Sexi rokometaš
Dejdej kolikor vem ima Gregor veliko prijateljev, še več prijateljic, s katerimi zelo pogosto kontaktira.
Na žalost mi njegovega imena še nikoli ni omenil, zato očitno le ni tako pomenben, pogoto pa omenja svojega brata in nečakinje, zato ta prijateljček???
Lako pa povem, da nisem iz Škofljice, tako da nevem kaj govorijo vaške čenče
:))
Tole mu bom moral pa pokazati :-))))
MAter se bomo nasmejal :-))
primož
Dej dej
zakaj se ne bi smejali?
Zato ker se bo poročil?
Primož
U don’t get a point do ya??
TIsti, ki se hvalijo tu, da kot alternativo poznajo pa drugega (v tem primeru rokometaša), ki pa v končni fazi sploh ni Gregor Rot, kot sprašuje avtorica prvega maila, si zaslužijo malo kontre – pa čeprav na tak način…..
Zato pa je keč tega, da ČE GA ŽE POZNA, naj zadevo tako ali drugače argumentira….Ker veliko ljudi šizofrenično trdi, kako so prijatelji nekoga, kako nekoga poznajo, v resnici si pa samo domišljajo….
Got it???
Joli,
te citiram:…zagrenjenka, ki se razburja vsepovsod, kjer se le da, pa tudi ljudi se ne sme kar tako vsepovprek žalit….. konec citata.
Hmmm.. kolikor je meni znano, sodelujem SAMO v tem postu, se sploh razburjam in samo utemeljujem, kar sem zapisala. Ti je šla morda v nos izjava o šizofreničnosti? Draga Joli, ozri se no malo okoli sebe……
In BTW – kdo sedaj koga tukaj žali s svojim pisanjem???
Glede sončka pa – mislim, da ga na dan lahko več užijem, kot ti, ki pišeš take nasvete!
Nononono
dovolj bo babe, niti pod razno ni nekomu do tega, da bi rekel, se opravičujem, ja jaz sem zabluzil, ni bilo tako mišljeno, še enkrat opravičilo vsem, bodimo srečni in ob tem dežju, užijmo kaj sončka.
PA tako malo je treba, vendar če vi ne znate, bom jaz naredil to z enim klikom.
Rota bom pa poklical in mu rekel, kako je zaželjen, pravzaprav Nušo, da bo vedela, kako priljubljenega moža bo imela 🙂
Zdej pa dost.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.