Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Seznam wifi točk-Hrvaška

Seznam wifi točk-Hrvaška

Morda veste, kje je na spletu seznam wifi točk za Hrvaško? Našla sem enega iz leta 2010, a je pomanjkljiv. Mož bi moral poslati med dopustom nujno dva službena maila. Super wifi imajo na primer v Baški (časti mislim da občina), morda veste za okolico Zadra??

Meni je pa to podobno vprašanje, kot kje imajo kapučino. Wifi ima pa danes res že tako rekoč vsak lokal in sploh ne vem, kaj bi to bilo toliko za poudarjat in celo pisat na sezname.

Čeprav, po mojih izkušnjah, na Hrvaškem je res vse mogoče, tudi internetne črne luknje.

Celoten Zadar ima brezplačen wifi, samo rabis geslo. Povej, kam tocne greste, ker je okolica Zadra dolgaaaaaaa

Lepo prosim, če kdo ve tudi za Crikvenico – točneje Selce.
Tudi meni se namreč obeta delovni dopust.

A je to splošna praksa, da žene poleg otrok, psa in vrta, zrihtajo še moževo službo?

Če sta problem samo dva službena e-maila, bo zadoščal vsak cyber kafič, kamor se mož usede za eno uro na pivo, napiše maila in je problem rešen. Cyber kafiče imajo pa popolnoma povsod, razen na samotnih otokih.

če gre za službene zadeve naj mu služba kupi instant internet ali pa povrne stroške nakupa le tega v HR. …, vsaka recepcija v kampu ali pa v hotelu ima internet tako, da ne bi smel biti problem,
Aja mogoče pa je problem ker je treba plačat in je sedaj cela znanost okoli tega kako se v 21. stoletju priklopit na internet in poslat mail ali pa nekaj naredit preko povezave…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close