Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sex s šefico !

Sex s šefico !

:))))))))))))))))))))))))))))))))))999

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, ha, jaz tudi kdaj kaj poštriham, kar ni treba, predvsem sebe v faco, ko ne bi bilo primerno da zafarbam.

Ma so redki trenutki……..ko se mi ne :))))))))))))

He he … pujsi :))))))) … Kdo pa so ti pujsi … vse sorte živali sem že videla tu od ježev, do zajcev, do muc in srnic … pujsov pa nikjer :))))))) … Babe … kje si?

No … Niki … upam, da res nisem pozabila … sicer pa … zadnje dve leti jaham motor :)))) … tko da mogoče mi bo vseeno malo lažje se spet ulaufat :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pujsi smo pa vsi skupaj – živalska farma.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

:))))))

:)))))))) A to ste všteti samo moški del tjavendanovcev … ali smo v tej farmi vštete tudi ženske … oz. pujske (ali prasičke??? :)))))))))

Uf … joj … kaj mi gre zdej po glavi … Vilenka … mater si pokvarjena … !!!!! :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ena tetkica iz Pivke bi znala reč:

Me bali pud kastmi !

Valjda, da vsi. En bolj pokvarjen kot drug.

Ja, ja, to ona iz osnove, vsi moški so pokvarjeni pujsi.

Zato pa ne moremo fasat BSE.

Ej, sem si mogu 3x na glas prebrat, da sem zašteku.

Iiiiiiiiiiiiiii …. joj … kako pa zgleda “bulet pud kastmi” … a ne ponavadi “balijo kusti” ? Zatu si jih pa ghremo grjet u taplice :))))))))

Lp, Bgv

to je pa res ful dobr :)))

HE he … se mi je zdelo :)))))

Lp, Bgv

:)))))))))

Lp, Bgv

Viš, to so spet tiste zadeve, primerne za “oralne” inštrukcije.

Taplice :)))))))))))))))

In če temu primesiš še malo šiptarščine, dobiš Tapljice, he, he.

He he … kako fejn se je igrat z našim jezikom :)))))))))))))))))))))

Mimogrede … a veš kako se reče oblaku nad Ajdovščino? :))))

Lp, Bgv

Wablak ?

Plosk plosk plosk plosk … :)))))))))))) Se vidi, da si bolj s teh koncev :))))))))

A je samo meni tako dolgčas, ali je še kdo, ki nima kaj delat (beri … se mu ne da delat) kot jaz?

Lp, Bgv

Dela dost, sam volje od nikjer.

Joj, BGV, nič se ne preveč sprašuj kaj je s tabo, veš !

Meni se delat ne da skoraj nikoli :))))))) Delo krepa človeka!

Sicer pa, če bomo kdaj ugotovila NE-delo, se lahko dobiva za en drink, magari v Wajdušni, ku je glih na pou pwti.

Joj kak ne volje…a ti dam navdih….???

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Idem = enako … :((((((( Najrajš bi si dopust vzela …. tko … za par mescev … :))))))))

Lp, Bgv

Bi se hitr naveličala pa tiščala nazaj v službo.
Predvsem brez neta ne bi zdržala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close