukuruz pred katerim hotelom se kopaš al na Hrvaškem, al v Turčiji al v Bolgariji. Zdaj me pa dejte prosim razsvetlit – kaj je tako čudovitega na zgornjih slikah? Dosti bolj zabavne tobogane dobim že v domači Aqualuni. Da ne bo pomote – rada potujem po svetu, kar pa zame ne pomeni ležati pred enim xy hotelom z all inclusive varianto.
Plačali smo 840 € za dva odrasla in enega otroka, Ok, ne bom rekla, da je poceni, strašno drago se mi pa tudi ne zdi.Sprva smo tudi letos želeli v tujino, pa nikakor nismo prišli pod 1200 €, res pa je, da arabskega sveta nismo gledali, saj smo bili tam že nekajkrat, pa smo se že malo naveličali. In če že ne greš na raznorazne izlete po deželi, za katere pa itak poraiš še dodatnih juhuhu €, je pa itak isti kukuruz,pred katerim hotelom ležiš, v Sloveniji, na Hrvaškem ali na drugem koncu sveta. Zdej me pa dejte prosim razsvetlit – kaj je tako čudovitega na zgornjih slikah?? Hotelsko naselje brez ene same prave sence. Aja, tobogani so! 🙂
Da ne bo pomote – rada potujem, ampak če bi že šla po svetu, zagotovo ne bi porabila samo toliko denarja, kot napiše agencija. Najverjetneje bi si želela ogledati kaj več kot hotel s senčniki in tobogani.
pravkar prišel iz hotela Jure v Šibeniku izredno zadovoljen z vsem (uslužbenci hotela , animatorji kompas,hrana ,čistoča ter urejenost , plaža , okolica) v Solarisu.
Tako da tisti ki jamrate nimate niste bili tam ali pa ste razvajene driske kot eden ki je sedel zraven mene žrl kot prasec in se pritoževal da je hrana zanič.
Forum je zaprt za komentiranje.