Sex v savni
Lepo povedano,da se hodi savnat ogromno parov samo da se sprostijo. V zadnjih desetih dnevih kaj sem bil tam smo odstranili ogromno sprehajalcev ter fukfehtarjev. Tudi pederckam je slučajno spodrsnilo da se polomijo. V daljnem bomo tudi tako delali in tudi savna mojstri nimajo nič proti da se uredi red.
Anonimno 2520, 09.08.2025 ob 17:24
Lepo povedano,da se hodi savnat ogromno parov samo da se sprostijo. V zadnjih desetih dnevih kaj sem bil tam smo odstranili ogromno sprehajalcev ter fukfehtarjev. Tudi pederckam je slučajno spodrsnilo da se polomijo. V daljnem bomo tudi tako delali in tudi savna mojstri nimajo nič proti da se uredi red.
Pozdravljeni! Bo kdo ta petek 15.8. v savnah Olimje? Mogoče kak par? Pišite pajek740@gmail.com.
anonimno 9010Men, 10.08.2025 ob 11:01
Kršitelje reda se prijavi in upravljalec prostora mora vzpostaviti red, tudi na ta način, da se odstrani kršitelje.
že že, upravljalec prostora mora in je dolžan odstraniti kršitelje vendar samo v primeru, da jih on odkrije in ima dokaz kršitve,ne pa na podlagi prijave gosta, ki je lahko neutemeljena… žal…
Se strinjam z vami in prijavo. Pač na kulturen način se da vse urediti in nič z nasiljem. Drgač pa itak nobeden ne sili v vas. Meni če kaj ni odgovarjalo sem šel ven. Je pa res da me je eden mlad fant skoz zasledoval sem mu lepo razložil z lepimi besedami se mi je opravičil in je odšel. Prijatelj če se pa pojavi kakšna mamica ali poročena kayera ni zadovoljna z možem ali fantom pa žal kako naj rečem ne 🙂 pač vse ima čar v savnah.. je pa treba tudi vse ostale osebe spoštovati v savnah in jih pustiti da uživajo. Se strinjam.
Zmaj730, 09.08.2025 ob 19:15
-
…no k si tak maco pa povej kje si to delal da ne bom sel drugam da me po pomoti kdo ne zamenja za dirkaca al pa kaj drugega kakor vi temu recete…no glede da imam od delodajalca omogocen prost vsrop v nekatere terme in savne pa grem vcasih sam ne bi rad da mogoce komu ki bi hotu da padem mogoce naravnam nos al pa kaj drugega….priporocam da takih grozenj ne objavljate , za opravljanje nalog v spajih in savnah da je vse o.k in da so stranke v miru in uzitku so doloceni redarji in savna mojstri in placa i so za to….ne pa neki kvazi pravicneži…..upam da se razumemo….
JE to savnanje da lečejo po dve do tri minute z savne v savno in če srečajo mogoče kaksno žensko not, da si ga mečejo na roke. Je to za tebe normalno. Ter prideš ven na ležalnil in vidiš tipe zagrnjene v kopalni plašc od spodaj pa razgaljeni ter si ga mece na roko pred vsemi. Malo poglej v Orhidelijo. In kaj naj naredijo varnosniki. Jih sploh ni saj delajo samo dve ženske.
Iskreni z ženo sva letos bila najmanj 15x v orhideliji. Nisma nikjer srečala ali opazila da nekdo kaj takega počne v naši prisotnosti. Je pa res da sem srečal par žensk k se rajcajo pa začnejo otipavati. Ampak ok če njej to odgovarja in njenem tipom nimam se kaj jaz vmešavati. Drugače pa je kar lepo v orhideliji, urejeno, čisto. Osebe katere delajo tam so maksimalno spoštljivi in prijazni. Midva z mojo nimava slabih izkušenj. Je pa res da hodiva med tednom in ne vikendom. Tko da ne vem, kaj se dogaja za vikend. Drugače pa midva prideva 20.8 se malo sprostiti in javim kaj več med savnanjem ali je rea to kar se piše. Sem prebral malo za nazaj in vidim da bodo kar poparčkani ta datum. Če pa opazi nekdo na mu kaj ne odgovarja je pa treba povedati ženaki ali moškemu če lahko gredo ven in kje to drugje počnejo in ne tu…. se vidimo
Sebastjan728, 13.08.2025 ob 20:05
Iskreni z ženo sva letos bila najmanj 15x v orhideliji. Nisma nikjer srečala ali opazila da nekdo kaj takega počne v naši prisotnosti. Je pa res da sem srečal par žensk k se rajcajo pa začnejo otipavati. Ampak ok če njej to odgovarja in njenem tipom nimam se kaj jaz vmešavati. Drugače pa je kar lepo v orhideliji, urejeno, čisto. Osebe katere delajo tam so maksimalno spoštljivi in prijazni. Midva z mojo nimava slabih izkušenj. Je pa res da hodiva med tednom in ne vikendom. Tko da ne vem, kaj se dogaja za vikend. Drugače pa midva prideva 20.8 se malo sprostiti in javim kaj več med savnanjem ali je rea to kar se piše. Sem prebral malo za nazaj in vidim da bodo kar poparčkani ta datum. Če pa opazi nekdo na mu kaj ne odgovarja je pa treba povedati ženaki ali moškemu če lahko gredo ven in kje to drugje počnejo in ne tu…. se vidimo
Lepo, tudi mi2 z mojo sva planirala 20 ….zudi raje hodiva med tednom, bova lahko skupaj ocenjevala stanje 🙂
Kneki3535, 15.08.2025 ob 13:46
Sva mlad par, on bisex usmerjen.. 20.8.popoldan bova v orhideliji.. kak posameznik ali par za opazovanje, morda kaj vec?
Bova ze ob 9.00 v orhideliji popoldan pa se v termaliji…kdaj prideta , lahkk se srecamo v solni termaliji…samo ena posebnost da vaju spoznam….
Sebastjan728, 15.08.2025 ob 06:49
No lepo se bomo skupaj družili in spoznali. Koliko sta stara, kako izgledata, kaj vama vse odgovarja? Kje se planirata vležti. Midva bova najveretneje v sobicah na vodnih pojstlah? Pa vidva?
Pridem ob 9.00 moja pa malo kasneje, sva pa ponavadi na posteljah pred finsko cisto desno v zadnni sobi kjer se lahko preden je guzva se malo pritisneva…sva malo pred 50 pa vi2….napisi eno pozornost pri svoji da bom vedel ….no bom pa v parni ob 9.00
Forum je zaprt za komentiranje.