Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek shoping v Bosni

shoping v Bosni

ja lahko je kupovat firme in kvaliteto,ce si lahko privoscis….

Mene pa zanima, kdo nosi iste čevlje ali cunje 5 let???? OK ne rečem kakšen plašč ali kaj takega, ampak me zanima kdo bo še nosil roza pumice čez 5 let (mislim da boš že čez 2 leti popolnoma kmet, če jih boš nosil)!!

Hanna

No jst isto robo nosim največ eno-dve sezoni, sploh hlače, majčke in čevlje hitro menjam…tko da se požvižgam na firmo!

Jaz nosim iste cevlje 5 let, HannaH. Pa tudi ce dam za njih veliko denarja, zapravim manj in imam vec, kot ce vsako leto kupim neke nagnusne roza ponarejene pumice.
Sicer je pa odvisno, koliko je clovek star, kaj pocne in kje se giblje.

Butik je butik…bosanski ali slovenski…..tržnice,hja njihove pokrite naše odkrite…….cenovna razlika “drastična”

Poljub je kralj dotikov

Nekdo je pisal o tržnici Arizona. Jaz sem to videla in tam ne bi kupila nič. Ciganija, da je ni. Samo sprehodila sem se iz firbca po tržnici in takoj ti težijo in vsiljujejo (cigani) parfume, …. S prijateljico sva samo leteli nazaj k avtu in gas. Zanimivo za videti, kupila pa ne bi nič. Vse je zapreašeno in umazano…..

Draga Taja,
jaz pa že par let vse cunje kupujem prav na tej tržnici – zase in še za moža. In še naprej bom, ker sem se po obiskih v butikih BTC prepričala, da imajo ful stvari s tega konca, le da so tukaj cene dvakrat ali celo trikrat višje, npr. tam dobim majčke za 10-20 KM (1KM=120 SIT), srajce za 15KM, superge za 25, kavbojke za 25, spodnje hlačke za 1-3 KM, modrce za 3-5KM,…Kvaliteta ni bogve kakšna, so največkrat iz Kitajske ali Turčije, nimam pa nobenih težav pri pranju v stroju.
Ko bom pa imela plačo milijon SIT se bom najbrž “preselila” v Emporium, Vodeb, …
LP

Berem, kako veselo kupujete v Bosni in kar ne morem verjeti. Vse to me spominja na Madžarsko, kamor je folk letal in kupoval vse počez, pa potem pozneje ugotovil, da le ni vse tako dobro. Ampak konec koncev, saj nekaj zapravite tudi za bencin, kajne?!

Jaz določene stvari nosim tudi tri leta. Poloverje, majčke, kavbojke. Spodnje hlačke tudi več let. Mož prav tako (vsaj srajce), pa nobeden od naju ni za luno.
Originalne stvari delajo v državah tretjega sveta, ker gre za ceneno delovno silo. Logično.

Čevlje nosim leto ali dve, ampak jih ponavadi toliko uničim, da si kupim nove. Cenovno dam za njih tam do 12.000 in sem z njimi zadovoljna. Podobno je s supergami.

Ne morem pomagati, ampak še vedno raje kupujem pri nas. Večinoma določene znamke, s katerimi sem zadovoljna in so preverjeno kvalitetne.

LP

Enna, Emporium in Vodeb nimata pa popolnoma čisto nič skupnega. In ravno zato, ker NIMAM miljon plače, hodim v Emporium.

Danes smo bili na šopingu v tej bosanski Arizoni. Roba je dobra, če poznaš trgovine v katere moraš it. Pozanimal sem se pri znancih, ter izvedel v katerih trgovinah prodajajo ORIGINAL stvari. To je tako imenovana ”padlo je iz tovornjaka” roba. Se pozna pri ceni, če na primer kupiš 3 pare ORIGINAL levisovih hlač za 4500 sit po komadu, ali 15.000-20.000 sit v SLO. Obiskali smo vse trgovine z original oblačili, ter se z nakupa vrnili s polnim prtljažnikom. Res je zelo moteče to, da ti okoli avta skačejo mali cigani ter ti vsiljujejo parfume. En je šel celo tako daleč da mi je iz roke skoraj iztrgal denarnico, ter hotel vzeti ven denar, s katerim naj bi jaz kupil parfum. S punco sva računala, da bi za enak nakup v Avstriji ali Sloveniji plačali cca. 40.000 sit več. Se splača it, vendar moraš res vedeti v katerih trgovinah je original roba. Da ne omenim velikanske porcije pravih bosanskih čevapov za smešno ceno (3 km). Skratka, če veš kaj in kje moraš nakupovati se zelo splača it, vendar pa dobi ta Arizona zelo velik minus glede ciganov ki skačejo po parkirišču in te že skoraj nasilno prosijo, da kupiš parfum, ali da ti za 20 km varuje avtomobil. Na srečo za to parkirišče skrbijo redarji, ki non-stop hodijo po parkirišču, tako da glede varnosti avtomobila ni nevarnosti. Cene 5/5, urejenost trgovin 3/5, cigani 1/5 🙂

Pa kje je ta ARIZONA ?

