Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Shujševalna da te kap

Shujševalna da te kap

Zaljubila sem se, priznam. Moj svet je rožnat, čudovit, dišeč in takšen bo ostal še 1 teden, ko me bo moj ljubimec zopet zapustil.
Potem sem bom zjokala, naspala, pospravila stanovanje, šla k frizerju, poklicala prijateljice, se spravila k sebi in se poredila za kakšen kilogram, saj sem v zadnjem času ostala skoraj brez kompletne garderobe.
Moja tehtnica kaže -6 kg v 3 tednih….in ker bo verjetno še kakšna kilca spuhtela do njegovega odhoda, bom pa res v totalni krizi.
Kdaj so že razprodaje? 🙂
Drage moje vse, ki hujšate po raznoraznih metodah, ločujete živila, imate vodne dni, jeste zelenjavne juhice…vam toplo priporočam tole mojo dieto. Lahko ješ vse in v neomejenih količinah:)
Sploh so priporočljive sladice (sladoled, jagode z smetano, dovoljen je šampanjec), odlično se prileže tudi pečena slanina na žaru, pa kakšen sočen kotlet, pa testenince…ipd.
Torej…zaljubite se in veliko seksajte.
Ljubezen gre skozi želodec in kako to prekleto drži!!!!

Al sem se nasmejala!Pa,ja,kaj se me se sploh trudimo ko pa obstaja tak enostaven sistem…

Sangrija, ti si res faca! Sej vem, da boš žalostna čez par dni, ampak tolaži se s tem, da si doživela neki, kar večina od nas verjetn niko ni (ne bo)! Za povrh pa še lepa postavca, vauuuu, se splača! Leeeepooo se imej, pa javi se kaj potem, da te bomo mal tolažle.

Ja, ja se strinjam s tabo, preverjeno :))) Deluje :)))

Ja, res deluje :)) V zadnjih dveh mesecih sem iz istega razloga izgubila 3 kg, pa me že prej skoraj nikjer ni bilo nič. Definitivno gre ljubezen skozi želodec, če je pa zraven še malo grenke bolečine pa sploh. Uzivajte! :)))

Zgleda sem edina pri kateri to ne deluje;-) Tako, da sama združujem sex in telovadbo, pol so pa učinki res vidni:-)

Vse prihaja, vse odhaja!
pride zaljubljenost, pol je ni več! Pa jok, depresija, hrana za tolažbo in hop kile gooorrr.Vse smo to že doživele tako da……

Sicer pa; CARPE DIEM.

Sangrija, revica, da nisi kaj bolana……

Od tega, k nehaš s tipom, da bi bil depresiven? Ja pač, se dogaja… Ni nujn, da se moraš glih s hrano tolažit, lahk počneš tud kaj bolj ustvarjalnega. Sem bla tolk čas sama, pa je blo super .

Sangrija, ti si glavna!! Ti in tvoj legionar (če me spomin ne vara)!
UŽIVAJTA

Da se s seksom res hujša je prmejdunaj RES. Jaz sem vrgel iz sebe
že 20 kg in še kar gre navzdol. Še s Tipkarico kaj potipkava in še kakšna
kilca preč.

Bravo Sangrija, ti si faca! Živa resnica, kar praviš! Joj, kako bi se prileglo tistega norega občutka, ko je cel svet tvoj………………! UŽIVAJ!!

kako imas prav..bemti k si zaljubljen je vse tko roznato..dobro za popizdit..in kaksne kile..ma to kr kopni..in vsak dan si cedalje bolj seksi..ma ej ljubezen res dela cudeze…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close