Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sharm el Sheik – Laguna Vista

Sharm el Sheik – Laguna Vista

V Globtourjevi ponudbi je hotel bungalovskega tipa – Laguna Vista. Za tiste, ki ste tam že bili, me zanima sledeče:

katero sobo/bungalov rezrvirat, da bo čim bližje plaži in bazenom, ker imam dva majhna otroka, kompleks je pa baje kar velik: standardno sobo/bungalov,duplex bungalov,..! Tudi cenovno se razlikuje!?

Hvala in LP

Sobe superior imajo vstop v bazen iz vaše terase, ful super res iz vsake terase so stopnice v bazen. Bungalovi duplex so v dveh nadstropjih, vsi Bungalovi so ful luštni, cel komplek je luštno izgrajen bazeni so kot laguna in se vijejo med bungalovi. Edina slabost tega hotela je prehrana, saj ko sem bila jaz tam so svi slovenci imeli prbavne motnje. Na izletih sem srečevala slovence iz drugih hotelov in tam se prebavnje motnje niso pojavljale v takšni meri, kot v Laguna Visti.

GNIL POST!

Glede na to, da se ti marskikaj in marsikdo tukaj zdi gnil, da nimaš lepega odgovora na nobeno vprašanje, res ne vem, kaj delaš na MON-u? Ne odgovarjaj na snobovska (zelo rad uporabljaš to besedo) vprašanja in se raje nekam zakoplji!

Srakoperju kateri se ima za popotnika in poznavalca verjetno ni jasno, da, če je hodil v osnovno šolo (dalje ni prišel, saj bi potem poznal pomen besede “snob”) z nahrbtnikom (ali culo) na ramah še ni nahrbtnikar. Pa tudi takrat, ko je bil z mamo v Lentiju, da ga je oblekla v cenene madžarske cote, to ni bilo potovanje ampak shoping. Tudi takrat ko je z fotrom v Trstu kupoval rezervne dele za njihovo 101ko ni potoval. Tudi letovanje v sindikalni prikolici v Savudriji ni ravno potovanje. Drugače pa še ni pogledal preko meja naše Slovenije.
Saj če bi bil popotnik za kar se izdaja, bi svoje izkušnje z veseljem podelil z ostalimi. Ker pa izkušenj nima lahko odgovori samo z njegovemu IQ primernim: GNIL POST.
Sedaj veste zakaj “gospod” Srakoper nima za nobeno vprašanje lep odgovor in zakaj smo gnili snobi. Zato ker nam je Srakoper fouš da si, z delom zaslužimo, ter si lahko privoščimo potovanje po svoji meri in željah.

S stališča izkušenja na potovanju, kar naj bi dejansko predstavljal ta del foruma, ponavljam še enkrat! GNIL POST in posledično s “argumentiranimi” prepričanji udeleženih “popotnikov” tudi del uporabnikov “popotniškega” portala, ki je za odmet. Lahko se reče tudi škart roba slovenskega popotništva. Ali mogoče, bi pa ne upam! Lahko pa rečemo da je gnilost foruma odraz gnilosti večine trenutnih uporabnikov portala. To je popotniški forum, ostale informacije dobite v prospektih!!

Črv v dilemi:)))

Ti, kot velecenjeni popotnik, bi moral vedeti, da v prospektih velikokrat buče prodajajo in zavoljo tega se za radi obrnemo kdaj na forum, kot je tale, ki je odličen. Kazi ga sem pa tja kakšen gnil “srakoper”! ŠKODA!!!

1. Ne gledam prospektov na podlagi velecenjenih ugotovitev gniločih sodelujočih, ker sem popotnik. (verjamem da ti je forma nepoznana)

2. Svoje nedefinirane “buče” s prospektov odnesi tja kjer je prostor za njih.

3. Forum je bil odličen dokler se ni gor naselila gnila navlaka s administratorjem na čelu.

Očitno te še vedno zelo mami tale forum, čeravno je (po tvojih besedah) na njem naseljena gnila navlaka. Toplo ti polagam na srce: pomagaj si na bolje, klikni kam drugam, tudi nam boš s tem polepšal dan!

