Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sex na potovanjih

Sex na potovanjih

Te teme pa še nismo imeli.

Zanima me, kakšne so izkušnje ostalih. Meni se dogaja, da ob naporih potovanja želja kar nekako izvodeni. Ko se prešvican s stokilskim rukzakom prebijaš skozi vsakdan, nekako nimaš prave volje. Pa tudi pogled na sopotnico v prešvicanih nogavicah ni najbolj sexi…

Nikoli pa nisem potoval sam, tako da ne vem, kako je s srečevanjem in preizkušanjem popotnic, ki jih slučajno srečaš na potovanjih. Mislim predvsem na mešane hostle in podobno….

Aha, torej seks s sopotniki in ostalimi popotniki? Mar ni bolj zanimiv z domacini? 😉

Na domačine pa sploh nisem pomislil…

Zakaj pa ne? Konkretno! Dogajalo se mi je v Avstraliji. Sex z Nemko ki sem jo spoznal na jadranju po Koralnem grebenu. Sex na Otoku Hamilton v jacuzziju sredi parka. Skupaj s še dvema paroma s jadrnice. Pa ni bil swinger. Sex na Kubi z lepo domačinko (ne za denar). Sex v ZDA z Avstralko, skupaj delala. Pa grško kanadčanko, pa …

Important!!!
USE# CONDOMS!!!

Ti pa si jebač !

Ni tako! Relativno veliko potujem…
Rad spoznavam ljudi…, predvsem pa kot vsak normalen moški – lepa dekleta.
Pa še zdaleč ne bi položil vsako, ki mi pride na pot. Imam svoj pristop, ponos, …
Sam se ne štejem med jebače…

Upam še na kakšne (realne) izkušnje popotnikov!

Malo izven konteksta, ampak vseeno zabavno.

Prejšnji teden (?) je neka idrijčanka povabila moža in še eno deklico k sebi v službo. Tam so dobro potelovadili in vse skupaj pofotografirali.

Na koncu je zbirka slik pristala na internetu, na ogled vsem ostalim, ki niso smeli sodelovati.

Najbolj zabavno pa je, da je ona funkcionarka v stranki in s tem javna osebnost. Tako, da je razkrila dobesedno vse talente.

lp

bv

je pa že malo več kot teden od tega, vsaj kar se slik, ki so krožile po e-mailu tiče
sodeč pa naravi okoli, je pa moralo biti lani poleti ali jeseni..
🙂

Kaj lohak daš naslov od te strani na portal?

ne vem, ce so slike na kateri strani…
pejd na najdi.si in napis spodnja idrija pa slike…

ne morm verjet. To kar se je zgodilo s temi 3 osebki je naravnost bolano. To samo dokazuje na kaksnem nivoju je folk pri nas. In sedaj se najde nekdo, ki bi se slike. Pa a res slovenci ne znate nic drugega pocet, kot se vtikat v to kaj pocne drug folk!??!?!??

Absolutno imaš prav!

omenil sem le zato, ker je to bila političarka in ker je njem mož razlog, da so slike prišle na internet.

Nihče pa ni dal slik gor.

Torej je zadeva samo na nivoju zabave, kajne?

lp

bv

Drzite se prosim teme. Tudi mene zanimajo realne izkusnje s potovanj. Predvsem v smislu spoznavanja deklet v tujih krajih. 🙂

Če te pa toliko zanimajo, jih pa najprej sam napiši….Ali se boš raje naslajal on zgodbah drugih?!

ha ha..ja, delam v Idriji…ze od januarja ta zgodba buri duhove in mnenja…;))…jaz pravim…uzivajmo zivljenje…!!

lp

Priporočam ti samostojen obisk Paname, Kolumbije, Venezuele
in Brazilije…vse ostale pa lokalne punce naredijo same!

hej mačoti potrebni,

a veste kaj,jz sem slišala,da če hočeš dobro sexat,morš pridit v Slovenijo,zdej pa rečte če to ni res.
sem bla na tajskem in so eni moji sopotniki najeli tajke za kar nekaj dni,skupaj z nami so bile celo na novoletni zabavi.Mi je ena rekla,da študira in da rabi denar in da je na srečo “This year a very good season…”. Sem šla sredi Bangkoka v go-go bar in so bile plesalke vse prej kot lepe,sexi. Neurejene na “tistih” mestih,celulit…skoz so pogledovale dol po nas in nam govorile, da smo “very beautiful…”…

res imamo drugačne poglede na lepoto,tajke se mažejo z enimi belimi pudri in so mi skoz govorile,kolk mam lepo belo kožo – me pa se nastavljamo sončku da bi ble rjave.Res smešno.

Drugače pa mam osebno kar paranojo pred kakimi boleznimi,kondom lahko tut poči,kaj pa pol…?sicer je pa res,da ziher ni nikol,tut če se dol daješ s sosedom Slovenčkom.

No ja,mal dolga sem bila,aha mimogrede pa,iščem sopotnika za na Kubo od srede julija do srede avgusta.Javite se zainteresirani.

Papa

Zavrtost in slovenska konzervativnost nima meja……

No očitno samo fantje potujete in se ubadate z tem problemom……….

Pa za trenutek pustimo sex in vas popotniki vprašam kje vas je nekdo prešinil z nečim, kar rečemo ” to je pa lepo”. Mene so Venezuelski pobje.

Mene pa vietnamke:)))

Kubanci!

Portugalci!

irke

GRKI!!!!

Misliš, kje največkrat pomislim ‘…če bi bila zdajle ledig in frej?’ 😉 Vsekakor v Italiji – tamkajšnji dečki imajo toliko stila!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close