sex
S partnerjem sva stara 30 let, ko bi naj bilo najino spolno življenje na vrhuncu. Da ni sem predvsem kriva jaz. Zelo se razumeva, sva se do prekratkim, saj najin odnos krha najino spolno življenje. Za mene je dovolj, če seksava enkrat na mesec. Sploh ne čutim potrebe po njem. Jaz bi se samo cartala in mi je dovolj.
Kaj naj storim, ker sem že res obupana.
Ej spider, ne klati neumnosti a misliš, da ženske kar medlimo od želje po seksu. Tudi jaz sem stara pribl. toliko kot lili in mi tudi ni do sexa vsak dan niti slučajno, saj nisem vojni zločinec, da se bodo spočiti moški zvečer po men’ valali in se čudili kako to, da se nam po celodnevnem tekanju za otroki, kuhanju… ne ljubi še z njimi ukvarjati
Nimam komentarja na Spiderjevo mnenje – sorry imas psihicne tezave.
Lili, manjkrat ko seksaš manj ti paše – to sem že eni napisala. Enostavno in potrjeno. Če bi seksala večkrat bi ti tud večkrat pasal. Zakaj ti ne paše večkrat je pa drugo vprašanje. Tale frigidnost je zamene sam en velik izgovor. Nobena babnica za mene ni frigidna. vprašaj se, če je vajin seks res dober, kvaliteten – če je odgovor DA (to pomeni, da doživiš orgazem med seksom, ne samo takrat ko se sama samozadovoljuješ al pa ko te zadovoljuje fant ali mož z prsti ali čim drugim) – orgazem je potrebno doživeti med samim seksom.
Prisil se večkrat seksat – enostavno in ti bo tud večkrat potem pasal. verjetno imaš tud preveč stresno življenje – premal cajta sama zase, za razvade, ki jih želiš imeti, premal se ukvarjaš sama s seboj in preveč z drugimi ljudmi. Sprosti se, naj včasih tud stanovanje ostane razmetano, vlež se na tla, prosi moža ali fanta naj te sprosti, naj ti prinese limonado z limetami itd… Skratka privošči se, zbistri si glavo in duha in želja po seksu bo sama od sebe prišla. Verjemi – naj ti pomaga z masažami, će ne si jih privošči sama v salonu – aromaterapije – mislim, da je to največji problem.
Poskušaj, s tvojega pisanja vidim, da potrebuješ nežnostui, sprostitve… Ko boš dosegla to, bo prišla tud želja po seksu – spočij se in spočij svoje telo.
Brigita.
SEj ne zdej da se prisiliš – ampak tako, da si rečeš danes bom pa seksala in potem mal misliš na to cel dan in zvečer že skoraj komi čakaš na to, da seksaš. Ne zdej da se dobesedno prisiliš in neki na silo delaš. Mislim, da ženska LILI tud mal premal misli na to. Treba je že čez dan na to mislit in potem zvečer se prisiliš v tem pomenu, da ti ne prevlada pomembnost, da je stanovanje kot v škatlici, da so otroci kot iz revij o modi in da je tašča zadovolna ker si ji pomila okna. Včasih se je treba prisilt, da vse pustiš k hudiču, pa naj bodo otroci en dan umazani, pa naj bo stanovanje razmetano in si rečt: Jaz bom danes seksala. Ker to, da če malo seksaš ne bo privedlo k tem, da boš seksal večkrat ampak čedalje manjkrat. Manj ko seksaš manjkrat ti paše.
