Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sexi…..

sexi…..

mene pa zanima…kaj za vas moške je na ženski *sexi*, da ko jo zagledaš se obreneš za njo in rečeš:Ta ženska je pa res sexi!

Poljub je kralj dotikov

Huu, marsikaj. Če izvzamemo tipičen odgovor ala dobra zadnjica in prsi (kar tudi,verjami ali ne, ni vse) bi nekako dejal da:

1) Obleka – kot pravi rek “obleka naredi človeka”…. treba je ločiti med žensko ki je lepa in med tisto ki je seksi.
2) Gibanje/drža – hočeš nočeš, tvoje gibanje oz. drža razkrije marsikaj o tebi. Zakaj latino ženske po defaultu veljajo za seksi? Ritem… zibanje v bokih, ect. ect. Ne pravim da je treba poplesavat po cesti, vendar v SLO opažam da večina žensk hodi sključenih, vase zaprtih.
3) Mimika – nasmeh na obrazu žensko polepša pa naj bo karkoli.
4) Lahkotnost, razigranost.

uuuuuuuuuuu bravo manwe!
dober odgovor
me veseli, da vse to opažaš :))

Najbolj Sexi je to, ko jo vidiš malo bolj od daleč, brez tistih detajlov, ki se pokažejo na blizu pri bolj podrobnem opazovanju. Prave obline (pač odvisno od okusa posameznika) ob pravem trenutku in pa domišlija, ki podivja za nekaj sekund. Najhujše pa so tiste, ki pridejo tudi na blizu in ne najdeš nič kar ti ne bi bilo všeč.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

se strinjam z teboj in tiste,ki hodijo sključene je samo znak pomanjkanja samozavesti,ker veliki del samozavesti naredi žensko lahko zelo sexi pa ni nujno da ima wauuuu rito in prsa..

🙂

Poljub je kralj dotikov

OK, saj sem rekel – ena slika pove več kot tisoč besed. :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

dobro jutro!!!!!!!!!

Poljub je kralj dotikov

Nič dobro jutro… Še vedno čakam tvojo sliko! 😛

Manwe je zadel v jedro razmišljanja vsakega moškega.Naj povdarim kaj je zame sexy ženska:lepa popolna postava,oprijeta sexi minica,visoke pete,ki povdarijo sexipilnost,skratka na super postavo gre izzivalna obleka,pa make up naredi svoje.In…akcija.

po drugi strani pa…..sm ravno včeraj vidu, skor dol padu z mopeda…..dolgo (malce)prosojno ohlapno krilo, tako da dobro vidiš tangice (ostalega žal ne), s primernim razporkom, zgoraj pa oprijeta majica, z odprtim hrbtom,……..zravnana in samozavestna drža na srednje visokih petkah……dolgi lasje, ki plapolajo v vetru……..

ah, malce me je zaneslo………grem raje nazaj delat………..

LP vsem

Da nauš tolk delu, da boš žulje staknil… :)))))

sem lahko malo predrzno sexi?

🙂

Poljub je kralj dotikov

Saj sem že rekel – pošlji sliko, pa bomo ocenjevali.

koliko vas bo ocenjevalo,da vem kakšno?

🙂

Poljub je kralj dotikov

Očitno nobeden. Se pol preveč obiraš.

V glavnem noge in rit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close