Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex v spadrilah!!!

sex v spadrilah!!!

ali se spomnite spadrilov-spagaric? vcasih smo jih na veliko kupovali v italiji,sedaj pa jih ni vec nikjer! ali iam kdo idejo,kje jih dobiti? resno vprasanje,ker rad sexam s spadrili!!! hvala za odgovore!!!

Tebe pa je vročina v glavo udarila….:-)))))

ne vrocina,spadrili!!! res bi jih rad spet imel!!! vprasanje je resno!!!

Kaj pa je to. če lahko vprašam?

ma tiste”natikace” ki imajo podplat iz slame oz.nekaj podobnega,zgornji del pa je iz platna. 3x jih obujes pa razpadejo. me pa res zanima kaksno povezavo ima to s seksom. res svasta.

Dobiš jih v City parku v trgovini HUMANIC, nisem pa prepričana če imajo tudi za moške. Čeprav če vzameš npr. ženske espadrile z vštikanimi rožicami, zna biti tudi zelo romantično in stimulativno.

Jaz bi sicer rabil moske,ampak za romanticnost bi bile tudi zenske v redu! drugace pa probajte,ker je res fajn!!! sej se vam zdi smesno,ampak ce ne probate,ne boste vedli!

Taja,hvala za pojasnilo 😉

LOL ni kej druzga rečt:)))

Prodam ti jih. Skoraj nove, rdeče malo rabljene,ker sem kupila prevelike!!!
Koliko imaš cifro???????

No, res si postavu mal čudno vprašanje, ker se tega obutka skorda nihče več ne spomni.

Vendar: v začetku junija sem špancirala po Gorici in pri Kosiču videla ženske spadrile. Ful nama je s kolegico šlo na smeh, ker jih že dolgo let ni blo na spregled.

In da ne bo pomote: bile so dobre….v špico nareje, s črtastim vzorcem pastelnih barv. Za jens al športna oblačila mislim, da so kar primerna.
Cena…če se motim od 10-20 EUR.

LPČ

prodam ti jih za 9,5 evrov!!!
Kupiš???????????????????

O, kaj si ti faca!! Full sem se nasmejala tvojemu postu! A sploh veš, kako dvoumno si napisal vse skupaj?? Tako, da nekdo lahko razume, da rad seksaš obut v spadrile – ali pa tako, da seksaš Z njimi…. Me pa res zanima katero varianto si mislil!

Miš Maš..no to sm ze jaz ugotavlala 😉 sm glih hotla napisat al on sexa obut v njih al dejansko z njimi ;)))

Ja, se enako sprasujem. Pomojem bo ta druga varianta, saj pri seksu skorajda ne mores biti ves cas obut…zanimivo kajne. Se pa spomnim,da je blo vcasih to ful poceni, mi smo jih kupovali v Italiji na trznici v Trbizu, sigurno jih imajo se danes.

No, povej kaj je zdaj na stvari! A seksaš obut(a) ali z njimi?? Zdej nas je pa že kar nekaj firbčnih!

hej,za vse nevedece,ha ha ha 🙂 rad sexam s spadrili!!! sej je bilo res dvoumno napisano,se menije hecno!!! me pa zaniam,ce jih sploh se imajo v italiji,ker ponavadi smo jih tam kupovali!!! bilo bi pa res zanimivo jih dobiti 🙂 vseeno pa hvala za odgovore!
beba,mislim,da so cenejsi od 9.5 evra,toda lahko bi se kaj zmenili 😉 sej v bistvu gre v koncni fazi za uzitek v spadrilih,ne za ceno!!! vse,samo da jih dobim!!! 🙂

Jaz ti lahko prodam rabljene, če tudi take pridejo pri tebi v poštev. Imam doma 3 pare, so stare kakšnih 15 let, vendar luštne in zelo ohranjene. Barve so: črna, rdeča in turkizna. Številka je 37, vendar če si jih ne potegneš gor čez pete, bi jih lahko obul kot natikače in bi bile za sex uredu. Edino kar me moti pri njih je to da me je nekajkrat v njih ujel dež in imajo še vedno malo vonja po vlagi. Ampak mislim, da je to za sexsat še boljše, ker organski vonji kot je raziskano, izredno vplivajo na dvig libida.

Javi mi, če si zainteresiran za nakup. Koliko daš za par ?

Mravljica

mravljica,sem zainteresiran 🙂 povej,koliko hoces za par? vzel pa bi vse tri 🙂 sporoci mi 🙂

jaz pa rad seksam z nemško čelado, tisto tapravo, ki je podložena originalno z usnjem in ima jermen za pod brado čez, kot jo imajo nemški vojaki v razni filmih, ful noro, ful vzburja, ti brez skrbi pade lustar na glavo,……..:::::))), a ima kdo mogoče ktero za prodat…;::::))))

Jurja za par bi bilo čist OK.
A si iz LJ ?

Espadrile (vseh barv in številk) videne danes v Humanicu po 1990 sit.
Še boš lahko sexal ;)))))

Če prideš v ponedeljek v Ljubljano se lahko zmeniva. Čakala te bom pri Prešernovem spomeniku. Spoznal me boš po tem da bom oblečena v belo bluzico z volančki s pripetim rdečim nagelnom,
v roki pa bom držala spadrile.

Javi če si še za da se zmeniva za uro!

Mravljica

mravljica,ne nori z nagelni in mi povej,ce mislis resno!!! ce vzamem vse,ali mi das popust?! sej vem,da se zezas,ampak vseeno povej 🙂 drugace sem pa sept dvoumno napisal,RAD SEXAM OBUT V SPADRILE!!!

ti pa CROWN,pejt na ebay stran,ha ha ha! ampak tam bos drago placal za svoje uzitke!!!

Ma ja, kar vzami vse tri pare za 1.000 SIT, saj jih jaz itak ne rabim in mi delajo doma samo gužvo.
Se mi zdi ful boljš, da grejo spadrile naprej in osrečijo še koga drugega.
Tudi jaz sem vesela če koga razveselim !
Saj poznaš zakon narave: če daješ potem tudi dobiš…

Kar se pa nageljnov tiče, pa sorry, če sem te tako vznemirila. Ni bil to moj namen. Doma jih imamo velik, tistih tamanjših, pa se mi je zdela dobra ideja, ker tega danes nihče več ne nosi… pa sem mislila tako za foro da se še malo nasmejiva.

Drugače pa jutri nimam časa, v ponedeljek pa imam, če boš lahko zdržal še dva dni.

Opomba: TA TIP S ČELADO PA RES NI ORIGINALEN !!!

Za tabo ponavlja in misli da se ti zezaš.
Tudi jaz sem na začetku tako mislila, ampak zdaj vidim da se ne.

Pozdravček
Mravljica

mravljica,resno mislim 🙂 sej ves,da si ljudje najdemo vse za uzitek 🙂 drugace pa vzamem vse za jurja,ni panike 🙂 nisi pa me uzalila,ne skrbi 🙂 aja,pa vse za smeh 🙂

a mislis,da pa tist za mano ponavlja,a ne? ja,vse mas…in kako si ti drugace,mimogrede?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close