Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex, prevare, “srečni zakoni “,…

sex, prevare, “srečni zakoni “,…

To seveda ni res. Če žena želi, da ji vsakič, ko pojem sladoled, ali pa si ga zaželim, to povem, lahko to storim ali pa se o tem vsaj pogovoriva. Zdi pa se mi, da bi se ji to zdelo trapasto oziroma nepotrebno, da ji nekatere stvari omenjam. Vse je stvar medsebojnega dogovora.
Kraja je bolj slab primer za zgoraj navedeno. Tudi tu imaš “odnos” z lastnikom lastnine in njemu verjetno tudi ne bo vseeno, če mu boš ukradel kolo ali pa avto. Lahko pa greš do lastnika in se z njim po kraji pogovoriš in mu poveš, da bi mu lahko ukradel tudi avto, ter da naj bo kar vesel, da je bilo samo kolo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To seveda ni res. Če žena želi, da ji vsakič, ko pojem sladoled, ali pa si ga zaželim, to povem, lahko to storim ali pa se o tem vsaj pogovoriva. Zdi pa se mi, da bi se ji to zdelo trapasto oziroma nepotrebno, da ji nekatere stvari omenjam. Vse je stvar medsebojnega dogovora.
Kraja je bolj slab primer za zgoraj navedeno. Tudi tu imaš “odnos” z lastnikom lastnine in njemu verjetno tudi ne bo vseeno, če mu boš ukradel kolo ali pa avto. Lahko pa greš do lastnika in se z njim po kraji pogovoriš in mu poveš, da bi mu lahko ukradel tudi avto, ter da naj bo kar vesel, da je bilo samo kolo. :)[/quote]
priemr z sladoledom je navedel robi, sam sem samo izpostavil bistvo, popolnoma vseeno je al se gre za sladoled, za nakup televizije ali za “grešne” misli, izpostavljam popolno iskrenost ki jo tudi ti tako zagovarjaš, te bom vprašal naravnost, ko se poigravaš v msilih kako se daješ dol z kakšno žensko (ali s kom drugim) ali to odekrito poveš tudi ženi?
to ko ti navajaš da ji nekatere stvari poveš in druge ne, in da je to stvar medsebojnega dogovra mi pa rahlo smrfi na prikrivanje…kraja ni slab primer in ga nisi razumel, žal, marsičesa ne razumeš Marko

Problem je tudi, ker nekateri od teh “vključkov” (morda predvsem čustvena prevara, odmikanje, hladnost, neramnost…) so lahko tudi že sami po sebi prevara in kot taki tudi eden od vzrokov, ki ima za posledico podoben odgovor, vključujoč telesni del.

Ne, tega kako se dajem dol z drugo ji pa ne povem. Zakaj pa misliš, da se sploh dajem dol z drugo v mislih? Misliš, da ni možno, da se v mojih mislih to ne dogaja?
Če pogledam lepo žensko, to še ne pomeni, da si njo želim bolj, kot svojo. In to ji lahko povem, mislim pa, da je bolj pomembno, da ji to lahko pokažem. Pove lahko vsak, tudi tisti, ki si res drugo želi bolj, s svojo pa ostaja iz vse prej kot njej pravih razlogov. Ampak tisti, ki si druge želi bolj, ji tega ne bo znal pokazat, vsaj na dolgi rok ne. On mogoče misli, da ji kaže, ona pa ve, da to ni dovolj in to je tisto, kar prinaša v odnos nezadovoljstvo in nezaupanje, ne pa vsaka neizrečena misel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Problem je tudi, ker nekateri od teh “vključkov” (morda predvsem čustvena prevara, odmikanje, hladnost, neramnost…) so lahko tudi že sami po sebi prevara in kot taki tudi eden od vzrokov, ki ima za posledico podoben odgovor, vključujoč telesni del.[/quote]

Lahko so, ni pa to nujno. Vem pa, da si ti strasten zagovornik tega, da je za varanje kriv tisti, ki je prevaran.

Smešna mi je ta direktiva o zvestobi, ko vednar vedno manj poročenih živi v skladu z njo. Meni to zgleda, kot da ljudje nimajo težav z dvoličnostjo.Bodimo praktični in pozabimo na zaprašeno teorijo. Zvesti so bolj ali manj samo tisti, ki drugje ne dobijo. še posebaj se nasmejim tipom z atraktivnimi ženami, ki se pri 40 seksi oblačijo. In tip se samoprepričuje, da se žena tako rihta za njega hahahahaaha…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, ti se marsikomu smejiš, vidim. Veš da posmehovanje prihaja tudi iz zavidanja do drugih? Potem pa jo Robiju očitaš. 🙂

Predvsem se smejim človeški naivnosti in dvoličnosti.

Ne, tega kako se dajem dol z drugo ji pa ne povem. Zakaj pa misliš, da se sploh dajem dol z drugo v mislih? Misliš, da ni možno, da se v mojih mislih to ne dogaja?
Če pogledam lepo žensko, to še ne pomeni, da si njo želim bolj, kot svojo. In to ji lahko povem, mislim pa, da je bolj pomembno, da ji to lahko pokažem. Pove lahko vsak, tudi tisti, ki si res drugo želi bolj, s svojo pa ostaja iz vse prej kot njej pravih razlogov. Ampak tisti, ki si druge želi bolj, ji tega ne bo znal pokazat, vsaj na dolgi rok ne. On mogoče misli, da ji kaže, ona pa ve, da to ni dovolj in to je tisto, kar prinaša v odnos nezadovoljstvo in nezaupanje, ne pa vsaka neizrečena misel.[/quote]
in zakaj ji ne poveš? ne ni možno da ne razmišljaš o seksu z drugimi, seveda v primeru da nisi žnjta reinkarnacija Bude, kar je pa skoraj nemogoče..ni nujno da si drugo žensko želiš bolj kot svojo, neizpodbitno dejstvo je da, da četudi vsak dan jemo dunajce po šefovem, si tu in ta privoščimo( pa čepav samo v mislih) kako pohorsko kislo juho, taki smo in ne misli (ker jaz ne) Marko, da si ti in Robi ali še kakšen drug idelaist tu gor kaj drugačen …e da še dodam naprej, ker tega tudi tvoja ne misli,…preprosto ve, ker tudi ona ima tu in tam v mislih kakšnega pohorca ki strga z nje obleko in…saj si dojel , ne?