A kdo nakupuje v Celovcu? Mene zanima kakšna je tam kvaliteta pa če se mi splača it kupovat tja?

A pa lahko poveš katere so te original trgovine?:o)

jooj, če je človek za luno mu pač ni pomoči. jst sm bla že res dostkrat v Bosni, v Banjaluki, pa vedno mi je blo res všeč, vse tak na easy, ok, na vc ne smeš it na tržnci, pa mal morš gledat da ne kupiš česa umazanega, pol pa gre. po moje se splača, ubistvu se pa men je*e za originale, važno je da kavbojke pašejo na mojo rit, pa ni važno al so miss sixty al leviske al pa kej čist x. mi pa na kraj pameti ne poade da bi šla recmo v Emporium pa dala za hlače 15.000, če res niso take za kako posebno priložnost. tk al tk se pa moda in vse tako spreminja, js zase vem da ne morem imeti hlače za 2 sezoni, sploh kavbojke, če vem da si jih lahko za tak denar, ko bi v sloveniji dobila ene, kupim 5-6parov.
aja, edino za parfum pa “raskiram” v sloveniji, ker so dol redčeni z vodo ;-). res da sm stara šele 16 let, ampak nekteri ste pa velik manj odrasli, vsaj po temlem sodeč.
ursy

Ursi, ko bos sama sluzila denar zase in za svojo druzino, bos mogoce raumela pregovor, ki pravi: Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval.

bger, lahko poveš katere so te trgovine z original robo? Prosim.

Vsem hvala za mnenja. Očitno se splača, zato gremo v soboto dol in bomo videli kakao in kaj. Poročam!

LP, ina.

ina.

ja, mogoče, ampak mam raje več oblek na zalogi, pa tak, za info.- ni vsa roba dol slaba, se dobijo tut prav lepe in dobre stvari. če bi šla/šel mal pogledat dol, pa nebi gledal da bi si prstke umazal, bi videl/a. sej ni čudno da nas bosanci pa hrvati ne marajo, zaradi takih primitivcev.
a oni niso ljudje???
lp, ursi

kdo lahko nosi čevlje pet let, če niso pošvedrani so pa čist out, al pa se jih enostavno naveličaš
ok kakšni klasični salonarji, ki jih maš sam za fensi dogodke že, ostalo pa….no razen če imaš tolk čevljev, da vsake obuješ enkrat na pol leta

jz sicer tud ne maram kupovat jeftino, ampak bom začela, ker sem že nekajkrat pop…..zarad stvari, ki je kar dost stala, pa se je zlo hitr uničila

sem v istanbulu kupla dve usnjeni jakni in gor so bile prišite nalepke made in italy, pa kao neka kreatorka iz milana……grem stavit da te iste jakne v italiji stanejo vsaj trikrat več

Jaz imam cevlje po pet let (sandale, tudi skornje, salonarje..) Kupujem izkljucno usnjene sivane – ne lepljene (Eboli, Pollini) REdno jih nosim cevljarju, nobenih nimam posvedranih, pa zelo veliko jih imam -ker zanje lepo skrbim.

Hey again! original robo imajo tiste trgovine, ki so takoj ob parkirišču. Sej se takoj vidi katere so, saj so lepo urejene.

Jaz sem bila lani v Sarajevu. Splača se kupovat na tržnici, tam dobiš vse živo nekih ponaredkov. Jaz sem kupila: bundo: dala 6000, je kar kul, pulover za 2000 (približno) čisto fajn, pa štumfke pa take reči. Se splača združit izlet s šopingom, da bi pa samo po cunje hodil je pa bedarija, preveč tvegaš, sploh če greš s svojim avtom. Jaz sem šla lepo na bus, dala za karto 11 jurjev. Dol sem preživela kar precej časa, vozniki niti ne upoštevajo semaforjev, greš pač, ko se ti zdi, da je frej. Tak občutek sem dobila jaz.
Mesto je pa itak carsko, res, ima močen karakter, pa dobre bureke.
Pa tudi v trgovinah je ceneje kot pri nas (logično, če pogledaš nihove plače), spet pa ne tako zelo, pijača v lokalih pa je kar po istih cenah kot tukaj. Torej: Šoping na tržnici, v Sarajevu je ta velika tako velika, da lahko vsak najde nekaj zase. Sploh tisti ta veliki šali, lepo poslikani, res krasni so poceni.

Kaj pa usnjene zimske ali pa jesenske jakne,skratka kakšne so kaj cene usnjenih izdelkov?

Mene pa zanima, kako je s šopingom v Beogradu. Kmalu grem dol na izlet, pa me zanima, če se da kaj ugodnega nabavit? A mogoče kdo kaj ve?

Na buvljaku na Novom Beogradu se da kaj poceni kupit. jaz sicer tam nisem bil.Če hočeš kaj poštenega kupit v butikih, pa so cene take, kot pri nas.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V butikih sem mislila, ja. Kaj pa je to buvljak? A je to tržnica al kaj? Še nikoli nisem bla dlje od Hrvaške- kar se bivše juge tiče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close