Si je zaslužila pljesko ?
Valda, jaz bi jo polomo še bolj, še dober je bil, da ji je smao focn stisno, jaz ne bi skoparo z indirektnim, pol pa ko ciganski mrčes 3 na njega pa še en copatar fukfehtarski…..
Hjoj, saj če bi on mel 2 prijatla zraven, bi tisti tipo dvakrat premislo, zdaj je bil pa pameten še on. Še bolj bi jih mogli vsi dobit, škoda da ni bil boksar al pa kaj.
ma ja….sam pač vseen ne zagovarjam nasilja nad ženskami, iz bilokakega razloga…ka pa vem, tud če je prva skočla v njega….jst bi jo pustla nej se zlaja do konca…mogoč bi šla v drug vagon… pač, men se kr stemni pred očmi, k vidim, da moški udar žensko…pa z bilokirga razloga že…. nč se ne doseže s tem… razn kakšna osebna tožba…nima smisla…če nekdo tko laja nad tabo, se obrneš in ga daš na ignor…to bolj boli k udarc…
ja greš pač v nasledn vagon na vlaku…big deal
drgač pa te črnske scene so itak obup, babe se skoz derejo pa med sabo fajtajo, tko da ni čudn, da tud v tipe skačejo….mah, mogoč jo pač vzgojno focneš nazaj, če ti že prva focn stisne… ampak ne zdej s tako silo, k bi tipa in ne s pestjo…
na splošno ne trpim nasilja….ker s tem nč ne rešiš….sploh tistih fint, ko se ga tip napije in pride domov pa razbije babo za brezveze…al pa jo stolče, če se ne strinja z njim…al pa ka ti jst vem, kr ga kdo na šihtu razpizdi in se doma znaša… takmu z veseljem zmešam strup v južno, ko prvič to nardi
DA in še enkrat DA – Zaslužila si je!
Ker je izzivala 100 na uro vse okoli sebe. Je žalila, tolkla skupaj s svojimi prijateljicami vse okoli sebe… skratka najprej je izvajala psihično in kasneje še fizično nasilje.
Razen tega pa je tipa, ki ji je prisolil klofuto udarila, ko se je že pomikal v drugi del vagona.
Sorry ženske… tip je ravnal samoobrambno.
V življenju si kot oseba vedno postavljaš meje. Ko nekdo prestopi to mejo v napadu nate pa pade tudi spoštovanje (spolno, rasno, versko…junejmit) in nasilnež naj se pripravi na posledice.
Tukaj se pa strinjam s teboj. Če gre za neizzvano fizično nasilje s strani ženske in moški uporabi fizično nasilje je pa itak en navadn brezjajčnik.
Tudi kakšno “kokodakanje” je treba kdaj pa kdaj znati moško prenesti… najbolje z umikom, da se razkadi para v ekonom piskru pri pički.(tle pa pride Senzina… pičke se delijo na moške in ženske)
A veš, kakšna je moja predstava, kaj bi naredil pravi moški?
Punco bi zagrabil in nesel ven iz vagona….al bi jo pa samo tako
pogledal, da bi nehala na mestu…[/quote]
Ti pa še nisi bila nikoli blizu kakšnega podivjanca…ne glede na spol, sklon, število in čas a ne?:-))
A veš, kakšna je moja predstava, kaj bi naredil pravi moški?
Punco bi zagrabil in nesel ven iz vagona….al bi jo pa samo tako
pogledal, da bi nehala na mestu…[/quote]
Ti pa še nisi bila nikoli blizu kakšnega podivjanca…ne glede na spol, sklon, število in čas a ne?:-))[/quote]
Sm bla na žalost.
Ampak jest nisem “pravi moški” :-)))
Torej, kdaj bi se lahko tip branil, zdaj ko ga je zmerjala in še fizično ”napadala” ne, če bi mela nož a pol lahko? Pa če bi mela pištolo? Jo lahko moški poči?
Fak ne razumem vaše večne logike, moški in ženske smo enakopravni baje oz. to ženske želite, torej je razlog ko jaz prilepim eno tipu, enako dober če tam stoji ženska, in verjemi, če bi tako izzival moški, bi jih fasal po 10 sekundah….
Zakaj ne s tako silo kot bi tipa? Povej mi niste enakopravne, a si ne zaslužite za isto izzivanje kot moški, enako ”kazen” ali vzgojno? Kaj točno je ona VEČ kot če bi enako počel moški? A to ker nima kurca, ji daje popust? Nope, to ste ga mela ko nismo bili enakopravni, zdaj pač več ne.
Aja, pa eno vprašanje, če bi tako izzivala žensko, bi jo ona lahko z vsi silo prtisnila? Če ja (ker sta istega spola) kaj če je ona boksarka poklicna, al pa trenira kake borilne veščine, in jo nalomi bolj kot marsikateri tip, pa nima lulčka? Tam pa je vse ok al kak, ker sta dve vagini?
Dvojni standard, pač tam kjer ženskam paše.
Tale ga si jo je po videnem definitvno zaslužila. Ne vem pa, kdo in kako jo je tako “zrajcal” oziroma kje je bil povod za to kokodakanje. 🙂
Torej, kdaj bi se lahko tip branil, zdaj ko ga je zmerjala in še fizično ”napadala” ne, če bi mela nož a pol lahko? Pa če bi mela pištolo? Jo lahko moški poči?
Fak ne razumem vaše večne logike, moški in ženske smo enakopravni baje oz. to ženske želite, torej je razlog ko jaz prilepim eno tipu, enako dober če tam stoji ženska, in verjemi, če bi tako izzival moški, bi jih fasal po 10 sekundah….
Zakaj ne s tako silo kot bi tipa? Povej mi niste enakopravne, a si ne zaslužite za isto izzivanje kot moški, enako ”kazen” ali vzgojno? Kaj točno je ona VEČ kot če bi enako počel moški? A to ker nima kurca, ji daje popust? Nope, to ste ga mela ko nismo bili enakopravni, zdaj pač več ne.
Aja, pa eno vprašanje, če bi tako izzivala žensko, bi jo ona lahko z vsi silo prtisnila? Če ja (ker sta istega spola) kaj če je ona boksarka poklicna, al pa trenira kake borilne veščine, in jo nalomi bolj kot marsikateri tip, pa nima lulčka? Tam pa je vse ok al kak, ker sta dve vagini?
Dvojni standard, pač tam kjer ženskam paše.[/quote]
lej tega kak se je razpisu…..hjuj….ammmm, ma ne sj ok, sj k je ona prva v njega skočla ok, valda jo je nazaj, bi jo jst tud vrjetn…in normalno, da če je samoobramba da se morš…. ampak ker ste pač že v splošnem močnejša bitja ane, je mal drgač, če te ženska udari, pa jo ti potem 6x bolj nazaj (alias z vso močjo, kot bi jo ti recimo), da ji po možnosti z enim šamrom zdrobiš čeljust al pa vsaj arkado razbiješ…sj veš ka mislim….tega ne odobravam, ker tle nismo enakopravni v moči že po defoltu…
Forum je zaprt za komentiranje.