Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SheerSkin depilacija

SheerSkin depilacija

Pozdravljene,

razmišljam o nakupu SheerSkin depilacijskega pripomočka.
Zdi se mi blazno čudno, da obljubljajo 6 tednov gladke kože, ob tem pa ne odstraniš korenine?!

Zato bi vprašala ali ima katera izkušnje s tem?

Hvala

Gre za nateg. Lp!

Jaz sem to kupila. Katastrofa. Čez dna dni sm mela noge kot da bi se opekla, ker to je navaden šmergel papir. Dlake pa rastejo po tem še hitreje kot če si jih pobriješ, jaz sem zelo nezadovoljna.

nateg na kvadrat

Pozdravljena,

tovrstna depilacija deluje tako, da pobrusi dlake na površini kože, dobesedno jih *pošmirgla stran*. če so bolj nežne to deluje, predvsem se dobro obnese za dlake na rokah in za moške na prsih, ker tam dlake ne rastejo tako hitro kot na nogah.. V kolikor imamo zelo debele, temne in ščetinaste dlake, jih je težje pobrusiti.
Ker dlako ne odstranimo s čebulico, jo ne izpulimo, spet raste naprej, sicer malo potanjšana zbrušena. V kolikor vam dlake hitro rastejo to ni pravi način odstranjevanja.
Depilacija je primerna za na hitro ostraniti dlačice, ni vraščanja, rdečih pik, vnetij – in je primerna za tiste, ki imajo bolj občutljivo kožo in se jim po depilaciji naredi tako zvana *kurja koža*. Po taki depilaciji pa bo res mehka in lepa brez pikic in vnetij.
Taka depilacija je lahko idealna za osebe z nežnimi in svetlimi dlačicami, za tiste z močnimi krtačkami pa ne najbolj.
Opisala sem prednosti in pomanjkljivosti o uporabi presodite sami.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

j

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close