Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex po pasje

sex po pasje

Bom poskusila še jaz pomagati, glede na to da vidim, da so danes vsi drugi svetovalci bolj prešerno razpoloženi :)))

Pred kratkim sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je ravno tako potožila, da so se pri njih doma začele aktivnosti v postelji v dokaj zakompliciranih joga položajih, medtem ko sta do sedaj prakticirala le anandasano (no, vsaj ona jo je prakticirala) :))). Razlog ni bil mož homoseksualec, niti ne lebdeča slika Halle Berry in tudi nič manj všeč mu ni bila od zadaj kot od spredaj. Razlog je bil čisto tehničen: boljši “oprijem” bi se temu reklo. Leta in porodi naredijo svoje.

Eto, toliko, za v razmislek. Mogoče zdaj fantje pristavijo kaj na to temo…[/quote]

Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

… in zaviranje v sili :-)))

Hahahahahahahahahaha, saj to je bolje kot The Crying game v živo:))))

100% boš vedela le, če še ti njega naskočiš od zadaj opasana z dildom ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

100% boš vedela le, če še ti njega naskočiš od zadaj opasana z dildom ☺[/quote]

krvoločno…hahaha, verjetno bi potem težko še sejal kakšno seme…

Preseneča me, da od vseh znalcev, ki se oglašaj tukaj, še nihče ni napisal, da sex po pasje moškemu nudi čisto drugačne užitke kot recimo misionarc…

Glede pedrov pa takole: če fukaš babo, pač ne moreš biti peder. Lahko si kvečjemu biseksualc.

Kakorkoli že, ženske se v življenu čisto preveč obremenjujete…

Bom poskusila še jaz pomagati, glede na to da vidim, da so danes vsi drugi svetovalci bolj prešerno razpoloženi :)))

Pred kratkim sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je ravno tako potožila, da so se pri njih doma začele aktivnosti v postelji v dokaj zakompliciranih joga položajih, medtem ko sta do sedaj prakticirala le anandasano (no, vsaj ona jo je prakticirala) :))). Razlog ni bil mož homoseksualec, niti ne lebdeča slika Halle Berry in tudi nič manj všeč mu ni bila od zadaj kot od spredaj. Razlog je bil čisto tehničen: boljši “oprijem” bi se temu reklo. Leta in porodi naredijo svoje.

Eto, toliko, za v razmislek. Mogoče zdaj fantje pristavijo kaj na to temo…[/quote]

Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))[/quote]

No, videti je, da si obtičal nekje v preteklosti. Jaz sem ji svetovala lasersko pomlajevanje nožnice.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Keglove vaje za žensko, mlajšo ljubico za moškega, da bo spet “pravi oprijem”. :)))[/quote]

No, videti je, da si obtičal nekje v preteklosti. Jaz sem ji svetovala lasersko pomlajevanje nožnice.[/quote]

Izbira ljubice je stara metoda kot samo človeštvo. :))) Aja, za njo misliš…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In ona bi te vprašala, “zakaj pa, zato, ker si lahko domišlja drugo, saj sem vedela, tipičen moški”? :)) Sicer se pa kotmoški strinjam z napisanim. Čisto drugi občutki, čeprav je tudi pogled na partnerko, ko jo gledam v obraz, kako uživa, tudi čisto drugačen občutek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekako si ne predstavljam kako bi lahko nekdo užival, ko bi tebe gledal v obraz. Ampak ok, če ti tako praviš…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sej zato pa imata odnos v tem položaju, da njej ni treba njega gledati v obraz in da si lahko predstavlja kakšnega bivšega, markota pa še lahko vštuli na 7. mesto ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sej zato pa imata odnos v tem položaju, da njej ni treba njega gledati v obraz in da si lahko predstavlja kakšnega bivšega, markota pa še lahko vštuli na 7. mesto ccccc[/quote]Nekatere celo obožujejo ta položaj, da ne gladajo kako se žvau matra.
No njen očitno še ni tako grd, drugač se ne bi pritoževala, da ga ne vidi kako z belim glada….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz tudi ne razumem dobro, kakaj nekateri ta položaj enačijo s homoseksualnostjo. Če že, se to, sicer preveč pavšalno pa vseeno, povezuje z bdsm. Ampak še dobro da je tu marko, bo on vse pojasnil.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda, saj me še nisi videl. Ti je oproščeno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tudi ne razumem dobro, kakaj nekateri ta položaj enačijo s homoseksualnostjo. Če že, se to, sicer preveč pavšalno pa vseeno, povezuje z bdsm. Ampak še dobro da je tu marko, bo on vse pojasnil.[/quote]
Bom, ampak, ko ne bo tebe tu. Sicer bo spet narobe razloženo in bom spet kregan. :))

No prav, me že ni več. Grem med razsanjane češnjeve veje…

od zadaj je najbolje, če je ženska naslonjena na mizo, pult … da ima toliko stabilen hrbet, da krigla s perom ne pade na tla

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vsaj ena se je pametno odločila in šla ven spočit glavo od nakladačev …

Vsaj ena se je pametno odločila in šla ven spočit glavo od nakladačev …[/quote]He, he,he… ko bi ti vedel kje te njene češnje rastejo…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaj ena se je pametno odločila in šla ven spočit glavo od nakladačev …[/quote]He, he,he… ko bi ti vedel kje te njene češnje rastejo…… :D[/quote]
Pravzaprav te češnje niti ne zanimajo!
Češplja je tisto kar te zanima.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mislim, da ima avtorica predstave o tem kaj je normalno in kaj ne. Drugačen položaj od dosedanjega, ji zato deluje odklonilno in povzroča dvome.
Pa čeprav je razlog lahko samo naveličanost enega in istega položaja ter s tem iskanje možnosti, da odnos spet postane zanimiv.

He, he,he… ko bi ti vedel kje te njene češnje rastejo…… :D[/quote]
Pravzaprav te češnje niti ne zanimajo!
Češplja je tisto kar te zanima.[/quote]Koga? Mene, WishYouWereHere al Katenjko?

Katenjka raje pobegne na češnjo,
da pred nepridipravi zavaruje
svojo češpljo. 🙂

Ha, ha, ha…..

Spodaj na klopci pa sedijo samčki in čakajo kdaj bo prilezla dol, ker plezat ne znajo…… 😀 😀

Oni bodo počakali spodaj, da od lakote dol prileze, ona bo pa zgoraj raje umrla od lakote, kot da dol pride. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close