Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Shod proti splavu v Ljubljani 2.10.21

Shod proti splavu v Ljubljani 2.10.21

Odgovor na objavo uporabnika
Japajade, 24.09.2021 ob 15:07

Hmno, 24.09.2021 ob 14:46

Ne vem, kaj imajo za protestirat. Saj jih nihče v nič ne sili. Če nočejo splava ga pač naj ne delajo. V druge se nimajo pa kaj vtikat.

Če se babi ni dalo natakniti dedcu kondoma, si naj splav sama plača, denar, ki ga plačujem za zdravstvo jaz, naj se pa uporabi za zdravljenje bolnikov in ne za ubijanje potencialnih davkoplačevalcev!

S kondomom fukat je bolj tako kot bi si noge umival v nogavicah.

kaj misliš, 24.09.2021 ob 08:50

čas je za spanje, 23.09.2021 ob 22:05

Če bi bila iz Ljubljane, bi šla tudi jaz. Splavov je še zmeraj preveč.

Res je, splavov je preveč.

Sama sem štejta v statistiki med tiste, ki so imele 4 splave.

2 x spontan splav, ki so ga morali dokončati s čiščenjem v bolnišnici.

2 x abrazija, ker je plod odmrl, ni pa prišlo do izločitve in so morali čistiti v bolnišnici.

Ampak v statistiki splavov sem zaradi tega šteta, 4 x.

Ja, splavov je preveč, ker nas je v statistiki veliko takih, ki smo si srčno želele, da so tega ne bi prišlo.

da bi z omejitvijo dostopa do splava v tvojem primeru prišlo do zdravstvenih zapletov, noben od teh otrok pa ne bi preživel. S tako odločitvijo bi se samo povečalo število smrti nosečnic in porodnic, število rojstev pa se ne bi povečalo. A si to želimo?

Ti si invalid?

oihtgfsšć, 24.09.2021 ob 15:57

Ti si invalid?

Tega pa jaz ne razumem.

teksmeks, 24.09.2021 ob 11:06

samo veste, 24.09.2021 ob 10:50

kaj misliš, 24.09.2021 ob 08:52

samo veste, 24.09.2021 ob 08:19

Kot da je tako lahko naredit splav. Kolegici ga niso hoteli. Imela je zdravstvene težave, doma že tri otroke, slabo finančno stanje. Pa ni bilo šanse, da ji dovolijo. Tako da ne trobljajte v pazno.

Tole pa ne drži, ker do 10.tedna nosečnosti se razlog ne preverja. Je dovolj samo to, da ženska reče, da želi splav.

Kasneje pa seveda ja.

In to se mi zdi prav.

Kolegica je bila v 6. tednu.

Kje pa je to bila? V Teksasu?

Ti si smotana ali se samo delaš smotano? Neumno bitje si, povsem nekulturno in bebasto.

kaj misliš, 24.09.2021 ob 12:08

Ni bila!

Pri izostanku menstruacije je prvi pregled pri ginekologu v 8.tednu, tako da v 6.tednu še sploh ni prišla do ginekologa!

Ha ha ha. Ko sem jaz imela prvi pregled, sem bila v četrtem tednu.

juk, 24.09.2021 ob 18:17

Ha ha ha. Ko sem jaz imela prvi pregled, sem bila v četrtem tednu.

Haha, v 4.mesecu ni kaj videti, zarodek niti vgnezden ni, menstruacija še ne zamuja.

Jahno, 24.09.2021 ob 18:34

Haha, v 4.mesecu ni kaj videti, zarodek niti vgnezden ni, menstruacija še ne zamuja.

PArdon, v 4.tednu

Jahno, 24.09.2021 ob 18:34

PArdon, v 4.tednu

Ja lahko ti že menstruacija zamuja. In imaš pozitiven test. Na prvi pregled (če želiš obdržati nosečnost!) greš res običajno okoli osmega tedna. Če je ne želiš obdržati pa pač ne čakaš na ta pregled a ne? Jao. Zakaj bi čakal pregled če je vse ok z nosečnostjo če greš na splav? Mislim koja logika res :). Upam da si moški, ker če si ženska je pa za zjokat.

Delovanje ženskega telesa ti res ni jača strana.

Odlično napisano.

flos, 24.09.2021 ob 19:53

Odlično napisano.

Odlično napisano! se je nanašalo na komentar Hmno (Ne vem, kaj imajo za protestirat. Saj jih nihče v nič ne sili. Če nočejo splava ga pač naj ne delajo. V druge se nimajo pa kaj vtikat.)

Naj imajo shod in povejo svoje mnenje. Ampak nikakor ne pred porodnišnico napadati deklet, ki so že tako v res hudi stiski. To pa lahko dela le sprevržen um.

samo veste, 24.09.2021 ob 18:16

Ti si smotana ali se samo delaš smotano? Neumno bitje si, povsem nekulturno in bebasto.

