sex po 40
Najprej izkoristi vse možnosti pri sebi. Ampak pazi! Pelji jo v hotel, na počitnice itd. vendar je ne sili v seks!!! Naj se najprej malo relaksira, malo sprosti, potem bo sama od sebe prišla do tebe! Če ji ni do pogovora, predvidevam, da med vama škriplje nekaj psihično. Pomanjkanje seksa je le posledica tega in ne vzrok. Malo se zamisli kaj in kje. Analiziraj vajin odnos. Pa vedeti moraš, da so ženske sicer po 40 prave “nesramne pohotnice”! 😉
Ni mi jasno kaj naj ti odgovorim?! Se pa čudim nekaterim kako malo poznajo ženske in navsezadnje sami sebe. Pa da ne govorim o medsebojnih odnosih. Npr. tista dva, ki seksata 3x na 8 mesecev. Lahko bi se zavedala, da je to nemogoče. Ali si ga on meče ali pa ima drugo. Ne verjamem, da bi bilo lahko kako drugače. Razen, če on mogoče ni bolan. Itd, itd. itd.
44 , 13.09.2004 ob 05:41
Imam občutek, da v tem forumu sodelujejo samo mlajši od 40 let.
Nekateri odgovori so tako simpatični, da se kar nasmejem.
Kaj pa starejši od 40 let? So postali resni in dolgočasni?
Dajmo fantje in punce! Ni še čas za obupat!
ne, ne, daleč od tega
tu je predvsem veliko nedojebenih 40+, zato veselo išči naprej.
jaz ne bom, ker se mi igra parjenja naravnost gabi, vsi drugi pa – ko voli, nek izvoli pa vsi goli kar se mene tiče, nisem favš.
Želo me matra da bi z katero probal seksati .
Sicer ko smo bili v toplicah sem videl kako so se nekateri objemali ter poljubljali v bazenu .
Vendar je bila zraven moja prijateljica zato sem mislil da bi se začela poljubljati ali stiskati .
Saj so se zaposleni tudi stiskali ter poljubljali .
Ne bi bilo nič narobe če bi se tudi midva .
Par let prej mi je govorila da naj jo na postaji začnem seksati .
No ko je imela možnost pa ni hotela .
Pozdravljeni!
Jaz sem sicer 37 let star, samski, me pa privlačijo starejše tak da, če je katera tukaj gor mi piši na pajek740@gmail.com. Caw.
Forum je zaprt za komentiranje.