Sex v množini! :)
Poslovni svet….dipl. inž. ekonomije….seks na službenih potovanjih…Daši, po moje gledaš preveč nadaljevank.
Če pa je polovica od tega resnica, potem, hja, ambiciozna punca, ki bo vsakemu šefiču razširila noge in pokazala muco, vse v namene napredovanja, vedi, da boš nekega dne izgubila mladost, privlačnost, temperament in energijo, mogoče ti bo ostal optimizem, sam ne vem, koliko ti bo ta pomagal, ko boš iz visokoletečega mlečnega deteta končala stara in obžalovanja vredna uradnica v kakšnem propadajočem podjetju.
Poznamo mi take tičice. Se gibljem v podobnih krogih kot se ti, tudi mi imamo službene poti in sestanke in žurke, tudi pri nas je že kakšna razširila noge in ponudila muco. Ob vsaki menjavi vodstva so nižje padale, zdaj se jim pa me smejemo, vezane in zveste žene (vsaka pač po svoji meri, ampak vsaj mokrimo svojih muc za opevano high society, ki ni nič drugega, kot ena sama utvara).
Toliko o temu, kar je seveda moje mnenje. Zame si ti ena navadna prostitutkica, ki prodajaš svojo izmišljeno izobrazbo in lezeš v ritke šefičem, ki še dišijo po mleku.
Druga stvar je skupinski seks, o čemer je tekla debata. Če ti paše, uživaj ga. Seks je lep, če ti pašejo kombinacije, pa le kombiniraj. Nič nimam proti istospolno usmerjenim, imam izkušnje tako z moškimi kot z žensko, sicer nikoli skupinskih, po svoje je vse lepo, le če ti paše. Sam ne mi srat o napredovanjih, vezanih na seks, na kar, misilim, v vseh tvojih besedah namiguješ.
Daši,
s ČAVČI se pozdravljajo “tapolizani dečki”. Da nisi to ti pod psevdonimom? :-)))). Se ti ne zdi, da malo preveč nakladaš s sto svojo seksualno osvobojenostjo na vseh forumih? Ma, dolgočasna/en si že, no…..Izživi se kje drugje…..
Kar se tiče “menage a trois” in podobno: če je le za nekajkratno zabavo v življenju, če se za to odločita dva, ki sta v medsebojnem odnosu dovolj zrela, da ne pride potem do ljubosumja med samim dejanjem, da jemljeta zadevo le kot popestritev in tretjo osebo le kot “seksualni objekt” za trenutni užitek in izkoristek, je OK. Seveda ne na službenih potovanjih, z nekom kar tako v tuji deželi, ipd. – sida & ostale bolezni, osebna higiena so preveč zastrašujoče! Dvorezni meč torej ostaja v igri!
Me pa nikoli ni pritegnilo zabavanje v stilu “Eyes Wide Shut” – svi goli, pa ko što voli, neka izvoli – nak!
kubismo
Daša, Univ. dipl. ekon. z dovolj visokimi dohodki in svojim podjetjem te vabi na kosilo v restavracijo po tvoji izbiri. Za začetek v Sloveniji.
Obljubim, da bom plačal z zlato kartico, Visa, EC ali AMEX, po tvoji izbiri.
Res bi te rad spoznal. Mogoče bova začela poslovno sodelovanje, iščem odgovornega partnerja, ki se ukvarja z nepremičninami.
A zdaj moramo bit vse izobražene ženske že kurbe ali kaj? Jaz na mojem delovnem mestu čisto dobro funkcioniram s stisnjenimi nogami, da ti je jasno.
In če daš za napredovanje….kako si glupa….napredovanje je keš, širjenje nog za napredovanje je malodane prostitucija. Sam da ti keša ne pusti na postelji, pač ga pa dobiš v plačilni listi.
Škoda in sramota je, da take kot si ti pridejo na boljše položaje. Kot pravim, jih poznam cel kup. Saj ne boš dobro končala, zato do tedaj uživaj. Potem pa te bo hišnik valjal ko boš pucala wc.
Diplomirani inženir ekonomije…..daj….Daši…., ti ne veš, kje jaz delam, tudi ne bom nadaljevala te debate, si se pri nekaterih že osmešila s to izjavo o izobrazbi. Ne bom dolivala olja na ogenj.