Ti pišeš neumnosti. Do 10. tedna dobiš samo napotnico in to je to. Razen če si pri ginekologu, ki uveljavlja ugovor vesti.  V tem primeru te mora napotiti k drugemu, ki bo dal napotnico.  Ne vem kakšna je tvoja agenda, resnica to pač ni. Ali si sama tako trapasta in naivna ali pa namerno zavajaš.

SPLAV JE UMOR, ker se z njim ubije novo človeško bitje.

Vsaka ženska, ki splavi, ima celo življenjske travme, ker globoko v sebi ve, da je ubila svojega lastnega otroka. Tudi če to navzven zanika kot nekatere na forumu.

Sploh ko je na smrtni postelji, takšna ženska razmišlja, kakšen bi bil zdaj njen otrok, če ga ne bi umorila. In s to mislijo tudi umre.

Andrassy, 25.09.2021 ob 09:42

SPLAV JE UMOR, ker se z njim ubije novo človeško bitje.

Vsaka ženska, ki splavi, ima celo življenjske travme, ker globoko v sebi ve, da je ubila svojega lastnega otroka. Tudi če to navzven zanika kot nekatere na forumu.

Sploh ko je na smrtni postelji, takšna ženska razmišlja, kakšen bi bil zdaj njen otrok, če ga ne bi umorila. In s to mislijo tudi umre.

Andrassy, ne kvasi neumnosti, prosim lepo.

ti to iz lastnih izkušenj?

ker drugače je vse skupaj samo bluzenje

Ampak nikakor ne pred porodnišnico napadati deklet, ki so že tako v res hudi stiski.

Ravno tam je potrebna močna aktivistična akcija. Te razvajane princeske je treba pozvati k premisleku – če sploh vejo, kaj delajo, in če so res v tako bednem materialnem položaju. Ker ponavadi gre samo za neodgovornost in neke instant rešitve po liniji najmanjšega upora.

Če ne bi imeli dovoljenega splava, bi nas Slovencev bilo pol milijona več! Tako pa se k nam na veliko priseljujeo muslimani in na polno štepajo otroke. Ki jih seveda šola in preživlja slovenska sociala. A ste že kdaj videli eno samo muslimanko, da je šla na splav?

blahblahblahh, 25.09.2021 ob 09:47

Andrassy, ne kvasi neumnosti, prosim lepo.

Ne vsaka ženska. Tudi med njimi so brezsrčne morilke brez vesti.

Zakaj se pa moški nikoli ne vprašate, zakaj toliko žensk noče vaših otrok? Že niste pravi material – ne genetsko in ne socialno.

Imaš prav, 25.09.2021 ob 10:03

Ne vsaka ženska. Tudi med njimi so brezsrčne morilke brez vesti.

Da, v zgodovini človeštva so tudi morilke. Jih je pa veliko manj kot moških morilcev. Ne vem pa, zakaj v temi o splavu omenjati morilke in morilce. Splav ni umor. To bi pa že lahko vedeli.

blahblahblahh, 25.09.2021 ob 10:09

Da, v zgodovini človeštva so tudi morilke. Jih je pa veliko manj kot moških morilcev. Ne vem pa, zakaj v temi o splavu omenjati morilke in morilce. Splav ni umor. To bi pa že lahko vedeli.

Umor je umor, to bi pa že lahko vedel.

Slovenski domoljub, 25.09.2021 ob 10:01

Ampak nikakor ne pred porodnišnico napadati deklet, ki so že tako v res hudi stiski.

Ravno tam je potrebna močna aktivistična akcija. Te razvajane princeske je treba pozvati k premisleku – če sploh vejo, kaj delajo, in če so res v tako bednem materialnem položaju. Ker ponavadi gre samo za neodgovornost in neke instant rešitve po liniji najmanjšega upora.

Če ne bi imeli dovoljenega splava, bi nas Slovencev bilo pol milijona več! Tako pa se k nam na veliko priseljujeo muslimani in na polno štepajo otroke. Ki jih seveda šola in preživlja slovenska sociala. A ste že kdaj videli eno samo muslimanko, da je šla na splav?

Sej je simpl. Vsak moški naj pred seksom podpiše, da bo polno 24\7\365 skrbel za morebitnega otroka, če si ženska tega ne želi ali ne more privoščiti.

Nimaš prav, 25.09.2021 ob 10:12

Umor je umor, to bi pa že lahko vedel.

Umor je umor, splav pa ni umor. Če kakšna ideologija tako pravi, pa je taka ideologija zanič. Zato se pa nekateri nočemo iti religije (nobene!!!), by the way.

blahblahblahh, 25.09.2021 ob 10:15

Umor je umor, splav pa ni umor. Če kakšna ideologija tako pravi, pa je taka ideologija zanič. Zato se pa nekateri nočemo iti religije (nobene!!!), by the way.

A v trgovine tudi ne hodite? Kondomov ne boste dobili v verskih objektih.

Sicer pa jih že skoraj v vsaki trafiki prodajajo. Precej bolj zdrav način kontracepcije kot umor. Zaradi splavov je že kar nekaj žensk umrlo, zaradi kondomov še nobena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close