Brigita
ok lili glej.. js sm stara 21 let pa mam iste tezave. ok s tipom sva skupi 2 leti in od zacetka je blo to like… wow, earthquake! :)… zdej bi on se vedno vsaj vsak drugi dan js pa… hja 2x na mesec. enostavno… ti ne pase, ti ni do tega, basta.
skratka.. js mislm, da se s tem ubada precej vec zensk in ce bi tiste, ki imajo stalne partnerje en mesec stele spolne odnose in zraven dodajale se kljukice, kdaj so zares uzivale, hja bi najbrz kaj hitro prisle do stevilk 1, 2 ali 3. ampak zenske vseeno damo, pa ceprav nam ni do tega. v nekem pogledu smo se slabse od kurb – one so vsaj pametne in kompenzirajo seks s kesem, kaj pa dobimo me? obdrzimo moskega. jah v casu, ko je nasa emancipacija na visku, nam to pac ne prinasa dodatnih pik…
kaj drugega tezko povem, kot le to, da nisi sama!!! 🙂 zadeva RES ni prijetna… ce ti ne bos pripravljena, bo sel k drugi, cele noci pa tudi ne more presedeti pred tv-jem… ce bos pa popuscala bo pa to spet lahko imelo posledice pri tebi…
moj nasvet lili? bodi malo kurba… pa pred seksom kaksen pircek, ta je odlicen stimulator…
* pa lp, #v
#v: Zakaj potem vstrajaš z njim. ženske to ni normalno – jaz sem bila z tipom 7 let, ni bilo to več to – sem ga pustila. To ne vodi nikamor. Sedaj sem z drugim ze 6 let in seksava še vedno trikrat na teden minimalno. In koncno sem dojela da je to to. In ce ne bi bila pametna in pustila prejsnjega bi bila se vedno tako kot sem bila – seks nekajkrat na mesec – trikrat itd…
Skratka mlade ste še, nekaj sigurno ni vredu, če seksate tako malokrat in še glede na to, da moski ni problem. Je na razpolago, vsako noc dan za dnem. Mogoce je pa to najvecji problem. Ce bi imela možnost prevrteti uro nazaj sigurno ne bi od 15. leta do 23. leta vstrajala z enim. Imejte mladost kot norost – kasneje vam bo žal. Seveda po pameti kar se tiče bolezni – kondomi obvezni. Punce zdivjajte se – to vam lahko rečem – ste v najboljših letih – kar se tiče maldosti, brezbrižnosti itd… Ne rečem, da se kurbajte, samo ni se vam treba vezati po več let na nekoga do katerega po dveh letih ne čutite več potresa med seksom. Vidim, da imam srečo, da po 6. letih še vedno čutim potres po seksu.
Upam, da boste rešile svoje tezave. Sem bila pa na istem, ne želim si več tega – in si obljubila da si tega tudi ne bom več dovolila – monotonosti v vezi, neinteresiranosti, ne seksa in ne zadovoljstva – oziroma seksa samo zato da bo tiho, da ne bo tečnaril. Premislite, če je tega sploh vreden in če se same ne cenite tako dobro, da sploh to počnete.
Brigita
Hja, enkrat na mesec, ja kaj naj rečem, je vprašanje, dva dni pred ali po menstruaciji. To je največje vprašanje! Če ti pride pred menstro, ja je gotovo cool. Ja veš, se mi pa zdiš vseeno mal pohotna, ja tko mal rzuzdana!!! Saj menim, da se srnice na sosednjem travniku dajo samo enkrat v letu dol, pa so vse čisto srečne, Samo ljudje (beri moški) in delfini, bi to počeli kar naprej. Ja, sram jih bodi. Tudi sosed pelje kravo samo enkrat na leto k biku, pa mu ta krava da telička in jo lahko celo leto molze, ja a ni to prikladno.
Ne poslušaj teh računalniških bab. saj samo pretiravajo in zavajajo moške po netu, ja le katera poštena ženska pa občuje več kot dvakrat na leto!
Zato pa imajo moški več poštenih deklet, da potešijo svojo pohoto, ja kaj č’mo! V Sloveniji je pa slaba ponudba svežih poštenih deklet, saj pridejo le skromne 3 (tri) ženske na enega moškega, namesto dvaindvajset, ko jih nekateri potrebujejo, da se prebijejo skozi leto. Molimo, da bo bolje!
V priklonu,
JOHANUS
Hja, enkrat na mesec, ja kaj naj rečem, je vprašanje, dva dni pred ali po menstruaciji. To je največje vprašanje! Če ti pride pred menstro, ja je gotovo cool. Ja veš, se mi pa zdiš vseeno mal pohotna, ja tko mal rzuzdana!!!