“ČAVČI”
BUAHHHAAAHHAAAAA
No to je bil moj namen na temu forumu dajte uporabljat če ste moški moški nik in če ste ženske ženski nik. Tako je še vedno zagotovljena 100% anonimnost.
Dašika tebe sem hotel razkriti da si moški že po parih javljanjih, ker si se nekje zatipkala vendar sem vlekel iz tebe in hotel da se sama postaviš v pad položaj in v bistvu si se in to na izobrazbi. Če bi res bil/a dipl. oec bi to tako napisala in ne dipl. inž. ekonomije. Ta izraz ni ne pravilen še manj pa mednarodno sprejemljiv. Drugo če si res toliko na poslovnih potovanjih in toliko ambicijozna, itd, bi morala vedeti kje so meje na poslovnih sestankih. Sam veliko potujem predvsem Nemčija, Italija, Francija in Rusija in bil sem bil na veliko sestankih kateri so se zaključili z žurko in verjemi mi nikjer mi niso nudili raznih posteljnih užitkov, po tvojih izpovedih pa se ti je to dogajalo na vsaki službeni poti. Nadalje bile ste štiri punce v postelji našle ste se na sestanku. Statistično gledano na poslovnih sestankih v tujini je nekje 8 do 12 ljudi hkrati in od tega je nekje 90% moških predstavnikov (9 – 10) kar ostane 1 – 2 ženski starostno pa so od 35 – 40 let. Po tvoji izjavi vas je bilo 30 na sestanku (razred) da bi dobil 4 ženske.
Glede na to pa da je žensk ki je izrazilo željo po sexu z istim spolom približno 50% inostala polovica je ki nebi nikoli. Vas je moralo biti vsaj 100 na sestanku.
Skratka laži drugje in drugim nikoli pa ne podcenjuj svojih sogovornikov in misliti da te ne bodo razvozlali. Skratka če llažeš laži tako da uporabljaš zraven matematične vzorce, ker te lahko po teh hitro razkrijemo.
P.S. Dvomim da imaš možnost biti v službi ambicijozna , samozavestna itd, bolj to delam kot mi drugi govorijo.
Lep pozdrav in to je tudi moje zadnje javljenje!
Za Daši
Lažeš, da se te na daleč pogrunta. Saj nismo zabiti! Sploh pa, tisti, ki je “uspešen podjetnik” tudi pod razno nima časa za forume…. Ostalo pa, kot je napisal že poštar.
Za Poštarja
Glede na to, kar si povedal o sebi, predvidevam, da si poročen že nekaj časa. Tudi jaz sem. Po tolikem času z isto osebo sex postane monoton. Vse je že znano. Pa ne, da partnerja ne bi imel več rad. In ko zaljubljenost mine, te prime, da bi stvar popestril. Ali vključiti partnerja ali ga “prevarati”? Jaz osebno razmišljam o popestritvi. Vendar prevarati ga nekako iz spoštovanja in zaupanja, ki si ga izkazujeva, ne bi mogla. V skupinskega m ž ž se ne bi upala spustit, ker vem, da ne bi prenesla pogleda nanj z drugo žensko, pri ž m m pa on ne bi mogel. Kakšno ceno si pripravljen plačati? Si upaš postaviti na riziko svojo zvezo? Si se vprašal kako bi žena odreagirala če bi ji predlagal skupinski ali pa če bi izvedela da si bil z drugimi? Jaz sem se potihom že odločila, da ne bom mešala drugih zraven ampak bom skušala zadevo popestriti na drugačen način.
Če pa nisi poročen, pa ni nobenih zavor. Sex se da dobit. Kako? Beseda ni konj. Več kot zavrnjen ne moreš biti.
Si ali nisi moški, prav malo me briga. Izobrazbo in zmožnost obvladovanja svojih nalog človek potrjuje z DELOM, ne pa s širjenjem nogic.
Podjetnica najstarejše obrti si, nič drugega.
Poštarju pa čestitke za statistični dokaz, po mojem mnenju je kar merodajen, če primerjam to kar poznam jaz iz….kako bi Daši rekla…..višjih krogov….
Forum je zaprt za komentiranje.