Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Hojlaaa,

Je mogoče kdo za akcijo jutri v savnah v Dobrni od 12-17 ure bom dol. V kolikor je kaksna punca ali moški za akcijo pišite….. Lahko tudi poročeni. 100% diskrernost

Odgovor na objavo uporabnika
midve, 01.03.2025 ob 10:49

pridevi s prijateljico, ona 32 jaz 22. problem je samo kakšen si ti, midve sva lepe vitke punce in kakšnih grdih debelih starih ni šans. sva pa pohotni, če bo pravi moški.

Hello, I have been in Slovenia for 3 years, I am not Slovenian and the comfort of sauna and spa is very good in Slovenia. I would like to spend time in a suitable sauna on a day you determine, just to meet in the sauna as if it were a normal day and decide whether to go or not. Thank you.         tom.reddingtonsss@gmail.com

pride kakšna ta teden v savno DOBRNA,ki bi bila za akcijo oralo,sex

javi na zs

Tomorrow 04.07.2025. (orhidelia fkk) — couple looking for another couple, is there any good looking couple or single girl to join us?

Jaz sme bil 10 dni nazaj v Dobrni in se resnicni nic ne dogaja. Nikjer nobenga. Tko da priporocam orhidelijo

V kolikor bi katera ženska, moški par za akcijo za fafanje,drkanke, rajcanje in sex v savnah v orhideliji 20.8.25 od 9.00 ure zjutraj naj piše. Sicer vem da je v starem delu več fuka kot v novem tko da pišite. Sem moški srednji let visok vitek postaven za vse odprt. Prav je da si  prej pišemo in uskladimo glede  vsega. Lahko ste tudi poročeni, diskretnost 1000%

V tem mescu. Rogla savna, zrece savna. Dosegljiv cel mesec.

Gre kdo kdaj v savne Hotel Montis na Golteh. Dopoldan dan kak sprehod, popoldan pa xxx.

Pozdravljeni. Kdo jutri v Olimju v  savnah v Orhideliji za akcijo? Sem samski piši mi na pajek740@gmail.com.

Si ž ali m

45/45, 10.07.2025 ob 10:07

Gre kdo kdaj v savne Hotel Montis na Golteh. Dopoldan dan kak sprehod, popoldan pa xxx.

Si Ž ali m?

Par

45/45, 10.07.2025 ob 22:08

Par

Ce sta za se lahko dogovorimo  na zs

Si v paru?

45/45, 11.07.2025 ob 13:43

Si v paru?

ne, kaj išćeta par

20.8 pridem v orhidelijo. Res da je se daleč do takrat sam prej nebom mogel. Če je kdo m ali ž za fuk,rajcanje,drkanje,fafanje in grupno v savnah v starem delu se javite. Lahko se podružimo. Lahko tudi poroče i ali poročene. Diskretnost je 100% in urejenost na prvem mestu. Ima kdo več izkušenj v savnah glede fuka? Kje se najbolj dogaja, katere savne?

Miran490, 12.07.2025 ob 07:13

20.8 pridem v orhidelijo. Res da je se daleč do takrat sam prej nebom mogel. Če je kdo m ali ž za fuk,rajcanje,drkanje,fafanje in grupno v savnah v starem delu se javite. Lahko se podružimo. Lahko tudi poroče i ali poročene. Diskretnost je 100% in urejenost na prvem mestu. Ima kdo več izkušenj v savnah glede fuka? Kje se najbolj dogaja, katere savne?

Meni je ful fajn v starem delu drkal in fafal že več krat pa skupni drk sam zdaj je bolj manj folka se pozimi bolj splača…

Ja jaz sem tudi bil v starem delu, prva savna z leve strani. Sami moški drkanje rajcanje v solni pa natepavanje starejše ženske. Ja se kar splača zdaj v savnah. Je kar nekaj ljudi ni tko glih prazno. Sem bil tudi z žensko srednji let k je bila z možem. Mož ji je počival meni ga je pa fafala v solni savni. Top res. Moja pa počivala na lezalniku….

Ja lahko se vidimo ta datum. Sicer moj je na terenu tako, da mi bo malo odgovarjalo spremembe. Se mi malo opises? Jaz sme 44,172, 68 rjavolaska…. pa ti. Jaz sem odprta za vse. Moški,ženska bisex….. naj se še nekdo javi če pride…..

Mia759, 12.07.2025 ob 12:51

Ja lahko se vidimo ta datum. Sicer moj je na terenu tako, da mi bo malo odgovarjalo spremembe. Se mi malo opises? Jaz sme 44,172, 68 rjavolaska…. pa ti. Jaz sem odprta za vse. Moški,ženska bisex….. naj se še nekdo javi če pride…..

Kateri datum to in kje? Jaz sem samski 36 letni 186 95 17 cm.

V starem delu bom 20.8. Pridem že zjutri ob 9 tko da vom tam do 5 popoldan. Da pridem donou pred mojim. Ja drgac nisem samska. Me pa tudi rajca ce si dva drkata jaz pa rajcam. Sem odorta za vse. Za zenske in moske grupnega.

Ja ce si za lahko se vidima. Jaz sem sicer porocen 43 let bsx. Pase mi eno in drugo. Stari del je bol popolaran za fuk pa osprt za vss. V novem delu so bol tko poparckani. Pase mi tudi drkanje spogledovanje grupni sex. Lahko se nama tudi pridruži kak starejsi mozakara, mlada ali starejsa punca…..

Prav kar sem gledal zasedenoat v orhideliji in kaže 50%. Tko da se kar dogaja pa glih prav je. Ni fajn ce je tusi preveč ljudi. Te pol vai motijo tok se pa ljudje rasporedijo po savnha in imajo svoj mir. Noben te ne moti pri delu…

Mia759, 12.07.2025 ob 18:46

V starem delu bom 20.8. Pridem že zjutri ob 9 tko da vom tam do 5 popoldan. Da pridem donou pred mojim. Ja drgac nisem samska. Me pa tudi rajca ce si dva drkata jaz pa rajcam. Sem odorta za vse. Za zenske in moske grupnega.

Tudi Jaz pridem 20.8 ze ob 9.00 pa ce boš za se ti pridruzim ze na pocivalniku….bom tudi nekje do 17.00 k moja dela pop.da bom pravi cas doma….

No potem se vidimo 20.8. Mi prosim samo napišeš kako zgledaš kolko si velik. Kolikor vem se staru del odpre ob 12 a ne. Tko da bom jaz vecino v parni savni prva z leve stari na starem delu. Kako se bova pa spoznala na kak nacin. Prosim bodi urejen in diskretnost na prvem mestu. Jaz imam pirsing v popku srcka, rjavolaska, 44,172,68…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close