sharm el sheikh
letimo zjutraj ob 9.15, tako da pridemo tja še popoldan… jupi!!! torej je bo737 nekaj takega ko airbus. z njim pa sem že letela. ampak to je bil adriin, zdaj pa grem z austrian airlines – Lauda – se mi zdi.je pa 164 sedežev ali nekaj takega. kaj če je na agenciji rekla da sva dobila še zadnja dva sedeža – hm, upam da to ne pomeni, da sva čisto tazadnja v letalu – v repu???!?? vedno sem bila nekje v sredini… (severine pa ziher ne bo, hehe…).
verjamem da je pogled na rdeče morje ful dober… dobiš kako slikco…
forum za poroke pa je na: med.over.net (tam je tudi forum, da sem preklopila na ta forum). med.over je ful dobra stvarca. pojdi na Pogovori, nekje v sredini desno boš našel styling.over.net varianto in rubriko Poroka. lahko pa greš tudi na http://www.styling.over.net pa itak prideš na isto.. jao sem zabluzila…
urban, thx tudi tebi za pomoč… lp
PS: držte pesti, jutri ob 12.00 mam v lj gospoda brejca ustni zagovor za zadnji izpit…. dedc mi noče in noče dat 6! upam da se me usmili, da bo hanimun še tolk lepši… se javim še kaj.. by
Karmen
Noče ti dat 6???! Mini krilo, dekolte, lepe oči….vse to ni nič pomagalo?? Pa povej mu, naj ti da tisto 6 za poročno darilo….
Komaj čakam da vidm kako slikco iz RM….upam, da boš obljubo držala…
Hanimun morabit pa lep, ne glede na tistga Brejca (Severina pa res ne gre nobenemu iz glave-k je res kej posebnega?).
LP
brejc mi bo očitno nočna mora do spetembra… upam da takrat preživim komisijski izpit…. sicer pa K*ga gleda, od zdaj naprej mislim le še na ribice, morje, sonček, plažo in vse ostalo, kar naju čaka čez 14 dni… hehe, tak čas bova že tam…
za slikce velja.. itak se po dopustu javim tu gor, pa me še 1x pocukaj za rokav in spomni, če bom slučajno pozabila, prav?
s. pa verjetno edina nisem gledala v vsej vesoljni sloveniji?!? kot kaže.. pa me niti ne mika…
vprašanje – zakaj je rdeče morje, če pa je na slikcah modro??? hm, mogoče neumno vprašanje…
Rdeče morje…veš ko pride morski pes in te raztrga, je lahko morje prej še ne vem kako modro, postane potem rdeče….od tu Rdeče morje….
He he sm hec…morski psi so res tam, sm jst nisem videl nobenega…Plaval sem malo dlje, pa sem videl kar naenkratz kakih 10 m za mano~5 m veliko ribo. Najprej sem se je ustrašu, pol k je šla čist mirno mimo mene, sem pa plaval za njo…
Kaj te je Brejc spet vrgu??? Nisi moje nasvete upoštevala??
Glede S….ti pa skor ne verjamem da nisi nič vidla…niti ene slikice, niti enega kratkega filmčka?
Pa dobr je, da ma podvodni fotoaparat fleš…sm ti pozabu povedat…
za ISO ponavadi piše nekje na ovitku…al pa na samem fotoaparatu….Pa na masko in plavuti ne pozabi
Forum je zaprt za komentiranje.