SEX
Sedaj ko smo pritegnili vašo pozornost, si preberite tole temo, boste vedeli za kaj se gre v tej na novo odprti temi.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,6446441
Je pa samo dokaz, da drži ta statistika.
primož
Tema ima zelo velik smisel, rabili so dokaz, da kaj je statistično bolj verjetno in sem dal ta dokaz.
Če boste prebrali tisto temo, boste vedeli za kaj gre. je pa tema zelo resna, to je samo dokaz, kaj zanima večino in zakaj je poleg vsakega štanta, dolgonoga , skoraj gola , blondinka, ki o izdelku nima pojma.
Je pa še vedno bolj uspešna v prodaji, kot oblečena, ženska, zaposlena v podjetju in vse ve o izdelku.
ne govorimo o tem ali je prav ali ne, ampak o temu, da je statistika zelo pomemben podatek pri poslu in ga je velikokrat treba upoštevati.
Samo poglejte število klikov na to temo in boste videli rezultat.
Primož
Primož, to je že zdavnaj rešeno, ekonomisti niso nori, seks se prodaja čist za vsako stvar, če bi imeli reklame za otroške odejice za novorojenčke, bi bila mlada mamica v visokih petah, brezhibno naličena, z globokim dekoltejem in frizuro kot da je pravkar od frizerja
svet je zblojen nimaš kaj, kaj so to vrednote,..a je kdo gledal na slo 1 oddajo o vrednotah? če še tisti kao strokovnjaki niso znali nič povedati kaj je z našo družbo vse narobe..kako bodo potem navadni smrtniki opazili, da živijo ničvredna življenja?
Zakaj se torej vozimo z BMW-ji in ne škodami, zakaj namesto navadne manekenke tja postavijo Natalijo Verboten????
Ker vse to prodaja, če pa je še gola zraven, pa še toliko bolj. Vse je samo vprašanje vloženega denarja.
Sedaj pa si zamislite:
Primož in pogovor o sexu? Ja vsak bo kliknil. Temu se reče, ponudba in povpraševanje. IN to vam damo.
Poglejte katera je najbolj brana spletna stran in katere so teme, da o slikah ne govorim.
http://med.over.net/forum5/file.php/151/38588/pop1.jpg
http://med.over.net/forum5/file.php/151/38589/pop2.jpg
Primož
Da bomo lažje debatirali 🙂
[img]http://med.over.net/forum5/file.php/151/38590/pop3.jpg[/img]
Primož
Nihče ne trdi, da se seks ne prodaja.
Ampak seks ne prodaja vsega, vedno in povsod. V nekaterih okoljih in okoliščinah je namigovanje na spolnost nekaj, kar pred ustvarja nezaupanje v strokovnost nekoga, ne pa da povečuje prodajo.
Predvsem ko uporabnik / kupec pričakuje strokovnost (in mu ne gre za imidž), se zadeve ne prodajajo s seksom.
Točno tako, ravno zato pa se udeležim katere izmed debat, ko vidim, da ljudje tolčejo v prazno.
Ampak kaj ko gre toliko truda zato, da jim dokažeš. Ampak kaj hočemo, to delo smo si izbrali. Samo, da bi imel več časa, bi morda bil še kakšen učinek. Ampak kaj ko moram ostali čas porabiti, da kaj zaslužim, pa še sexa se ne smem zato posluževati.
DOber stavek: Svet je zblojen nimaš kaj.
potem pa bodi konkurenca?
primož
Čeprav se strinjam, da se golota in sex pojavljata povsod, se mi to ne zdi narobe. Komu pa nagice(ali nageci) škodijo.
Zame je bolj zaskrbljujoč podatek, da je Slovenija ena redkih držav v Evropi, kjer so na spletu najbolj brane strani s črno kroniko. V Nemčiji, Franciji, v Skandinaviji, je največ klikov na temo sexa. Nas pa nasilje in žalostne zgodbe bolj pritegnejo.
Točno tako, ravno zato pa se udeležim katere izmed debat, ko vidim, da ljudje tolčejo v prazno.
Ampak kaj ko gre toliko truda zato, da jim dokažeš. Ampak kaj hočemo, to delo smo si izbrali. Samo, da bi imel več časa, bi morda bil še kakšen učinek. Ampak kaj ko moram ostali čas porabiti, da kaj zaslužim, pa še sexa se ne smem zato posluževati.
primož[/quote]
Ljudje so v tej debati povedali svoje mnenje – zakaj kot uporabniki pričakujejo strokovnost in ne reklame, če gredo na sejme.