Sicer pa, veselim se Egipta ob luštnem hotelu in lepi plažici, da se vrnemo k bistvu :-)!

Ne bo šlo, ker sem na forumu že od začetka. Kakšnih 7 let bo. Tako da srečno pot in ne vračaj se nazaj!!

Mi smo najeli superior sobo – torej varianto, ko imaš iz balokona lasten dostop v bazen. Tudi bungalovi so dobra varianta, tam imaš pa malo večji teraso.
Glede mikrolokacije je a tako, da če dobiš sobo, ki ti ne ustreza, jo enostavno reklamiraj na recepciji. Nič ne komplicirajo, nam prvotna ni bila všeč tako da smo jo zamenjali z eno na na resnično “prime spotu”.

Ne glede na to, da je kompleks kar velik, pa v njem nimaš občutka, da je poln, nikjer namreč ni gneče.
Celoten resort je čist in urejen v nulo, vrtnarji z angleške travice poberejo vsak listič posebej.

Edino hrana je bolj tako-tako, hotelska pač, vse ima namreč bolj ali manj isti okus po listnatem koriandru oz. “cilantru”.

Uživaje!

Punce, hvala za odgovore!

Tudi mi smo bili letos v tem hotelu, vzeli smo standard sobe. So zelo velike in lepo urejene. Če imaš srečo, dobiš sobo s prelepim razgledom na celoten kompleks. Tu ni pravilo, da če imaš bungalov, da si bližje zunanjemu dogajanju, ker celoten kompleks nekako objema bazenski kompleks. Do morja se malo sprehodiš, lepo urejene potke, mivka se do sobe ravno prav otrese. Sobe so v pritličju in v nadstropju, vendar je hotel zgrajen tako, da ni skoraj nič stopnic. V bistvu so etaže in ko greš v sobo, poiščeš samo pravi vhod iz hotelskega kompleksa in si dejansko že pred sobo. Prvi večer se nam je zdelo, da je vse tako daleč, drugi dan, ko smo se malo razgledali smo ugotovili, da je v bistvu vse na dosegu roke in da je v bistvu čisto vseeno kje si.

Izbira standard sobe je samo cenejša varianta, ne pa manj kvalitetna proti ostalim ponujenim kapacitetam.

Ja, standardne sobe so identične superior sobam, edina razlika je v tem, da so superior v pritličju in imajo iz balona stopničke v bazen.

Fotografije, kako vse skupaj izgleda si poglej na “Candid traveler Photos”:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297555-d316502-Reviews-Laguna_Vista-Sharm_el_Sheikh_South_Sinai_Red_Sea_and_Sinai.html

“Ja, standardne sobe so identične superior sobam, edina razlika je v tem, da so superior v pritličju in imajo iz balona stopničke v bazen.”

Odlični nasveti, glavno da so stopničke:))))))

Sprašujem se, če si ti res popotnik v pravem pomenu besede. Namreč po svetu je toliko različnih ljudi, z različnimi kulturami in običaji in povsod, kamor greš, se moraš TI njim prilagoditi in ne ONI tebi. Po tvojih postih sodeč se TI zelo slabo prilagajaš!!!!!!
Ne samo, da se slabo prilagajaš, na forumu napadaš ljudi, ki nič hudega sluteč vprašajo za mnenje, nasvet.

BTW, mogoče bodo enkrat, če boš imel srečo v življenju, tudi tebe zanimale stopničke za v bazen in agencija, s katero boš lahko s svojimi otroci varno potoval v tujo državo s Samsonite kufrčki!

Pa pa

Tukaj se pišejo izkušnje na POTOVANJIH. Torej je prilagajanje potrebno pri veliki večini uporabnikov portala, odhajajoča manjšina že ve kako se je treba obrnit!

javi se mi na mail. Bila sem lani v laguna vista hotelu in je bilo vse super. Za otročke je idealno. mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close