Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sex s šefico !

Sex s šefico !

Hm … Tomaž … hm … Na videz ga sigurno poznam … zdej po imenu pa mi res ne pride, kdo bi bil … :))))) Ampak na Mandriji so tako ali tako sami fajn pobje :))))))))))

No … danes po 16h bi blo fino … hm … in .. kako se bova spoznale … ? Ti zame baje veš kdo sem … meni se pa niti sanja ne, kdo bi ti bila … Kje pa delaš ti, če lahko poveš?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hej … Bruce … kolker sem zastopila si ti iz Postojne … A si se ta vikend mudil mogoče kaj okrog Rakeka … Jaz sem bila namreč tam na motozboru … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Enkrat v dopoldanskem času, pa še malo v popoldne bo seglo.

Hej, BGV, nisem bil.

Ma, a je bil kak zbor prav v stilu Wild Riders-ov, al misliš na tekmo v Motokrosu ki je tudi bila?

Sicer sem pa Pivčan, no ja, bližnja okolica!

BTW, zate vem od kje si, pa še Nikito bom popoldne matral po telefonu, da mi kaj raztrobi, kako je bilo na kavici, me pa nekaj drugega zelo “tišči”.

Namreč, “stari” tjavendanovci smo sicer zelo zadovolni nad našo novo članico, a se klicarimo po mujotih in ugibamo, kako za boga se to izgovori.
Tvoj nick, namreč !

A poveš, plis, plis, plis?

Jest bi reku kr Bungica, pa je .

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Hm, ker ne vem, kdaj boš kaj prost bom rekla, da pač pokliči ko boš in bom poskusila mal ven pobrisat. Sicer pa sem jaz v centru, glede na lepo napoved pa bom verjetno v službi s kolesom.

Oj …

… zbor je bil kot zbor … Pač … popoldan smo se počasi zbrali … nato so nekateri šli na skupno vožnjo (mi smo žal to zamudili) in ko so se vrnili so se pričele igre (kdo prej spije na eks pir, valjenje sodov z motorji in podobne finte) … potem so počasi prilezli gor bandi (med njimi tudi Sausages) … žur … stip-tease in na koncu ognjemet.

Na žalost sva bila z mojim mišekom tako utrujena, da sva obležala v šotoru že ob 23.30 … :((((( Bo pa drugič bolje. :)))))

Tam pa je bil tudi eden, ki je v nedeljo imel za vozit na Motokrosu … in ob 22h je bil že tako pijan, da se niti na nogah ni mogel držat … guma na njegovem motorju pa je bla že čist uničena :))))) Kok je jokal potem ko je prišel k sebi :))) Ne vem kako je bilo potem na dirki …

Kako se izgovori moj nick :)))))) … “bugnavilija” … mi je pa ljubše Bgv :)))) … Tako … da ne bo več skrivnost :)))))))))))))

Lp, Bgv

Popravek … Bugnica … :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Otroci so prvi,vse ostalo je za njim…
Ne sekiraj se preveč..lej dva ušesa imaš za take “gluposti” skoz enega noter in skoz drugega ven..Kar ti pripada in je zakonsko urejeno..lepo prosim..Pozabi kar so ti natvezli..pač danes ni nič več čudnega.Na žalost jim tudi otroci niso sveti.
Otroci so v vsem tem najpomembnejši…zdravje..če njega ni potem ničesar ni!!
Raje si kakšno zažvižgaj te pa razumem res…tud moja uheka so marsikaj slišala,pa veš kje delam ne?No samo toliko za v informacijo..ne pusti jim,da se vtikajo..tam kjer jih nič ne briga…TKO!! Lubija **** in drži se!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja Tomaž – tko luškan ko on zlepa ni še kateri , ma je oddan , jaz pa z mojimi leti itak nimam šans.
Samo je pa tako SLADEK, pa MIŠICE , pa …

Dobr , da se ne bom preveč slinla :)))

No , če sem čist iskrena , sploh ne vem , kako zgledaš ( razen konjička :))) tako , da če ne boš mela hrbta ven , tud jaz ne bom vedla , katera si .
Mene pa ne moreš falit – manjša , pa čist kratke oranžne laske , pa rdeča torba, ponavadi v jeansu – ma je še najboljše , če se dobiva zadi na park placu od kulturnega , vozim Forda Focusa karavan , srebrn – takih ne bo glih polno parkirišče . Pa če vzameš še , da pride ven ena oranžnoglava – evo , ne fališ !

A ti bi imela eno vejco buganvilke v roki :))))
Pa da se cela Gorica reži temu zmenku , he , he …

Nikitka ima lahko tudi koralno rdečo rutko za vratom

A mogoče veš, kako se pravilno napiše ime te rožice ?
Iščem po netu slikico, pa nič ne najdem po Bugnavilea.

Ok … zmenjeno … Pa dajmo še moj opis … oblečeno imam črne hlače in črno kratko majco pa eno temno plavo majco gor … imam črne kratke lase in črne čevelce … pa črno torbico .. Torej .. če vidiš nekaj črnega, ki se plazi proti parkirišču .. to sem jaz :))))))) Eh .. se zmeniva točno za en plac … pri tem in tem stebru, pa se ne moremo falit :)))) Koliko si pa stara, če smem prašat? Jaz jih imam 23.

Lp, Bgv

BUGAINVILLEA – se mi zdi, da je tako …

Lp, Bgv

No, pa sem najdu rožico, po kateri se imenuješ.Napiše se pa BOUGAINVILLEA .

Ufa lepa lepa….super…jest bi jo koj mela na vrtu…uha kake barve..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

… kot Stendhal , he , he ….

Ja , dejva se točno dobit na tistih stopnicah pri tanovi vogalni trgovinci (tisti pred Tiko)
tam se res ne moreva zgrešit. Med 16.00 in 16.15 – če katera mal zamudi.

Ja , čist tako javno ti pa ne povem , kolko sem stara …. zdej ko si ti povedala :))))
Boš vidla , naj te mal firbec matra 🙂

Nikitka je ŽE firbčna

Hm, me prav zanima, kolk let ti bo dala.
A boš jutri poročala ?

sigurno ne tolk kot jih je v resnici..Nikitka vrze v koš vsako frkljico..matr Brusk kje si..to je tvoje delo…dej mal popihaj no!! Kje hudiča lutaš!!

ampak decov pa lih takrat ni,,,ko jih najbolj nucaš..a ne Nikita??!!

A misliš , da ji sploh ne bi povedala , tudi pol ne , ko me bo vidla ?
Pa da vidimo , kako zgledam v tujih očeh , hi , hi !

Nikitka bo poročala , Vili pa tudi – pa si boste ustvarli celo sliko dogajanja

… hmmm … se mi zdi da ji ene 25 glih paše … mogoč 26 …..

B. , ki ve da Nikitka zgleda full dobr … še posebno v rdečih škorenčkih :)))))

Nč povedat tih bodi..naj ti sama pove..hja obvezno poročaj..hihihi

A tko mlada ? Ja super.

a nismo enkrat govorili da so leta, lepota pa pamet ene take relativne zadeve ….

Matr fejst mišon…če nis predaleč..pejd mal poškilt..hihihi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close