Saj menim, da se srnice na sosednjem travniku, dajo samo enkrat v letu dol pa so vse čisto srečne, Samo ljudje (beri moški) in delfini, bi to počeli kar naprej. Ja, sram jih bodi. Tudi sosed pelje kravo samo enkrat na leto k biku, pa mu ta krava da telička in jo lahko celo leto molze, ja a ni to prikladno.
Ne poslušaj teh računalniških bab. saj samo pretiravajo in zavajajo moške po netu, ja le katera poštena ženska pa občuje več kot dvakrat na leto!
Zato pa imajo moški po več poštenih deklet, da potešijo svojo pohoto, ja kaj č’mo! V Sloveniji je pa slaba ponudba svežih poštenih deklet, saj pridejo le skromne 3 (tri) ženske na enega moškega, namesto dvaindvajset, ko jih nekateri potrebujejo, da se prebijejo skozi leto.
Molimo, da bo bolje!
V priklonu,
JOHANUS
Brigita: ja cist stekam, sej sm jst istga mnenja (ampak kar se drugih tice:) – malo hinavsko, a vendar). ko si mlad – se zdivjaj, eksperimentiraj! ampak dejansko ni pa vsem do tega, da bi vsak mesec ali pa ok vsake pol leta hodile v posteljo z drugim… moj frajer je recimo cist super, nic mu ne fali, sicer ni popoln, ampak vraga, sej noben ni! in tudi ce dobro pogledam okoli sebe ni prav veliko tipov s katerimi bi pripravljena biti… vsaka zenska isce dolocene lastnosti v moskem in js mislim, da ko te vsaj priblizno najde neka sreca, se je drzi! konec koncev ne lezi za vsakim vogalom. najslabsi mozni scenarij pa je ta, da si stara 30+ let, da imas uspesno kariero in bi zdaj rada imela druzino pa nikjer ne najdes pravega moskega… kriteriji so pa v teh letih ze mnogo visji in tudi prilagajas se mnogo tezje… in tudi “zmenkarij” se pocasi navelicas… pa z vsako neuspesno zvezo pridobis tudi kup nekega custvenega sranja, ki ga vleces za sabo se naprej, po drugih razmerjih… zato se z leti in z neuspesnimi zvezami bistveno zmanjsujejo tudi moznosti za uspesno zvezo.
za “dolckanje” je tipckov ko dreka, ma zmeri jih bo, ampak za resno zvezo pa e, noup! in mislim, da se je za zvezo potrebno potruditi, nekako pac probas urediti… in ce je zenska pametna bo vsako stvar, vsak problem znala obrniti v svoj prid… definitivno!
in btw lili ni vec neka smrklja ampak je zenska stara 30 let. ne recem zdej, da je pa to konc in da je treba kle narest kriz:) ampak najbrz se mora sama vprasat, kaksna so njena custva do partnerja in ce bi bila pripravljena na novo zaceti…
in btw Johanus: what the **** is your problem?!
Čau, jest imam pa ravno nasprotni problem, s tipom se vidva na vsakih 14 dni (sva dosti narazen doma) in jaz bi ta vikend vsaj dvakrat na dan, on pa pravi, da ne more non-stop, tako da sexava 1x – 2x na vikend, pa še takrat nobene predigre, kr takoj not pa gremo… bedno, skupaj sva malo več kot eno leto. Ko pa sva se spoznala, mi je rekel, da je za njega najboljša stvar na svetu sex. Kaj mu je ?!?
meni je moj prejšnji ginekolog enkrat rekel ;” gospa, ta naš vsakdanji seks sploh ni v zdrav za žensko , moška sperma uničuje kislost,ta pa čuva od infekcij in potem imajo ženske stalne težave-vaginalne. Pravi,da bi mogle ženske seksati takrat ko so plodne 1 krat na mesec,da tako pravi narava.Zakaj žival-ženka se ne pusti pariti,če ni plodna? tako bi mogle kao, tudi ženske.
Forum je zaprt za komentiranje.