Misliš, da ni mogoče pri eni osebi dobiti vsega seksa, kar ga rabiš?

Zato, ker res ne razmišljam o tem. Verjamem, da si to težko predstavljaš. Nikoli nisem razmišljah o drugih, tudi po večletni zvezi z nekom. To ni bil nikoli moj način razmišljanja. Verjamem pa, če ima človek neka drugačna prepričanja v sebi, da mu misli pogosto uhajajo tja. Misli se pogosto niti ne da kontrolirati. So odraz tega, kar verjameš.

Jaz si lahko dunajca, pa kislo juho in še kaj privoščim pri eni ženski. Vsak pač tega ne zmore, to pa tudi vem. Pa tudi vzroke nekako poznamo in jih predstavljamo tule gor že nekaj časa. Ampak, kaj ko smo samo fauš samskim. 🙂

bo sedaj razumljivo Marko?

mogoče bo tole še bolj razumljivo?

Meni je razumljivo, da ljudje, ki vse sodijo po sebi, pač ne zmorejo verjeti drugačnim od sebe. Ampak čigav problem je to?. 🙂

Meni je razumljivo, da ljudje, ki vse sodijo po sebi, pač ne zmorejo verjeti drugačnim od sebe. Ampak čigav problem je to?. :)[/quote]
saj sam veš da je pogovor in razumevanje ključ do reševanje problemov, če to kar ti navajaš sploh so problemi? namreč oprijemanje oguljenih floskul kot ti počneš ko ti zmanjka argumentov in predvsem ko prideš v situacije ko težko oz ne moreš iskreno priznati dejstev, čigav problem potem je to? moj prav gotovo ni:)

Problem je tudi, ker nekateri od teh “vključkov” (morda predvsem čustvena prevara, odmikanje, hladnost, neramnost…) so lahko tudi že sami po sebi prevara in kot taki tudi eden od vzrokov, ki ima za posledico podoben odgovor, vključujoč telesni del.[/quote]

Lahko so, ni pa to nujno. Vem pa, da si ti strasten zagovornik tega, da je za varanje kriv tisti, ki je prevaran.[/quote]

Narobe veš. Sem zagovornik tega, da v primeru kakršnih koli turbulenc v zvezah nobena stran ni brezmadežna in to velja tudi v primerih večine prevar

Verjetno bo tole odvisno od kompatibilnosti pri potrebah.

Odgovoril bom diplomatsko. Najbrž za dobršen del populacije velja, da ne.

Odgovoril bom diplomatsko. Najbrž za dobršen del populacije velja, da ne.[/quote]
Saj ni problema, če ženska z mano ni zadovoljna ali pa jaz z njo…Vendar pa je pošteno, če se to odkrito pove, ne pa da se vara.
To je razlika.

Saj to ni varanje, če vidim na cesti žensko, pa si mislim, da je seksi…:)
Tako, kot sama misel o tem, da sem oropal banko, še ni rop. 🙂

X6…Preveč posplošuješ in iščeš le razloge za varanje..Kot sem že napisal, lahko vedno najdemo razlog, če želimo storiti neko dejanje. Sama misel, pa še ni dejanje. Razen, če zaradi razmišljanja o določeni ženski, zanemarjaš lasten odnos in se zdistanciraš. To pa potem ni več neko slučajno razmišljanje o ženski, ki si jo slučajno enkrat videl na cesti.

Varanje je znak nezaupanja, pomanjkanja spoštovanja, odtujevanje, iskanje adrenalina drugje. Komur je vseeno, kakšen je partnerski odnos, potem tudi ne bo vlagal vanj. Ne gre za to, da smo ljudje lastnina drugim. Če se dva odločita za ljubezen, to ni egoizem, ampak želja po tem, da si s točno določenim človekom, kateremu zaupaš itd.

Meni se ti forumaši, ki jim zvestoba tolk pomeni, smilijo.

Pa da Marko, On_, matjazko izve…da ga njegova vara..pade v težko depresijo, najbrž? Groza, če si tako obremenjen z zvestobo partnerke.

Zakaj bi me pa varala, če ima tak biser? 😀 To ti iz svojih izkušenj, te je že kakšna vlekla za nos…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sinko ne ti meni o izkušnjah, ker jih nimaš, to je vidno iz letala. Prebrane knjige niso izkušnje.

Glede zvestobe svoje bodoče žene pa ne boš imel pravo glasa. Kaj misliš, da te bo vprašala, ali kaj, ali se strinjaš, da sproba še malo koga drugega? :)))))

Pa Slovenija je na srečo polna takih naivnih dobričin, kot si ti, ono “zakaj bi me pa varala..”…ha ha ha…

Zakaj bi me pa varala, če ima tak biser? 😀 To ti iz svojih izkušenj, te je že kakšna vlekla za nos…[/quote]
Tako je Matjažko…Ta pravega moškega ženska ne bo varala. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close