sex po pasje
Dilema. Pred dnevi se pogovarjava s prijateljico o sexu. Povem ji, da mož zadnje čase obožuje po pasje, od zadaj. (ne analno, ker ve da to ne bo ratalo pri meni). Zadno leto dve, ga drži in vzburja tak sex – po pasje. Saj uporabljava druge položaje, ampak – najbolj ga rajca ta pasji.
No, in pred dnevi mi kolegica reče, da ima mož mogoče istospolna nagnjenja, za katera še niti sam ne ve. A res sex po pasje nakazuje to možnost? Nikoli prej ni rekel da ga to tako vzburja, zadnji dve leti pa bi samo tako, da uživa, nori…. Hmmm, seme dvoma je očitno uspelo posejati kolegici.
Jaz bi jo raje vprašal na kaj nakazuje njeno upiranje oziroma dilema o seksu od zadaj? :)) Se boji, da je njen mož gej, ter da ga ne privlači dovolj kot ženska? Zakaj takšna vprašanja? :))
Lahko je samo obziren do tebe, in se pripravlja na čas, ko boš noseča, ker takrat so menda predpisani položaji seksa:
v prvi tretjini nosečnosti kot običajno
v drugi tretjini po pasje
v tretji tretjini po volčje….. (se uležeš pred luknjo in tuliš kot volk…;)
Ali si mu pa samo sumljiva in se s tem položajem želi zaščitit, da ga ne bi tožila za posilstvo, ker imaš možnost kadarkoli odit stran…. 😉 :)))
To je že pred leti šlo mimo. Sex po pasje je postal zanimiv po skoraj 15 letih zakona. Tako da – bolj bi bilo verjetno res, da si lažje predstavlja drugo. Ja, tudi to sem pomislila.[/quote]
Ti lahko štejem v plus vsaj to, da ne zahtevaš seksa izključno v trdi temi, saj v tem primeru ne bi mogla opazovati njegovega izraza in razbrati kje so takrat njegove misli.
To je že pred leti šlo mimo. Sex po pasje je postal zanimiv po skoraj 15 letih zakona. Tako da – bolj bi bilo verjetno res, da si lažje predstavlja drugo. Ja, tudi to sem pomislila.[/quote]Ah neeeee, jaz pa mislim, da mu je to postalo nek užitek, pač malo je zamenjal ustaljene položaje in ga ta pač najbolj vzburja. Zakaj ravno ta? A je sploh važno če vama je ok? Ali tebi mogoče ni prijetno? Mogoče samo zaredi misli, ki jih imaš?
Drugače pa mi ob tem pride na misel še en, ko sta zakonca dolga leta le po misijonarsko nakar ona nekje izve, da bi lahko bila tudi ona kdaj na vrhu. Vsa navdušena to predlaga možu, ki seveda ni imel nič proti.
Spravita se k stvari in ona se nekaj časa tako “gunca” nakar se ustavi in reče:
“Ma Jože, ampak spet ga imam jaz not!?”
To je že pred leti šlo mimo. Sex po pasje je postal zanimiv po skoraj 15 letih zakona. Tako da – bolj bi bilo verjetno res, da si lažje predstavlja drugo. Ja, tudi to sem pomislila.[/quote]Ah neeeee, jaz pa mislim, da mu je to postalo nek užitek, pač malo je zamenjal ustaljene položaje in ga ta pač najbolj vzburja. Zakaj ravno ta? A je sploh važno če vama je ok? Ali tebi mogoče ni prijetno? Mogoče samo zaredi misli, ki jih imaš?
Drugače pa mi ob tem pride na misel še en, ko sta zakonca dolga leta le po misijonarsko nakar ona nekje izve, da bi lahko bila tudi ona kdaj na vrhu. Vsa navdušena to predlaga možu, ki seveda ni imel nič proti.
Spravita se k stvari in ona se nekaj časa tako “gunca” nakar se ustavi in reče:
“Ma Jože, ampak spet ga imam jaz not!?”[/quote]
Dobra!
Oprosti, ampak meni so tvoje skrbi težko razumljive:
1. če ima po petnajstih letih zakona malo drugačen okus …. ja, hvala bogu. Kakšen dolgcajt bi bilo sicer. na tvojem mestu bi bila jaz prav zadovoljna, da se očitno tudi na seksualnem področju stvari še razvijajo.
