Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sharm in dojenček

sharm in dojenček

Odpravljam se na počitnice v Sharm el Sheikh ( v Noria resort) in to z štiri mesečnim dojenčkom. Zanima ma, če je kdo že letoval tam s tako majhnim otrokom in kakšne izkušnje imate. Prosim tudi za kakšen koristen nasvet. Hvala!

Živjo, jaz nimam dojenčka, pač pa šetletno hči. Noria in vse je super, odvisno pa je, kako otroka hraniš: če ga dojiš je brez težav, drugače pa moraš mleko delati z ustekleničeno vodo, verjetno bi ti to naredili v kuhinji, ali pa če prešvercaš kakšen mali kuhalniček. To bi bilo še najbolje, tudi jaz sem ga, ker ni je čez kavico zjutraj na balkonu… Tudi za pot se moraš potem(če ga ne dojiš) domislisiti kako boš delala mleko. Lp Adda

Res ne vem kaj je nakaterim da se odpravljajo tako daleč z dojenčkom. Tako majhen otrok rabi stabilno okolje, ne pa vožnje z avijonom. Se res ne da počakati še kakšno leto?? Sicer pa otrok je vaš.
lp

morda se pozanimaj, kako je z okuzbo s hepatitisom B, menda so se neki nemski turisti okuzili, samo detailov se ne spomnim…naj ti svetuje pediatier morda…
lp Pika

madonca … hepatitis B se prenaša s telesnimi tekočinami … kot HIV .. kako naj se dojenček okuži s tem?

B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close