Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Odgovor na objavo uporabnika
Mia759, 14.07.2025 ob 13:34

Ok. Potem se dobiva in spoznava v parnih savni prva z leve strani ob 9.00 uri je tudi zanimiva res je ……

Mia super si bila včeraj….hvala , boljšega fuka se nisem doživel ….srečko tvoj moz 🙂 🙂 🙂

Kter po 15h danes orhidelia termalia

Kakšen srednjih let orhidelia termalna danes

Pozdravljeni,

Vceraj sem bil sam v orhideliji in lahko recem same lepe besede in pohvale nad vsemu. Glede na to da sem bil sam, lahko recem da nisem opazil nobenega pedercka ali ritopikce kot nekateri nazivate. Je res da je bilo kar nekaj samskih zensk in da so tudi samski moski letali okoli njih ampak nic kaj posebnega ni bilo niti za opazit. Vsi urejeni,prijazni za pogovor in hece v savnah. Tko da tisti kateri pišete bedarije in si spreminjate imena v moske in zenske in sami med sabo dopisujete je nesmiselno zavajati ljudi. Saj je orhidelija na nivoju. Ne recem, lahko da ste kdaj resno opazili kaksne ritopikce ampak jih na kulturen nacin odstranite ali nazete ven in naj to pocnejo drugje oziroma kadar ni nobenega v savni naj pocnejo kar cejo. Boli me. V moji ptisotnosti pa ne rabijo to poceti…. ajaaa pa nimam proti nobenem spolu ničesar da nebo kaksne pomote ali kregarije… lep pozdravcek vsem in uzivajte maksimalno, druzite se z pozitivnimi ljudmi.

Sva par mlajših srednjih let. 30.8.popoldan bova v rimskih termah. Se najde kak par, posameznik za druženje, opazovanje?

Je mogoče kdo za savne v Dobrni ali v Laškem?

Danas terme olimje ,,neki par ili solo dama poslije 16 u sauni,,,,mi smo par ona26 ,on50 mozemo se druziti  ako ima neko …ona ima dugu crnu kosu vezenu u pletenicu i tako da nas mozete prepoznati

Igor157, 23.08.2025 ob 09:59

Je mogoče kdo za savne v Dobrni ali v Laškem?

Dobrna, kdaj?

Iskreno nisem niti bila v savnah. Tko da sory za napačne informacije…..

Mia759, 25.08.2025 ob 13:46

Iskreno nisem niti bila v savnah. Tko da sory za napačne informacije…..

Ha jaz semmislil da si bila ti sicer nisem gled po tetovzi ampak nekako se mi je zdelo…no je pa bilo skoraj v vseh razpolozljivih savnah dovolj fuka……in kako da nisi prisla…..

Jutri Olimje, bo kdo tam, za karkoli, še najraje kakšen par za gledati/pridružiti…

Kneke4535, 22.08.2025 ob 12:26

Sva par mlajših srednjih let. 30.8.popoldan bova v rimskih termah. Se najde kak par, posameznik za druženje, opazovanje?

Jaz sem za. Pisita mi na vokowa6470@hotmail.com in se zmenimo

A je možno da z mojo opazujeva kak par pri spolnih igricah?

Bo kak posameznik ali par za danes v Olimju po 20.00 uri?

Kera v kranjski gori te dni?

Za saune al pa po jasni cofotat 😀

Izvajam erotične masaže in tudi vse kaj spada zraven več info…. na telefon 071 450 418

Kje te pa najdem?

Zdravo.

Mogoče kakšna ženska ali par za družbo v savni Laško?

Anonimna 12, 25.08.2025 ob 13:08

Dobrna, kdaj?

anonimna12 si za savno v DOBRNI

Heihei,

Je kdo za kaj zanimivega v čatežkih? Postaven fant pri 35ih

Prid dans orhidelio

Zivjo. Se bo kaj dogajalo to soboto 13.9 v katerih savnah.

V primusu na Ptuju danes do 19.00.

https://shotxy.com/hiddenpics

a ni prevroče za sex v savni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close