Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex, prevare, “srečni zakoni “,…

sex, prevare, “srečni zakoni “,…

Sinko ne ti meni o izkušnjah, ker jih nimaš, to je vidno iz letala. Prebrane knjige niso izkušnje.

Glede zvestobe svoje bodoče žene pa ne boš imel pravo glasa. Kaj misliš, da te bo vprašala, ali kaj, ali se strinjaš, da sproba še malo koga drugega? :)))))

Pa Slovenija je na srečo polna takih naivnih dobričin, kot si ti, ono “zakaj bi me pa varala..”…ha ha ha…[/quote]

Spider, če si ti negotov v svoji moškosti, jaz sem tu izjemno gotov. Pri tipu žensk, ki si jih jaz izbiram, je ta možnost pri meni izjemno majhna. Ti verjetno sploh ne bi skužil par let, razen če bi ga na njej dobil. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, potem je pa v Sloveniji polno ne – pravih vezanih moških, ker imam ta trenutek v mobiju vsaj 10 cifer poročenih žensk, ki jih lahko pokličem, ko/če si želim telovadbe.:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako zelo si gotov, da hočeš, d aje ženska spolno čimmanj izkušena, ker se bojiš kritike..:))))

Matjazko, jaz zase nisem nikoli trdil, da sem biser. TI se tukaj predstavljaš kot NEKAJ. V bistvu si pa le en majhen negotov fantek, ki se boji …življenja.

Robi, potem je pa v Sloveniji polno ne – pravih vezanih moških, ker imam ta trenutek v mobiju vsaj 10 cifer poročenih žensk, ki jih lahko pokličem, ko/če si želim telovadbe.:)))))[/quote]

Zakaj pa potem raje pipkaš po tastaturi in pišeš na MON, kot pa da bi vtipkoval številke na mobiju? 😀

Malo zabave ne škodi. Sej zvečer me ne bo tukaj..:)))…Have a nice day…kolk ga je še ostalo..ti…alfa samec….hahahahahaaaaa

Tako zelo si gotov, da hočeš, d aje ženska spolno čimmanj izkušena, ker se bojiš kritike..:))))

Matjazko, jaz zase nisem nikoli trdil, da sem biser. TI se tukaj predstavljaš kot NEKAJ. V bistvu si pa le en majhen negotov fantek, ki se boji …življenja.[/quote]

Papa Spider, ti bi me lahko kaj naučil o ženskah, za začetek bi mi odstopil par števil iz dolgega seznama poročenih žensk, ker če ne koristih nič teh številk, kaj jih potem imaš v telefonu. Za okras? 🙂

Malo zabave ne škodi. Sej zvečer me ne bo tukaj..:)))…Have a nice day…kolk ga je še ostalo..ti…alfa samec….hahahahahaaaaa[/quote]

Greš jagat žensk zvečer? :))) Bi me lahko s sabo vzel do prve gostilne? :))

Robi, potem je pa v Sloveniji polno ne – pravih vezanih moških, ker imam ta trenutek v mobiju vsaj 10 cifer poročenih žensk, ki jih lahko pokličem, ko/če si želim telovadbe.:)))))[/quote]
Tako vsaj ženske pravijo, saj je redko katera z njim zadovoljna. 🙂

Spider, raje se zanimaj za nevezane, zakaj bi moral ti biti tisti vzrok, da se nekoga (pre)vara? No, vsekakor pa verjamem, da so ti nevezane (iz zaenkrat še neznanih razlogov) nedosegljive in ti preostanejo “rabljene”. Dobro za nas, da si povedal o teh cifrah, vsaj vemo, kakšnega kova človek si in s kakšnim obsegom tolerance naj čitamo vse poste, kjer si podpisan.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Spider, na tvojem mestu se ne bi hvalila s telefonskimi ciframi poročenih žensk (ali koruznic, saj je vseeno). Kar precej jih je obupanih in potrebnih. Če kot trofejo šteješ vezano žensko, imaš prekleto nizke kriterije.

Spider, raje se zanimaj za nevezane, zakaj bi moral ti biti tisti vzrok, da se nekoga (pre)vara? No, vsekakor pa verjamem, da so ti nevezane (iz zaenkrat še neznanih razlogov) nedosegljive in ti preostanejo “rabljene”. Dobro za nas, da si povedal o teh cifrah, vsaj vemo, kakšnega kova človek si in s kakšnim obsegom tolerance naj čitamo vse poste, kjer si podpisan.[/quote]

Zmedena_samica, saj si verjetno tudi v reali opazila, da imajo vezane ženske najbolj agresivno taktiko osvajanja moških. Nekatere so že prav smešne, da se mi na nek način smilijo. :))))

Spider pač ve, da gre za lahek plen, da se bo spet vrnila k partnerju in da mu je ne bo treba prenašat.

