Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEX Z NEZEMLJANI

SEX Z NEZEMLJANI

V neki reviji sem bral,da si neka zenska mocno zeli sex z nezemljanom,da bi imela z njim otroka,za nas moske ji je pa vseeno…

Kaj pa si o tem mislite vi? Ce bi imeli moznost spati z nezemljanom,bi to storili…

Joj kakšne kozlarije razmišljate….
Verjetno je to možno po fizični smrti, pa potem duše sexajo na kakšen način, ko niuso več na zemlji.

Saj boš sam videl Mihec potem ko ne boš več na zemlji…do takrat imaš pa verjetno precej zemljank ali zemljanov, še tudi ti za obdelat.

JOOOOJ kakšne kozlarije…………….

mravljica,ljudje res razmisljamo vse vrste kozlarij,se strinjam!!! kam pa bi prisli,ce ne bi bilo domislije?
sicer sem to bral v nekem casopisu,da si neka zenska mocno zeli sexa z nezemljanom in da ne da nic na moske…zato pa me zanima,kaj si o tem mislite vi?

Kr neki….pri vseh ribah v morju…..si ona želi nezemljana….fuknjena ni kaj….

in morda celo otroka…ce vprasas mene,je to samo zaradi ,pozornosti…kaj pa ti mislis?

Ja ne vem al je tok grda da ji nben nebi otroka naredu al pa jaz ne vem….ne morem štekat tega….povrh vsega najbrž niti ne obstajajo….po drugi strani, če pa že…..človeškega telesa sigurno nebi privlačili…..

ja,cudna so pota zivljenja…vse vrste ljudi imas danes,ni kaj…

Seks z nezemljanom? Ce res obstjajao, ali je sploh mozen? Po mojem, ce res obstajajo, sploh nimajo takih spolovil, kot jih imamo mi – ce jih sploh imajo.

Samo to je res bedno.

ohja, včasih se mi že z mojim najdražjim zdi sex tako nezemeljski in nenavaden,da večkrat pomislim, da je, skupaj s svojo pripravljenostjo in pozornostjo, padel z Lune, ker se mi zdi, da nima pojma, kaj in kako…………….

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

ha ha ha,joj imas pa res tezave pri tem 🙁 no,vsekakor ti zelim velik srece s tvojim najdrazjim 🙂 ampak,ce mene vprasate,meni se res zdi,da to delajo samo zato,da bi bili ljudje slavni,da bi imeli zadosti pozornosti…
sicer pa,jst vsekakor verjamem za druga zivljenja izven nasega planeta!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close