sex
Koncno sva prisla do te teme.Po eni strani olajsanje po drugi spet ne.Govorim o spolnosti.Ugotovil je da ga prepogostokrat zavrnem da mi ni do seksa da se dostikrat zaradi tega skregava.Zdaj po enem letu pa sem mu povedala da bi preprosto lahko zivela brez.Kaj je narobe z mano??Zakaj nimam te zelje??Tip me je razumel(prijetno presenecena) in se olajsal da ni kriv on.Rekel mi je da se je pocutil krivega da me ne privlaci.Vendar to ni res, privlaci me kot nihce doslej imam ga rada in da ne bo pomote veckrat si ga zazelim.No ja zame je to enkrat na teden dovolj ampak kaj ko pravi da ga tako privlacim da bi lahko on dvakrat na dan.Zalostna sem ker ne vem kaj je narobe z mano zakaj ne cutim te potrebe bojim se da me bo zaradi tega zapustil ali si poiskal kje drugje.Rekel mi je da nikakor ne ker mu pa seks spet ne pomeni toliko.Prosim svetujte mi kje poiskati resitev ali me vsaj potolazite na nek nacin.Prosim ne omenajte mi da bo potesitev sigurno nasel kje drugje.
a ješ tablete?
men se je zgodil, da ko sem mela tablete, me je ful minila želja do seksa, pol sem pa nehala in je bilo kmalu vse ok :))
malo več povej, koliko sta stara, koliko časa sta že skupaj..?
pa ne razumem dobro, najprej si napisala da bi lahko živela brez, potem pa da te privlači in da si ga večkrat zaželiš..? pa kako zgleda vajin seks, se ti zdi super ko se spraviš zraven, doživiš orgazem..?
pri moški so stvari veliko manj zakomplicirane kot pri ženskah. mlademu potentnemu moškemu je velikokrat dovolj zelo malo kompliciranja okoli tega, glavno da ga da ‘not’, ženske pa rabimo malo več, da se nam prižge tisto stikalo.
Jaz sem dobil občutek, da ti je on prvi in da si še neizkušena, da ti je seks bolj taboo tema, itd. Če je to res, potem ti svetujem, da poskusiš postati bolj odprta za uvajanje kakih novosti (oralno, z roko, menjava položajev,..), igric v seks, itd. Tako boš sčasoma postala bolj sproščena. Čeprav se mi zdi, da hočeš rečt, da enostavno ne čutiš želje po seksu. Kaj pa orgazem? Ga doživljaš, si ga že doživela? Če ga nisi, je morda to razlog, da pač ne veš kaj zamujaš. Priporočam samozadovoljevanje. Kaj več bo pa še kdo drug povedal.
Joj se vama oproscam verjetno sem res napisala premalo “podatkov”.Skupaj bova tri leta stara sva on 25 jst 23.Ni moj prvi in ja dozivljam orgazme pri seksu.Z najinim seksom ni popolnoma nic narobe samo ta zelja do njega(seksa) mi manjka.Mogoce sem se narobe izrazla ko sm rekla da bi lahko zivela brez seksa ampak tako je ne rabim ga vsak dan mogoce le enkrat na teden.Da, jem tudi tabletke samo se mi zdi da to ne bi smel biti problem ker tudi pred jemanjem ni bilo silne razlike tako da…….Ce vama takole povem ko je fant dost casa vstrajen se vdam in potem mi je nepopisno lepo seks je neverjeten z mano je nezen in ne misli samo nase vse je popolno samo jst nimam kako bi rekla nekega zagona.KAJ JE NAROBE Z MANO????
vsakič ko te prepriča ti je ful noro, ampak če bi te pa na začetku vprašu, se ti pa ne bi dalo… mogoče si pa sam mal lena 😉 ne, sej se hecam mal, ampak pismu, če veš, da bo ful dobr, se pa prepusti vsakič pa je, a ne?
zagon je pa lahko že to, da veš da boš dragija zrajcala do konca, da bo eksplodiral… mene včasih že ob misli na to začne ščemet :))
Lahko si še tako govoriš, da ga imaš rada, vendar mislim, da to ni tisto “ta pravo”. Bi rekla, da se bojiš konca te zveze, zato vztrajaš, ne glede na to, da te tip enostavno ne zrajca. Veš kaj, ko srečaš TA PRAVGA (pa ne mislim na poroko) se tresejo ne samo noge ampak tudi vse okoli vaju.
Da mu pa sex ne pomeni toliko – če je res to rekel, sta verjetno ravno za skupaj. Drugače pa, vsaj po moje, sex v zvezi pomeni ogromno.