To, da si na slepo izbiraš podatke malo tu in malo tam pa ni delanje statistike, še manj dokazovanje z njo, no 🙂
Sem že odgovoril, pa še kako jo ima.
Zamislite si štant, kjer bo stal gol moderator MON-a???
Poanta in poudarek je na GOL, šele v drugem planu to goloto posebej poudari kdo bo gol.
Smo tudi to že naredili, ko smo imeli na štantu znano osebnost, pa ni bilo ne vem kakšnega odziva, zamislite si, da napišem,da bo ta oseba gola.
Zato je ta tema še kako verodostojna.
primož
Seveda ne vsega in povsod, ampak še vedno večino stvari.
Hiše, avtomobile,…tiste reči, ki so ponavadi najbolj drage, so poleg lepotice. Tam se tudi obrne največ denarja. Seveda ne povsod, ampak še vedno tam, kjer se obrne največ.
primož
primož[/quote]
Ljudje so v tej debati povedali svoje mnenje – zakaj kot uporabniki pričakujejo strokovnost in ne reklame, če gredo na sejme.
To, da si na slepo izbiraš podatke malo tu in malo tam pa ni delanje statistike, še manj dokazovanje z njo, no :)[/quote]
Ni na slepo, to raziskavo smo drago plačali, tako kot sem napisal. samo ne vem, če si brala tisto temo. In ker ljudje ne berejo, pride do napačnih informacij.
primož
Sem že odgovoril, pa še kako jo ima.
Zamislite si štant, kjer bo stal gol moderator MON-a???
Poanta in poudarek je na GOL, šele v drugem planu to goloto posebej poudari kdo bo gol.
Smo tudi to že naredili, ko smo imeli na štantu znano osebnost, pa ni bilo ne vem kakšnega odziva, zamislite si, da napišem,da bo ta oseba gola.
Zato je ta tema še kako verodostojna.
primož[/quote]
To je tako kot da bi iz branosti novic (kjer najvišje kotira črna kronika, kot je nekdo že omenil) prosto povzeli da smrt in tragedija prodaja. In to kar vse po vrsti. Od jogurta, do kozmetike, hiš, avtomobilov … in tako dalje.
Pa je to zanesljiva statistika branosti, a ne.
To, da si na slepo izbiraš podatke malo tu in malo tam pa ni delanje statistike, še manj dokazovanje z njo, no :)[/quote]
Ni na slepo, to raziskavo smo drago plačali, tako kot sem napisal. samo ne vem, če si brala tisto temo. In ker ljudje ne berejo, pride do napačnih informacij.
primož[/quote]
Sem brala tisto temo.
Še enkrat: nihče ne dvomi, da seks prodaja. Ampak ne prodaja vsega in povsod. Prav tako prodajajo telesa, ki jih po naših kulturnih standardih večina dojema kot lepa ali erotična.
Ampak kar vsega povpreko pa to ne prodaja.
Prav tako se podatkov iz ene raziskave (kjer se npr. raziskuje branost na spletu) ne da aplicirati kar na vsa področja povpreko.
Primer, ki sem ga navedla zgoraj: po tej logiki bi lahko zaradi podatka o branosti novic, ki se tičejo tragedij, napačno povzeli, da se tudi tragedija in s tragedijo prodaja. In to kar vse. Ja, seveda, prodaja se novice in časopise. Pa morda farmacevstke izdelke in zavarovanja. Hiš, avtomobilov, oblačil in kulture pa ne, na primer.
Najbolj brana stran je 24 ur, pogledaš slike in vidiš zakaj?
Zakaj ne bi štant deloval enako?
Logika in seveda narejena statistika., ki pa mora biti, ker šefom drugače ne upravičiš nakupa najbolj znane manekenke na štantu.
Primož
Primož, najlepša hvala, ker si napravil moji temi malo reklame:)
Pa še eno vprašanje zate: bereš kdaj komentarje pod slikami/temami na 24ur?[/quote]
Nikoli, ker vedno vem, kakšni bodo komentarji, in da med množico dobim enega dobrega, mi je škoda časa.
Mislim, da je veliko več in zanimivih komentarjev tukaj. Mislim, med večino najdeš manj neumnih kot dobrih.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.