Spider, raje se zanimaj za nevezane, zakaj bi moral ti biti tisti vzrok, da se nekoga (pre)vara? No, vsekakor pa verjamem, da so ti nevezane (iz zaenkrat še neznanih razlogov) nedosegljive in ti preostanejo “rabljene”. Dobro za nas, da si povedal o teh cifrah, vsaj vemo, kakšnega kova človek si in s kakšnim obsegom tolerance naj čitamo vse poste, kjer si podpisan.[/quote]

Zmedena_samica, saj si verjetno tudi v reali opazila, da imajo vezane ženske najbolj agresivno taktiko osvajanja moških. Nekatere so že prav smešne, da se mi na nek način smilijo. :))))

Spider pač ve, da gre za lahek plen, da se bo spet vrnila k partnerju in da mu je ne bo treba prenašat.[/quote]

Ne, antilopa mene vezani ljudje ne zanimajo, to kar so si izbrali naj s tem živijo, in pričakujem da me eni in drugi vezani pustijo pri miru, ker tudi jaz ne drezam v nikogar od njih.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja, tako je to…:)))

Ne delam tega, ker bi hotel biti frajer. Ampak če iščeš samo seks, so vezane ženske zakon. Ali pa ločene. ker samske ponavadi iščejo resno zvezo.

Si res lesena? Zakaj naj bi se zanimal za samske, če pa nočem resne zveze?

Si res lesena? Zakaj naj bi se zanimal za samske, če pa nočem resne zveze?[/quote]

Saj tudi ni nujno, da samska želi resno zvezo. :)) Praviloma jo, ampak ni nujno.

Večina samskih žensk si želi resne zveze. Tudi če iščejo kao samo seks prijatelja, si v bistvu želijo več.

To je res. Vezana si ne želi resne veze, ker ima verjetno poln kufer svoje “resne” veze . 🙂

To je res. Vezana si ne želi resne veze, ker ima verjetno poln kufer svoje “resne” veze . :)[/quote]

Že, ampak če si želi seksa, potem imam občutek, da bi Spider tudi odpadel, ker tam tudi moraš pokazati določene kvlitete, pa se bojim zmrdovanje nad vsem, žolčnost, brundanje in cinizem. :)) Seznama poročenih iz svojega telefona pa tudi noče deliti. 😀

…da s tem ne moreš zadovoljiti teh žensk v Spiderjevem seznamu. :)))

Sinko, najbolj se zmrduješ ti sam. Namreč nad nečustvenim seksom. Jaz delujem žolčno na tem forumu, ker se moram pogosto v debatah mečevati ne proti enemu, ampak desetim.

Ti pa si žolčn v samem bistvu svojih stališč. Žalostno je, da se tega niti ne zavedaš in da si cleo domišljaš, da si odpretga duha.

Še enkrat, daj zase poskrbi, potem meni svetuj, ker mi nimaš kaj svetovati.

Vsi so tvoji sovražniki i nna vsakem oglu zeva hudič? To je nevarno, če si prepričanja, da imajo vsi narobe in imaš ti edini prav v vsem. Tako kot si v umobolnici domišlja pacient, da so vsi nori okrog njega in da so ga zato zaprli, čeprav je on edini pameten. 😀

Sinko, najbolj se zmrduješ ti sam. Namreč nad nečustvenim seksom. Jaz delujem žolčno na tem forumu, ker se moram pogosto v debatah mečevati ne proti enemu, ampak desetim.

Ti pa si žolčn v samem bistvu svojih stališč. Žalostno je, da se tega niti ne zavedaš in da si cleo domišljaš, da si odpretga duha.

Še enkrat, daj zase poskrbi, potem meni svetuj, ker mi nimaš kaj svetovati.[/quote]

Spider, z mano ti se ni potrebno mečevati. Do sedaj sem vate vrgla samo kak “pernati poušter”. :)))

Še enkrat, daj zase poskrbi, potem meni svetuj, ker mi nimaš kaj svetovati.[/quote]

Spider, z mano ti se ni potrebno mečevati. Do sedaj sem vate vrgla samo kak “pernati poušter”. :)))[/quote]

Pernat pojšter? Potem sta se v postelji mečeval. A ima kaj trdo rezilo? 😀 Po moje mu ne zareže kot treba, tako da je ves strah odveč, da bi tekla kri. :)))

No, celo domišljaš si, da si duhovit.

Jaz ti res svetujem, da končno najdeš eno žensko in dokažeš, da si sposoben biti dober partner in oče in vse, o čemer teoretiziraš na forumu. V končni fazi, tako boš vsaj seksal, saj seksa izven zveze itak ne odobravaš.

No, celo domišljaš si, da si duhovit.

Jaz ti res svetujem, da končno najdeš eno žensko in dokažeš, da si sposoben biti dober partner in oče in vse, o čemer teoretiziraš na forumu. V končni fazi, tako boš vsaj seksal, saj seksa izven zveze itak ne odobravaš.[/quote]

Spdier, ti bi lahko odstopil kakšno s svojega seznama, saj menda ne zmoreš niti ene. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close