Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šibenik-Solaris-hotel Niko

Šibenik-Solaris-hotel Niko

Prebrala sem kar nekaj vaših izkušenj letovnja v teh krajih! Pozitivnih in negativnih :)) Predvidevam, da je v predsezoni vsekakor drugače kot v glavni sezoni ion upam, da bomo preživeli!
Zanima pa me ali se katera namerava letos v omenjeni kraj in hotel? Mogoče VladkaK? Ali pa sem narobe informirana!?
No pa vesela bi bila tudi, da se javi katera, ki je lani bila v sezoni in napiše svoje izkušnje :))

Ja to pa tud mene mal zanima, ker se velik propagira tale Šibenik Solaris – več hotelov – me zanima a je res kakšen ok – ker so cene v predsezoni res ok

hotel Niko je ta zadnji hotel pred campom na obali. Žal ti ne morem pomagat o samem hotelu, mi smo bili v Kompasovem hotelu Andrija in gremo letos spet. Cel kompleks je en velik cirkus, zvečer je muzika na terasah, otroški mini klubi, tudi čez dan… Če si želiš zabave, je super, mi se teh klubov nismo udeleževali (tudi za odrasle imaš aerobiko, pa vaterpolo v bazenih, pa tekme v malem nogometu, itd…)
kaj pa te zanima točno ??
če te kaj zanima za hotel Andrijo, ti lahko povem, za ostale pa ne. Sicer pa je odvisno od okusa, mene gužva na plaži ne moti posebno – sicer pa je plaža ogromna in ni panike… pa ogromno sence je, kar je meni zelo pomembno. Aja, mi smo bili v ful sezoni, mogoče je v predsezoni kaj drugačna scena, ker se komaj pripravljajo na naval 🙂
LP

Hvala, da si se oglasila. Zanima me predvsem hotel, če je katera že bila, kakšen je, sobe!! TUdi hrana me zanima kakšna je, ali ima hotel dvigalo???
Praviš, da je hotel zadnji pred campom…ali pomeni, da je zelo daleč od plaže? Plaža je bila v lanskem letu ocenjena kot ena najlepših!!! Zanima me, če je prodnata, če so kamenčki…ali so ostri…če je kaj morskih ježkov??? Tole kar pišeš, da je viko animacije je nam super…zelo radi se udeležimo animacij, otroci in starši (mini klub, kakšen mini golf, vodna aerobika,…ob večerih na sprehodu pa kakšna predstava glasbenikov :)) Kakšno ste pa imeli vreme? In v katerem letnem času ste bili? Vožnja do Šibenika traja—kako dolgo??? Se opravičujem, ker se “navalila” s kopico vprašanj :))

Tudi mi gremo letos jilija v hotel Andrija. Bi bila vesela kaksne informacije o hotelu, hrani, velikosti sob ( 2 otroka), pa kako je dalec do centra mesta, se tam kaj dogaja,…? Hvala.

ja pa povej kej o tem hotelu , izkušnje , hrana , sobe
ker na sliki zgleda leopo, sam tam je pa lohk čist druga pesem

sem mal iskala za nazaj in so eni ful kritizeral

kaj pa tvoja izkušnja

Ja, jaz bi šla, nismo pa še odločeni… tudi Nečujam je v igri… ali pa celo dopust v apartmaju s kolegi… čeprav me mika teden z obema rokama vstran :-)))
Če pa bomo šli, bomo pa šli v Andrijo s Kompas-om, verjetno zadnji ali predzadnji teden avgusta.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tudi mi smo bili zelo zainteresirani za hotel Andrija…ampak žal ni več prost v terminu, ki nam ustreza 🙁 A poznaš kaj hotel Niko?

Ne, nič ne poznam, razen tistega, kar sem videla na internetu.
Sama v tem koncu niti še nisem bila.
Kje pa ste spraševali za namestitev? Preko Kompasa?

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ja…preko Kompasa…pa žal ni bilo več prostih družinskih sob … oz nobenih, kjer bi lahko bili vsi štirje 🙂 Sedaj potujemo preko agencije Sonček!

ja, hotel Andrija je obnovljen, vsaj tista soba je bila OK, kjer smo bili mi.
Vzeli smo sobo na zahod s pogledom na hotel Ivan in pokrite bazene, kar je boljše, ker je zvečer muzika na terasi in so one sobe na jug bolj na udaru. Hotel je nizek, mogoče 3 ali 4 nadstropja, ne vem točno, mi smo bili v pritličju, ker so družinske sobe spodaj in so večje. Soba ima zakonsko posteljo, in kavč za 2 otroka, prazen hladilnik, telefon, sat tv in klimo.
Hrana OK, nič kaj posebnega, kot vsi hrvaški hoteli.

je ful sence naokoli, kar je nam bistveno julija na morju.
v bazenu pred hotelom se nismo kopali, ker je bila meni premrzla voda.

ponudba vsega ostalega je OK, za kosilo smo letos vzeli poln penzion, tako da imamo tudi kosilo, lani pa smo jedli drugod, v hotelu Ivan je pizzerija in špageterija in pizzerija na plaži, in v restavraciji v našem hotelu po naročilu. No, letos bomo imeli vse v našem hotelu.

je stvar okusa, ampak nam je bilo OK in gremo letos spet. Veliko je slovencev in madžarov in avstrijcev, večinoma so družine z manjšimi otroki.
okoli hotelov po polotoku vozi vlakec, trgovino imaš v campu, ki je oddaljen 1 km.
Lep dopust vsem!

aja, plaža je tik pred hotelom, ful široka, kamenčki so bolj ostri-priznam, da na sliki zgleda lepše. Ampak našima otrokoma se je zelo dopadlo, je postopno globoka voda. Sence na plaži ni, imajo marele in ležalnike. Pa mi itak ne ležimo na plaži, sence je okoli hotelov ogromno. Vsi hoteli so čisto na plaži, nobenih stopnic ali kaj takega….

pa mivka za odbojko, ki služi otrokom za peskovnik, za hotelom Andrija in onim hotelom, ki se Andrije drži poleg (ne vem več, kako se imenuje, ni Ivan ampak…. ??) Otroški klub poteka poleg hotela v senci, animatorke so res fajn, za zabavo – no, naša dva sta bolj zadržana in nista hotela poleg, ampak punce so super (same prijazne študentke)

pa otroška igrala, ki so čez dan na živem soncu, ampak zjutraj po zajtrku in popoldan pa so super, in sploh zvečer po večerji.

vožnja ni problem, ker je AC.

vreme težko napovem za letos, lani je bilo pa lepo 🙂
LP

jaz sem bila lansko leto, vse je bilo o.k. razen njihovega zaprtega bazena ne bom še enkrat pisala preberi
Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close