Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Odgovor na objavo uporabnika
Mia759, 14.07.2025 ob 11:58

No potem se vidimo 20.8. Mi prosim samo napišeš kako zgledaš kolko si velik. Kolikor vem se staru del odpre ob 12 a ne. Tko da bom jaz vecino v parni savni prva z leve stari na starem delu. Kako se bova pa spoznala na kak nacin. Prosim bodi urejen in diskretnost na prvem mestu. Jaz imam pirsing v popku srcka, rjavolaska, 44,172,68…..

če hočeš lahko kaj vec na mitjaleki7@gmail.com ….drugac pa lahko pred 12.00 tudi v novih parnih ….prva levo je zanimiva pa tud jacuzy je zanimiv k ob 9 se ni guzve…187/96/ 48….

Ok. Potem se dobiva in spoznava v parnih savni prva z leve strani ob 9.00 uri je tudi zanimiva res je ……

Drug teden sem cel teden v zrecah…

Ja pridem sem tudi za spremembo

Rolando kolk star? Kaj vse te zanima? Kam prideš za spremembo

Ce si za se lahko kje dopoldan dobima  pa malo poigrava v kaksnem gozdu. V dobrni se nek dobiva kaksen gozdicek… javi se. Skod ka si drgac. Kolko si star, opisi se

Živjo. Je jutri kdo v Orhideliji?

Terme zrece cel teden…. Savna klice…

Fant34, 20.07.2025 ob 14:48

Živjo. Je jutri kdo v Orhideliji?

Jaz grem v soboto tja.

Jaz bom sel v orhideliju sredino avgusta od srede do petka en dan. Se javim kak teden prej pa ce bo kdo dol kje v blizini se lahko oglasi in si malo popestrimo popoldne z moakim zenskam grupni itd itd…… sicer bom večinoma v starem delu ker tam se najbolj dogaja. V novem ao bol ko ne poparčkani……

Pozdravljeni,  kašna samska ženska ali par v Rimskih termah?

Kje se bolj in več dogaja v rimsmih termah ali v orhideliji? Kaj pravite?  Dajmo glasovat

Kdo danes za seks ali opazovanje v savnah terme Tuhelj? Mlad moški iščem družbo.

A v Zrečah se kdaj kaj dogaja?

Mogoče midva

Anonimno 9438, 31.07.2025 ob 10:30

Mogoče midva

Javita Se na zs

Ali sta v olimijah

Kdo za ali kak par jutri bom cel dan v Olimjah?

A je kdo danes v Olimjah ali Tuhel za karkoli?

hej… si za savnanje ??

Danes so bile v Olimju prijateljice bilo vas je 5 tri ste bile zraven mene v djakuziju. Če katera od vas to bere se mi javite. 🙂

Bo v soboto kakšen par ali pa ženska v savnah hotela Primus  na Ptuju? Sva par srednjih let

Hojlaaa,

Kaj priporočate kje se najbolje dogaja. Rad bi šel v savno da si malo popestrim dan. Lahko moški ženske, rajcanje, gledanje uživanje v dvoje. Kje se najbolj dogaja in lahko pridem do avojga užitka Dobrna, Laško, Zreče, Orhidelija???? Prosim za komentar in odgovor.

Faf drk ti

https://vibeaccount.live/hotwifes

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close