sex, prevare, “srečni zakoni “,…
Spider, z mano ti se ni potrebno mečevati. Do sedaj sem vate vrgla samo kak “pernati poušter”. :)))[/quote]
Pernat pojšter? Potem sta se v postelji mečeval. A ima kaj trdo rezilo? 😀 Po moje mu ne zareže kot treba, tako da je ves strah odveč, da bi tekla kri. :)))[/quote]
Na forumu sem kdajpakdaj vrgla pernato blazino vanj. :)) Kako mi lahko pripišeš afero z nekom, ki ni moj politični somišljenik? :)))))))
Pernat pojšter? Potem sta se v postelji mečeval. A ima kaj trdo rezilo? 😀 Po moje mu ne zareže kot treba, tako da je ves strah odveč, da bi tekla kri. :)))[/quote]
Na forumu sem kdajpakdaj vrgla pernato blazino vanj. :)) Kako mi lahko pripišeš afero z nekom, ki ni moj politični somišljenik? :)))))))[/quote]
Matjažko še ni prišel do sklepa, da Antilopa ni ena izmed številk v Spiderjevem telefonu. 🙂
Si res lesena? Zakaj naj bi se zanimal za samske, če pa nočem resne zveze?[/quote]
S tvojim odzivom si (znova!!!) dokazal, da nimaš blage veze o nas ženskah; kot da res vsaka nevezana išče resno zvezo….k sreči smo že navajeni, da si avtogole rad talaš 🙂
Kaj konkretno ti iščeš, mi, priznam, res ni jasno, evrjetno tudi sama sebi nisi jasna, nenazadnje to dokazuje že tvoj nick. Kritik ženske, ki sama sebi pravi, da je zmedena, kakopak ne jemljem resno.[/quote]
Kot želiš, nihče ne zahteva, da me je potrebno jemati resno pri čemer ti namignem, da je nickname lahko povsem varljiv 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.