Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sharm – hotel Tropicana Rossetta

sharm – hotel Tropicana Rossetta

A gre mogoče kdo 27.9 v Sharm,, morda celo v ta hotel?
In če je že kdo bil tam, mi prosim napiši mnenje o hotelu in kraju.
Hvala in lep pozdrav
A.

Srakoper, nekaj mi pravi, da ti imaš izkušnje, če že ne neposredne, pa vsak posredne s Sharmom? A morda poznaš koga, ki je že bil ali pa si že kej slišal o tem hotelu? Prepričana sem, da imaš več znanja, izkušenj in poznanstev, kot pokažež, tako, da mislim, da lahko marsikomu zelo pomagaš.
Torej, z besedo na dan:)

srakoper
to je vse res, je pa tudi res, da je fanj, če se sproti stvari ažurirajo in dodajajo, saj ima vsak svoje izkušnje, mnenja…..in tudi stvari se zelo hitro spreminjajo in hotel, ki je lani v Dubaju še stal, je morda zaradi renovacij danes že podrt:)
se ti pa zahvaljujem za namige
Kje si pa bil kej letos? Upam, da si se imel fanj.

Že bil v Maroku, še grem letos v Indijo in Nepal.

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

A dobiš v Maroku ob cesti še vedno pečene miši in ščurke? Kolega je bil nekaj let nazaj v Maroku in je rekel, da niti niso toliko slabi, kot si lahko predstavljaš. A si jih probal?
Pa takrat so ravno neke odseke cest popravljali, sam da je šlo vse tako na slow, da je tipo dosti trpel. Ful ga je fasciniralo, kako se folk nič ne sekira in ne obremenjuje.
En znanec pa je razlagal, da ga je čisto pretreslo, ko je videl kako v Indiji krave mrtve ležijo kr po tleh in da je veliko umazanije. Gledano iz našega zornega kota seveda.
Kaj te je najbolj fasciniralo v Maroku? Kaj pa najbolj presenetilo?

Heheh kakšne za lase privlečene zgodbice..ja sem jih poskusil na tajskem, Burmi, kitajskem… drugače v Maroku sproščeno posedanje in debate v manjših vaseh in športna idila v essauiri, pa še kaj bi se našlo. poslušat vtise iz Indije, ne grem prvič tja tako da vem kaj in kako. Sicer pa preberi si kakšen status ima krava v hinduizmu, pa ti bo marsikaj bolj jasno!

Verjetno se strinjava, da nekaj je prebrati, nekaj pa je to doživeti. Jaz se lahko pripravim, da bom videla mrtvo kravo ležati na tleh in da se bom sprehodila mimo nje, kot da to ni nič nenavadnega, vendar verjemi, da če bi to doživela,verjetno ne bi ostala ravno imuna, pa čeprav bi vnaprej vedela, da lahko to pričakujem.

A te ni nič živciralo, gledati, kako folk posedava, ti bi pa rad nekam prišel še tisti dan? Kako ti je uspelo ostati miren in se ne sekirati?
Kaj pa povratek nazaj? Kolega je rekel, da je bilo pa potem kar težko se vrnit nazaj in da je rabil kar nekaj časa, da se je navadil na zahodnjaški ritem življenja. Skratka, rabil je kar nekaj časa, da se je privadil tako na njihov način življenja, kot da se je privadil nazaj na svojega:)

Kaj pa te tako vleče nazaj v Indijo? Biznis ali stik z drugačno kulturo?

Indija sama vleče nazaj. Dol vidiš marsikaj mrtvega ležat okrog..to je pač njihova realnost,karma..definitivno pa rabiš čas za aklimatizacijo ko prideš nazaj, zmeraj…

A to je potem nekaj takšnega kot pravijo za gore, ki vedno znova kličejo plezalce?:)

recimo..

Pa dej kej napiši, kako je bilo..malo sem prečekirala forum in sej so opcije za pisanje popotovanj, vtisov in izkušenj.

barba je štritof!!

Heh se mi je kar zdelo da se štritof spet vrača..

Štritof? A lahko prosim še mene seznanite s tem,o komu ali čemu je govora, glede na to, da me kr okarakterizirate zanj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close