2. Nikoli ne poslušaj ženskih prijateljic, sploh pa ne takrat, ko se stvari tičejo tvojega moža in seksa… 🙁
3. Če ima homoseksualna nagnjenja … hmm, imaš to redko srečo, da lahko razmišljaš o trojčku z dvema moškima, ne da bi tvoj skočil v luft že ob predlogu…
To je že pred leti šlo mimo. Sex po pasje je postal zanimiv po skoraj 15 letih zakona. Tako da – bolj bi bilo verjetno res, da si lažje predstavlja drugo. Ja, tudi to sem pomislila.[/quote]
Se mi kar zdelo, da bo neka negotovost. Je res tako slabo?
Lahko pa naredita tako. Dovoli mu, da te po pasje in ga občasno pogledaš nazaj s tistim sumljivim pogledom, jaz sicer priporočam drug pogled, to je tisti poželjivi. Nekatere to še dodatno vzburi. 🙂
Ne sekiraj se, dokler ne ugasne vseh luči, upihne sveč, ti na glavo ne natakne vreče od krompirja in te kliče Jožica je vse v redu…
To je že pred leti šlo mimo. Sex po pasje je postal zanimiv po skoraj 15 letih zakona. Tako da – bolj bi bilo verjetno res, da si lažje predstavlja drugo. Ja, tudi to sem pomislila.[/quote]Ne sekiraj se, dokler ne ugasne vseh luči, upihne sveč, ti na glavo ne natakne vreče od krompirja in te kliče Jožica je vse v redu…[/quote]Lahko se pa gresta rodeo sex
Visi našteti rekviziti so popolnoma nepotrebni, rabiš se le “priklopit” od zadaj, jo še primeš za joške, malo pomešaš in rečeš, da ima njena kolegica boljše…..
Potem se probaš obdržat…. 😉
Ne sekiraj se, dokler ne ugasne vseh luči, upihne sveč, ti na glavo ne natakne vreče od krompirja in te kliče Jožica je vse v redu…[/quote]Lahko se pa gresta rodeo sex
Visi našteti rekviziti so popolnoma nepotrebni, rabiš se le “priklopit” od zadaj, jo še primeš za joške, malo pomešaš in rečeš, da ima njena kolegica boljše…..
Potem se probaš obdržat…. ;)[/quote]
Daj no.. Ženska se bo res začela sekirati ….
Lahko se pa gresta rodeo sex
Potem se probaš obdržat…. ;)[/quote]Daj no.. Ženska se bo res začela sekirati ….[/quote]Sem zloben, a ne?
Ma kaj pa vem, tu sploh ni težava v “njegovem” položaju med samim aktom, ampak v njeni negotovosti, dvomu ZAKAJ SEDAJ on to počne. Težava je njen negativizem. Namesto, da bi bila vesela, da se nekaj “novega” dogaja išče dvom v njegovem početju. In ga bo našla! Sm ziher 🙁
Lahko bi se pa veselila z njim, še sama kaj predlaga, postane še ona malo bolj domiselna in ni ga deca, ki bi si ob taki želel it še kam fehtat, če se doma toliko pestrega dogaja….
Ampak ne, kaj pa če on to počne, ker misli na drugo……
Ja in? Kaj potem, če misli? :/
Komu mar? oz kakšen človek je to, ki želim drugim kontrolirat/nadzirat misli? :/
Bom poskusila še jaz pomagati, glede na to da vidim, da so danes vsi drugi svetovalci bolj prešerno razpoloženi :)))
Pred kratkim sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki je ravno tako potožila, da so se pri njih doma začele aktivnosti v postelji v dokaj zakompliciranih joga položajih, medtem ko sta do sedaj prakticirala le anandasano (no, vsaj ona jo je prakticirala) :))). Razlog ni bil mož homoseksualec, niti ne lebdeča slika Halle Berry in tudi nič manj všeč mu ni bila od zadaj kot od spredaj. Razlog je bil čisto tehničen: boljši “oprijem” bi se temu reklo. Leta in porodi naredijo svoje.
Eto, toliko, za v razmislek. Mogoče zdaj fantje pristavijo kaj na to temo…
Forum je zaprt za komentiranje.