si ali ne?
Danes zjutraj me je v kopalnici nekaj prešinilo;ne urejam si obrvi.!! Vedno so se mi zdele “lepe”, takšne, ki pašejo nad moje oči, na moj obraz, niso preširoke, zaraščene, ali pregoste, skaratka, ni se mi zdelo potrebeno poseganje v naravo.Po pravici povedano sem tudi na sogovornici prej opazila za moje pojme pretanko črtico nad očmi, kot naravne obrvi.Danes pa premišljujem, le kaj si o meni mislijo drugi, recimo sogovorniki, ki me gledajo v oči in hkrati vidijo, da si ne pulim obrvi.Se jim zdim za luno, jamska ženska, ali morda tega spoloh ne opazijo?Kako ve? Si vse urejate obrvi, ali pa je še kje katera meni podobna?Hvala
Sedaj niso več modere tanke obrvi, temveč naravne oblike in nekoliko močnejše linije. Širina obrvi se je modno odebelila.
Populim samo toliko, da jih oblikujem, tanjšam jih pa nikakor ne. Mi niso všeč tanke obrvi.
Če imaš to srečo, da ti obrvi rastejo lepo v liniji, da ti nobena ne raste “izven obrvi”, če veš, kaj hočem povedat…potem je super. Če ne, pa odstrani samo tiste, ki rastejo izven začrtane linije obrvi, pa je to to.
Glede sogovornic, ko si vprašala…pretanke obrvi mi delujejo avšasto, zdi se mi tudi, da žensko nekoliko postarajo (pač vemo, da starejši skoraj nimajo več obrvi). Če pa ima neko goščavje na arkadi, kot ta Slavica na zgornjem linku, mi pa deluje rahlo možačasto, no =) Treba je najt pravo mero pri vsem.
Stara čez 30 pa si nikoli nisem spulila niti ene obrvi. Če mi je kaj grdo so čisto oguljene arkade pol pa ena švoh kosmata črtica – take ženske me spominjajo na koga s zdravstvenimi težavami. Zgleda kot da se niti v ogledalo ne bi pogledale.
Imam pa svetle obrvi in ne preveč košate. Vobče me ta gonja proti dlakam odbija, je pa res da imam tudi drugje svetle in redke, tako da si to zlahka privoščim.
Forum je zaprt za komentiranje.