si katera želi več moških naenkrat
No, 100 ogledov in nobenega komentarja,…tu in tam si verjetno katera želi, upa pa ne, da bi imela srečanje z tremi moškimi, četudi bi bilo diskretno, na marsikatera vprašanja bolj nedolžne sorte se vsuje kup komentarjev, tu pa po 100 ogledih niti ene duše, ki bi vsaj en komentar napisala, jah, res je jeba, a ne, cedi se vam, ve pa nič,samo za ženske, da ne bo,….
Sem za, ce zelis mi pisi na Vrosi1111@gmail.com
Sem skuliran, 185cm,sportne postave, Modre oci. Javi se
Če je katera resna in ima čas v soboto in nedeljo, je iz 03, ali je pripravljena ta dva dneva preživeti pri meni, da povabiva še koga, naj piše na su277273@gmail.com, za kakšno resno dogovor po mailu, ni nateg, je resno,lp
Najprej voščim vsem SREČNO ,ZDRAVO in vse naj naj v 2024, rad bi pa poudaril, da si malo popredalčkate svoje mišljenje o nekaterih zadevah
Prvič, zgoraj napisano vprašanje je namenjeno samo in izključno- ŽENSKAM, …
Drugič, če kdorkoli na teh straneh postavi vprašanje, potem pričakuje odgovor v tem smislu, ne pa raznih pametnjakarskih komentarjev in podobno
Tretjič, če vam ne seže to v glavo, NE komentirajte , nisem sem vabil moških, vprašanje sem postavil ženskam, OK?
Četrtič, vprašanje je sedaj zopet aktualno, če se katera javi z odgovorom
Petič, DA, imam možnosti organizirati GB, pa ne v smislu proti uslug , ampak zgolj in edino za takšno žensko, ki si to želi, možno tudi dve ali tri prijateljice, diskretnost in prostor je na razpolago
Lep pozdrav
Če iščeš draga dama druženje z dvema ali večimi se mi javi pa se lahko kaj dogovoriva..odprt za vse opcije
Forum je zaprt za komentiranje.