Shod proti splavu v Ljubljani 2.10.21
Zartrose izven profila, 23.09.2021 ob 19:35
Bedarija.
naj bo shod za pravilno uporabo spolnosti, četudi to pomeni nič spolnosti, pa ne bo nepotrebnih splavov!
Mislim dajte že delovat ZA in ne PROTI.
Tud v tej korona štoriji delujejo proti zdravju in nikdar za zdravje.
Za takšno obliko sem pa tudi jaz.
Nidzab?
Eeee moji vi…
Ekstlemist, ladikalj…
A ste brali danes tist post kaj je en drzavlja rs naredil?
No…
Pise. Spustite haljine niza se da nebi napastvovane bile.
Seveda da te kak diabolil napade ce si pa kot kos mesa. Dekolte na na izvolte… Oblekca vec odkriva kot zakriva… Ucasih ste tako oblecene da komot lahko se to kar mate na sebi svlecete… Ja. Slobodno i to skini.
Kako je nekdo zadnjic tu napisal… Verjetno neka zenska… “Mora zakrivat to kamor njegov pogled ne sme sečt”…
Ja.
Ampak… Vi hocete da se vidi, da se okrece za vama… Da se mamijo… Da ste “dobre”… Jah ne jokat pol. Pa tudi a vam kdo brani? Zakaj bi potem vi drugim? Takim ki se cuvajo od umazanih pogledov, ki ne razkazuje svoje lepote nekim potepuhom ki ni vreden niti da ga v oci pogledas…
Navsezadnje kaj pise v bibliji? Ampak jaaaa vi nocete biti ekstremi… Idemo po čeljački. Po čeljački, ne.
čas je za spanje, 23.09.2021 ob 22:05
Če bi bila iz Ljubljane, bi šla tudi jaz. Splavov je še zmeraj preveč.
Lahko seveda reces, splavov je prevec. Ze za enega lahko tako reces. V resnici pa pojma nimas kolk jih je, a ne?
Pravi ukrep je izobrazevanje, ustvarjanje pozitivne klime, moralne vrednote (od vrha navzdol, tudi v “moralnih” institucijah). Nadlegovanje ljudi, ki so v stiski, pa ni prava pot. Me tudi zanima, koliko je med njimi takih, ki bi/so pri sebi v stiski spregledali “moralne” zadrzke. So oni vsi super starsi? Pomagajo, ko vidijo otroka/starse v stiski, ali se obrnejo stran?
Jao, splave prepovedat, ane.
Ko pa te osebe odrastejo v nevzgojene, neizobražene, zamorjene osebe, ker jih mama nikoli ni imela resnično rada (beri, bila je prisiljena v to), potem pa spet jok in stok.
“kako so lahko ljudje narkomani, klošarji, kriminalci???? Kaj jim manjka v življenju????”
Ej nevem res, dobri ste/so.
Jezus pomagaj jim saj ne vedo kaj delajo, 23.09.2021 ob 19:22
Gre za shod proti splavu po vzoru Poljske.
Zbrali se bodo ob 9.30 pred cerkvijo Sv. Jakoba na Gornjem trgu in se sprehodili do Prešerca
Bomo dovolili ta shod???? Kaj je naslednje? Burke? Nidžab????
vir: fb Slovenska škofovska konferenca
ali imamo pri nas tako veliko splavov? Če pa so, je največ spontanih in takih, kjer bi se rodil nezdrav otrok. A ti podpiraš taka rojstva?
Res je, splavov je preveč.
Sama sem štejta v statistiki med tiste, ki so imele 4 splave.
2 x spontan splav, ki so ga morali dokončati s čiščenjem v bolnišnici.
2 x abrazija, ker je plod odmrl, ni pa prišlo do izločitve in so morali čistiti v bolnišnici.
Ampak v statistiki splavov sem zaradi tega šteta, 4 x.
Ja, splavov je preveč, ker nas je v statistiki veliko takih, ki smo si srčno želele, da so tega ne bi prišlo.
pojma nimaš, 24.09.2021 ob 07:26
Babe glupe , saj ni prvi pohod, samo danes ste se slučajno zbudile…
Vsako leto je, edino mediji ga ne pokrivajo, pa ve glupaće ne veste zanj, udeležencev bo pa več kot v petek na kolesijadi, poročalo se bo pa… no to bomo pa še videli.
Ja, letos bodo tretjič korakali.
Zbere se pa peščica strupenih, trdih krščanarjev.
Forum je zaprt za komentiranje.