Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sex v množini! :)

Sex v množini! :)

To ste bili pol ti in trije fantje? Kaj pa z žensko ali večimi ženskami si že tudi?

Že sem sexala tudi z ženskami,ker je bila priložnost in bile so zelo lepe.Pač rada sexam.

Z večimi hkrati?

Ja bile smo 4.

itak kaj takega lahko samo poštaš verjame

hehe itak:))) Samo poštar žal nima niti najmanjših šans.:)

Joj Meo,Kolikokrat sem že sexala z ženskami in mešano.Srečna sem,ker sem ob tem zadovoljna in lepe spomine imam,ker je to rajsko.

Eva,kaj pa če jih ima in je mogoče kot Bred Pitt.

in nato…svizec zavije čokolado v folijo

Pa ti iščeš to ali pride samo do tebe? Tvoj partner odobrava to?

Bred Pitt kamot, Brad Pitt pa zelo težko:)).

Sorry,no,reci Eva,ali ti je všeč Bred pitt,ali ne,bodimo strpni in se lepo pogovarjajmo.

jurij, tegale svizca si pa fajn vmes vrinil :-)))

jep, luškan je za pogledat, kot še mnogo drugih, to je pa tudi vse.

Bravo Jure še kakšno tako,ha,ha!

Daši nevoščljiva ti je ker si več skusla kot ona.

Bravo poštar,skupaj sva uspešnejša.Vidiš kako mi uspeva marsikaj.

🙂 In lahko poveš Daši kdaj si nazadnjič seksala v troje in kdaj z žensko?

nevoščljive nimamo bit zakaj-vsaka ženska lahko sexa tolikokrat kolikokrat ona to želi, pa s tolkimi kolkimi ona to želi!!!
vsaka punca lahko sexa z dostimi tipi, z dostimi ženskami pa z dostimi pari!!! vprašanje je le če si to želiš
dajte no-*** pa ja vsepovsod dobiš-vprašanje je le-koliko se ceniš in kolikokrat boš ponudbo sprejel

🙂 ti si protislovje sama v sebi

če je poštar res poštar pol kot sama praviš nima šans pri tebi: ker so zate uspešni, bogat, ambiciozni… ne bom drugih argumentov pisala ker nočem bit zlobna!

Poštar nič proti tebi!

ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI!

Poštar ti si pa navihano radoveden,kaj?Pred 3 dnevi sem sexala z tipom,pred11 dnevi v Avstriji z 3 mladimi sexi puncami in ponoči še z dvema tipčkoma.Mmm,zlo sta me kul obdelala.No podrobnosti ne bom opisovala,ker je žgečkljivo.

Mogoče pa je poštar na visokem položaju na pošti in gradi na karieri.

Zakaj nebi žgečkalo še druge?

Ja vem,da sem drug dan kar težko govorila in kolena so se mi še zmeraj tresla od sexa.Morala sem se zbrati,ker sem imela popoldne že sestanek.

Si poročena. če si ali si kdaj peljala svojega partnerja zraven?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close