Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sheer to cover _ NUJNO

Sheer to cover _ NUJNO

Včeraj sem bila v drogeriji in sem nameravala kupit puder Sheer to cover. Imeli so cca pet različnih odtenkov (50, 52, 53, 54, 56, 60) in enostavno nisem vedela, kaj naj kupim. Potem sem kupila en puder od Jade – razočaranje na celi črti. Na srečo sem se zmenila, da lahko danes prinesem nazaj in da bom vzela Sheer to cover. Ampak ne vem kateri odtenek naj izberem. Moja polt je srednja – ne temna ne svetla, z modrikastim podtonom, vidne so tudi kapilare po nosu in ličnicah. Menim, da bi v poštev prišel kak rumenkast odtenek. Če utegnete, mi prosim odgovorite še danes. Hvala in lep pozdrav.

Lep pozdrav!

Upam, da nisem prepozna, ampak bila sem na kratkem dopustu odrazana od civilizacije in internetnega sveta.

Glede na opis, je številka 50, pudra Sheer to Cover, nekoliko bolj rumena, vedar se bojim, da bo odtenek nekoliko presvetel.

Svetujem vam, da se nenaličena odpravite v drogerijo ( če je to možno ) in testirate barvi odtenek na predelu med brado in vratom. Obvezno primerjajte barvne odtenke pri dnevni svetlobi.

Osebno najraje uporabljam barvni odtenek 53.

Lp Nada

Spoštovana ga. Nada.
Pudra še nisem kupila, ker so bili tako prijazni in so mi dali v lonček ravno odtenek 53 Soft Nougat. Sem testirala in je mogoče za zimski čas kar primeren, za zdaj pa ne, ker sem že malo rjava 🙂 Ker imam črne lase, me taki svetli odtenki pobledijo in imam zato raje malo temnejše. Je pa drugače vredu, z dodatnima dvema nanosoma sem uspešno prekrila kapilare. Doma pa sem našla eno brošuro od Isadore in so tam priporočali poleg odtenka Soft Nougat tudi odtenek Soft Cashmire (ki naj bi dal tudi naraven videz). Ampak tega odtenka jaz v trgovinah (bila sem v dveh) in tudi ne na spletni strani od Isadore nisem zasledila. Mi lahko prosim kako pomagate?
Lep pozdrav

Lep pozdrav!

Največkrat je zelo težko dobiti tisti pravi odtenek, ki bi prekril nepravilnosti, dal lep ten, obenem pa ne bi odstopal z barvno osnovo vratu.

Odtenek št. 52 je nekoliko temnejši kot je odtenek 53, kljub temu, da je barvna lestvica z naraščanjem številke proizvoda temnejša.

Svetujem vam, da poskusite uporabiti št. 52 ali pa 54. Čez tekoči puder pa si nanesete kompaktni puder v zlato-rjavih odtenkih. Najraje uporabim Max Factorjev puder v kamnu Terra Mediterana. Je zlato rjave barve, ki se na svetlobi rahlo posveti. Puder lahko nanesete tako na cel obraz ali pa samo poudarite ličnice. V vročih poletnih dneh pa lahko uporabite samo kompaktni puder, brez tekočega, kapilare lahko zakrijete zgolj z korektorjem. Trepalnice poudarite z maskaro, ustnice pa osvežite z glosom. Make-up bo svež in naraven, obenem pa vam ne potrebno prenašati “težke podlage” v vročih poletnih dneh.

Lp Nada

Gospa Nada, najlepša hvala za vaše nasvete.
Obilo uspehov in lep pozdrav

Lep pozdrav!

Obilo sreče tudi vam.

Hvala za zaupanje. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa sem vam na voljo. Pišite kako ste zadovoljna s pudrom.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close