SEX ‘?
Ojoj!
Pri treh otrocih, ti pa bi vsak dan ali celo večkrat na dan! Uboga tvoja. Jaz imam trenutno enega, pa sem zvečer tako utrujena, da sploh ne razmišljam še o sexu.
Moj je zadovoljen, če dobi parkrat na mesec, ne pa vsak dan ali celo večkrat na dan.
Ne vem kaj misli tvoja, ker tega nisi napisal. Ampak mislim, da so tvoje potrebe sigurno nad njenimi! Malo misli nanjo.
Pa tudi, če se boš intenzivno ukvarjal z otroki, pomagal njej pri gospodinjskih delih, sigurno tudi ti ne boš občutil vsak dan takšne potrebe. Boš preveč utrujen!
Jaz mislim, da leta niso pomembna, pomembno je dejstvo, da imata tri otroke. Tudi midva z možem sva imela pogosto spolne odnose preden sva dobila otroka, sedaj pa se je vse spremenilo. Sva oba preveč utrujena.
Zato mislim, da vsak dan ali celo večkrat na dan pri treh otrocih ni normalno, saj iz ženskega vidika ne!
Lep dan!
poli
Posluš, mislim da še ni tako hudo, da bi moral do dr. Rugla. Midva z mojim sva pred nosečnostjo kadar koli. Ni bilo važno, ura ali prostor, da sva imela le plac zase – na očeh javnosti glih ne.
Tudi sedaj ko sem noseča to še vedno ni važno in brez zamere vse, ki jim moje besede ne bodo odveč. Mislim, da je utrujenost samo izgovor.
Je pa res, da je hudo in to za oba, če je eden za in drugi ne!
lp
E.Krt
Maja, meni se pa nič ne smiliš. Imaš kar prav… ne vem, no, tudi meni se ravno ne paše igrat s “prežmohtanim” moževim…. one-jem.
Ne samo za žensko, ampak tudi za moškega je higiena nujna. Zato pa je toliko PAP testov pozitivnih in vnetja rodil so posledica infekcij, ki pa jih drugače kot s seksom ni možno pridelati. Toliko o higieni. :))
Pri nas seksamo 1x morda 2x tedensko. No, včasih pa celo več. Odvisno.
Veš kaj, Milan, če vama paše parkrat na dan…zakaj pa ne? Tisto o utrujenosti so včasih samo izgovori…al pa glavoboli, pa take finte. Ti lepo svoji dragi pomagaj pri vsakdanjih opravilih, sej ni važno kaj, lahko samo otroke ven pelješ…itd. Bo zvečer draga vesela in ne bo jamrala, da je zmatrana..hehe. Ne vem, zakaj bi se mogel zaradi tega, ker imaš tri otroke temu odpovedat? Leta bežijo….. kot pravi Balašević-i pjetlu vreme ide….
Ko smo otroke delal, ti niso bili zraven. Zdaj pa komaj kaj cajta najdeva. Stanovanje je majhno, hčerka stara 12 let in vam povem, da ni večjega stražarja. Niti globoko vdhinit ne morem, da se ne sliši k njej ali pa se (bog ne daj) k sosedu. Tako, mogoče potrebna oba, ampak v hotel pa ne bova šla.
Lep pozdrav in veliko seksa.
Forum je zaprt za komentiranje.