Sex v savni
Pozdravljeni,
Vceraj sem bil sam v orhideliji in lahko recem same lepe besede in pohvale nad vsemu. Glede na to da sem bil sam, lahko recem da nisem opazil nobenega pedercka ali ritopikce kot nekateri nazivate. Je res da je bilo kar nekaj samskih zensk in da so tudi samski moski letali okoli njih ampak nic kaj posebnega ni bilo niti za opazit. Vsi urejeni,prijazni za pogovor in hece v savnah. Tko da tisti kateri pišete bedarije in si spreminjate imena v moske in zenske in sami med sabo dopisujete je nesmiselno zavajati ljudi. Saj je orhidelija na nivoju. Ne recem, lahko da ste kdaj resno opazili kaksne ritopikce ampak jih na kulturen nacin odstranite ali nazete ven in naj to pocnejo drugje oziroma kadar ni nobenega v savni naj pocnejo kar cejo. Boli me. V moji ptisotnosti pa ne rabijo to poceti…. ajaaa pa nimam proti nobenem spolu ničesar da nebo kaksne pomote ali kregarije… lep pozdravcek vsem in uzivajte maksimalno, druzite se z pozitivnimi ljudmi.
Mia759, 25.08.2025 ob 13:46
Iskreno nisem niti bila v savnah. Tko da sory za napačne informacije…..
Ha jaz semmislil da si bila ti sicer nisem gled po tetovzi ampak nekako se mi je zdelo…no je pa bilo skoraj v vseh razpolozljivih savnah dovolj fuka……in kako da nisi prisla…..
Kneke4535, 22.08.2025 ob 12:26
Sva par mlajših srednjih let. 30.8.popoldan bova v rimskih termah. Se najde kak par, posameznik za druženje, opazovanje?
Jaz sem za. Pisita mi na vokowa6470@hotmail.com in se zmenimo
Forum je zaprt za komentiranje.