Pa veliko sreče.
draga megica, poslušaj ti staro gardo, ti si z njim že toliko časa,da je strast kar minila. Tako je v vsaki zvezi,kdor trdi drugače – laže. Moj nasvet ti je ,da se vseeno bolj potrudiš ti, ker je škoda da vam veza propade zaradi tega. Probaj tudi ti kdaj njega zapeljevati,da ne bo samo on tisti,ki te “nadleguje”. Verjemi, tudi,če bi zdaj imela ljubimca z katerim bi noro seksala bi se ga v teh letih(koliko si tudi z fantom) naveličala. Vsi ti nasveti ” ni ta pravi” sploh ne držijo, vsi so oni pravi -z napakami…. pozdrav in srečno
ej olajšana, tudi midva sva imela takšno obdobje. precej dolgo… pa je bilo meni enako neprijetno kot tebi. želela sem si želet, pa si nisem. vedno je moral on podret prvo domino :))), potem mi je bilo noro, ko me je dovolj zakuril. ista situacija kot pri tebi. mogoče ti bo pomagalo to, kar je meni:
nekajkrat sem se prisilila, res prisilila, da sem sama začela razmišljati o tem, kako ga bom pričakala, ker sem vedela, kdaj pride k meni, kako bi ga presenetila, kako bom začela igro v dvoje. pa sem šla pod tuš in razmišljala o scenariju, pa potem sem oblekla kako novo perilo, ali kaj, kar vem, da ga zmeša, pa petke zraven obula, pa mogoče lisice vzela v roke, pa svečke prižgala, pa na postlo naštimala ogromno pouštrkov, skratka ustvarila sem ljubezensko gnezdo in v moji glavi zgodbo, kako ga bom obdelala in kako bo on presenečen in zadovoljen. Ko je prišel v sobo, sem že na obrazu videla – in v hlačah :)))) – de sem zadela terno.
povem ti, da sem začela uživati in si noro želeti seksa. to, da sem vse naštimala in da sem bila jaz “glavna” :))) meni je pomagalo. ne spomnim se, kdaj bi bil na zadnje seks odvečen ali mlačen. mogoče bo pri tebi tudi to pomagalo!
ok…. gledam tolo temo že 2 dni, pa se nekak nisem mogu pripravit, da bi jo pokomentiral……….no, zdaj jo bom.
moja izkušnja…….. jst sem mel iste probleme, le da sem bil jst tvoj tip…….. in ti lahko povem, da ni niti najmanj luštno, če se te ženska izogiba, pa ji ne paše seksat, ker se počutiš kot en drek……. in ti povem tudi to, da sva mela tudi midva ISTO debato! …….. ona meni: jst tebe ljubim, pa si te želim, ampak se mi pa nekako ne seksa…….. jst pa: ok…. sej razumem, hvala bogu, ker sem mislil, da jst kej narobe delam……. ISTO!!!!!!
naj povem za konec, da sva šla narazen…. (tudi) zaradi tega….. ker kakorkoli obrneš… en NORMALEN DEC RABI SEKS!!!!!! jebat ga…. tko je. In če ne bo dobil doma, bo šel drugam….če pa ne gre drugam, pol mu pa slej ali prej dopizdi in gre…… sori…. verjetno nisi hotela tega slišat, ampak tko je blo pri meni…. pa verjamem, da je še marsikje tko……
aja… pa še to….. prej ali slej se mu tudi rint v tebe ne bo več dalo, ker se bo naveličal “fehtanja”…….. vsaj tko je blo pri meni…
LP
Remedy
Jooooj, Mojca, neeee…….
zdaj si pa dregnila v sršenje gnezdo!
Dedci te bodo napadli, da to potem itak ni seksu podobno, da je to isto ko nič, da….
Babe pa te bodo napadle, da tega si pa pri vsej emancipaciji več ne bodo dovolile….pa dedcem tudi ne!
No ja, sama si hotela, zdaj pa trpi posledice…
Mogoče te pa skorajšnji Silvester reši pred ploho postov!
Drži se!
olajsana… ma nic ni narobe s tabo in predvsem nisi EDINA ženska, ki tako čuti. ma sej je pri nama tudi isto. enkrat pač v šusu tut po 3x, potem pa pač par dni ne… ampar res PAR dni… ženske smo drugačne, moški pa tudi. oni bi pač 24/7!!! ampak če ima tako željo, če ga tako privlačiš potem je to to. in če imata tudi drugače urejen odnos, bosta že našla nek kompromis. mogoče bi pomagali kakšni tematski večeri… 🙂 uporabi domišljijo!:)
in še enkrat: nikakor nisi čudna in s tabo ni prav nič narobe!
eh….. sej se mi ne da razpravlat… če ti tko delaš, ok, delaj tko še naprej…… vse kar sem jst hotu povedat je pa to, da če en hoče seks, drugi pa ne (in to dan za dnem, mesec za mesecem), potem je to vse skupaj en Q. Evo…. če si pa ti tko agresivno odreagirala na moj post, potem maš pa ti doma verjetno glih obrnjeno situacijo….
LP
Remedy
Jooooj! nobedn ni nič zastopu. Pravzaprav se nisem lih jasno izrazla. Je bla zajebaaaaaaaaaancija, oštja. Sem večkrat slišala prjatlce od mame in tudi njo govorit o tem “trpljenju”.
Zrd mene bi dec lhk tud šel in nikol več pršu, če me nebi razumel, kadar mi ni do sexa. Če pa želje po sexu ni več časa, pol je jasno, da v odnosu nekaj ne štima…sam priznat si je treba.
Forum je zaprt za komentiranje.