Seznam – pomoč prosim!
Živ,
Eto meni je uspelo zbrati seznam iskajoče muzike, ki je nikakor ne najdem na donkeyu, če se najde kaka dušca da mi pošlje kak mp3 od naštetih se mu že zdaj 1000X zahvaljujem – mu bo bog pri otrocih povrnu:)
1. Bor Gostiša – Bolj bel kot bled
2. Mojčina pesem (iz filma Kekec)
3. Kekčeva pesem (ne Dobra volja je najbolja, temveč Kaj mi poje ptičica, ptičica senička)
4. Čebelica Maja (ne Ropretova verzija, ta novejša – Nekoč ni dolgo še tega, živela je čebelica, imela lepo je ime, vsi ki so jo klicali so ji rekli Maja….)
5. Tatjana (je priredba – gre pa nekako takole – v snegu srebrnem blešči se poljana, zapregel sem vranca poskočne sani…)
6. Sinoči sem na vasi bil
7. Larina pesem (iz filma dr. Živago, ampak v slovenski verziji)
8. Nasvidenje (izvajalca ne vem, ja priredba, mislim da jo uporabljajo skavti – nasvidenje, nasvidenje bratje čas je da gremo…original mislim da je nekaj podobnega kot “auld lang syne”)
9. Quando sali de Cuba – upam da sem prav napisala naslov, (naj bi pa bila pesem v slovenskem jeziku – quando sali de cuba si mi prisegal da ljubiš me, quando sali de cuba si mi prisegel da vrneš se, v zvezdi in jasni noči stojim na bregu in čakam te, iščem to zvezdo ki se utrne samo zate….)
10. Je pa tuja, ki se mi niti ne sanja naslova, sem že gledala in poskušala srečo na tujih forumih, pa nič, gre nekako takole:
I’m gonna throw all your clothes on the street ‘couse there’s nothing more that I wanna keep,…
Jo poje ena ženska, mogoče skupina z ženskim vokalom.
No ja mislim da sem zdaj pildek spraznila, mogoče se mi še kaka pojavi!
Prosim pomoč, ker se utapljam:)
p, maja