sex po pasje
Bom poskusila še jaz pomagati, glede na to da vidim, da so danes vsi drugi svetovalci bolj prešerno razpoloženi :)))
Pred kratkim sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je ravno tako potožila, da so se pri njih doma začele aktivnosti v postelji v dokaj zakompliciranih joga položajih, medtem ko sta do sedaj prakticirala le anandasano (no, vsaj ona jo je prakticirala) :))). Razlog ni bil mož homoseksualec, niti ne lebdeča slika Halle Berry in tudi nič manj všeč mu ni bila od zadaj kot od spredaj. Razlog je bil čisto tehničen: boljši “oprijem” bi se temu reklo. Leta in porodi naredijo svoje.
Eto, toliko, za v razmislek. Mogoče zdaj fantje pristavijo kaj na to temo…[/quote]
Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))
Preseneča me, da od vseh znalcev, ki se oglašaj tukaj, še nihče ni napisal, da sex po pasje moškemu nudi čisto drugačne užitke kot recimo misionarc…
Glede pedrov pa takole: če fukaš babo, pač ne moreš biti peder. Lahko si kvečjemu biseksualc.
Kakorkoli že, ženske se v življenu čisto preveč obremenjujete…
Bom poskusila še jaz pomagati, glede na to da vidim, da so danes vsi drugi svetovalci bolj prešerno razpoloženi :)))
Pred kratkim sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je ravno tako potožila, da so se pri njih doma začele aktivnosti v postelji v dokaj zakompliciranih joga položajih, medtem ko sta do sedaj prakticirala le anandasano (no, vsaj ona jo je prakticirala) :))). Razlog ni bil mož homoseksualec, niti ne lebdeča slika Halle Berry in tudi nič manj všeč mu ni bila od zadaj kot od spredaj. Razlog je bil čisto tehničen: boljši “oprijem” bi se temu reklo. Leta in porodi naredijo svoje.
Eto, toliko, za v razmislek. Mogoče zdaj fantje pristavijo kaj na to temo…[/quote]
Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))[/quote]
No, videti je, da si obtičal nekje v preteklosti. Jaz sem ji svetovala lasersko pomlajevanje nožnice.
Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))[/quote]
No, videti je, da si obtičal nekje v preteklosti. Jaz sem ji svetovala lasersko pomlajevanje nožnice.[/quote]
Izbira ljubice je stara metoda kot samo človeštvo. :))) Aja, za njo misliš…. 😀
In ona bi te vprašala, “zakaj pa, zato, ker si lahko domišlja drugo, saj sem vedela, tipičen moški”? :)) Sicer se pa kotmoški strinjam z napisanim. Čisto drugi občutki, čeprav je tudi pogled na partnerko, ko jo gledam v obraz, kako uživa, tudi čisto drugačen občutek.
Sej zato pa imata odnos v tem položaju, da njej ni treba njega gledati v obraz in da si lahko predstavlja kakšnega bivšega, markota pa še lahko vštuli na 7. mesto ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sej zato pa imata odnos v tem položaju, da njej ni treba njega gledati v obraz in da si lahko predstavlja kakšnega bivšega, markota pa še lahko vštuli na 7. mesto ccccc[/quote]Nekatere celo obožujejo ta položaj, da ne gladajo kako se žvau matra.…
No njen očitno še ni tako grd, drugač se ne bi pritoževala, da ga ne vidi kako z belim glada….. 😉
Jaz tudi ne razumem dobro, kakaj nekateri ta položaj enačijo s homoseksualnostjo. Če že, se to, sicer preveč pavšalno pa vseeno, povezuje z bdsm. Ampak še dobro da je tu marko, bo on vse pojasnil.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz tudi ne razumem dobro, kakaj nekateri ta položaj enačijo s homoseksualnostjo. Če že, se to, sicer preveč pavšalno pa vseeno, povezuje z bdsm. Ampak še dobro da je tu marko, bo on vse pojasnil.[/quote]
Bom, ampak, ko ne bo tebe tu. Sicer bo spet narobe razloženo in bom spet kregan. :))
Oni bodo počakali spodaj, da od lakote dol prileze, ona bo pa zgoraj raje umrla od lakote, kot da dol pride. :))
Forum je zaprt za komentiranje.