Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sex na plazi

Sex na plazi

Ali se vam je kaj podobnega zgodilo sedaj na dopustu? Da ste sexali na plazi? Kako vam bi bilo,ce bi vas nekdo opazoval…

mmmmmmmmm

mmmmmmmmmm,kaj pa tako,da bi sredi plaze,med vso mnozico? bi pasalo?

Grupača z ene 3 babami:bjondo,črnolaso in rdečelaso in kva bi to delal,uuff.

bol je u samoti na plazi recimo ponoc

Ja,pa da bi bila polna lunca,malo romantike 😉 Ampak,ali nima poletje en poseben car 🙂 Tko je vse sprosceno,zabave,pijacka,punce,druzba…:)

Pa, Austin, saj nisi bil na Pagu? Menda se tam to dogaja… 😉

🙂 hej,a si bil ti tudi tam? Kateri kamp pa? Jaz sem bil v Straskotu 🙂

ampak so res seksal u Zrčah kr na plaži.
tm ena dva na sred plaže. Pa še miljon ljudi je blo okol.

Pajade… pol slovenije je bilo tam! :- )

Seveda, na plaži sredi popoldneva, kjer je polno ljudi, sicer sva bila malo skrita pod grmovjem v senčki, pa tko da za hrbtom ni bilo nobenga (zadaj je bil nasip, pred nama pa 20 m plaže in plitka voda, kjer je bilo tudi polno ljudi, imela sva pregled nad vsem dogajanjem). Ona oblečeno dolgo majčko, da je sonce ne zažge :))) in taka se usede na mojega korenjaka in me maže s kremo za sončenje :)))
Da o sexu v morju sploh ne govorim ali sexu na samotnih plažah med skalami, ali pa zvečer v mraku….uhhh, komaj čakam naslednje poletje.

Kaj jeseni,pozimi in spomladi nič ne sexaš.hudoo.

Na plaži pa res ne….je predaleč morje, pa še hladno je zunaj takrat 🙂

Očitno ti pozimi hodiš na plažo sexat. A iamš strah pred ljudmi, da poleti ne upaš? 🙂

Nemoj lapati brezveznjakovič!

Pol slovenije,pol hrvaske,pa vsi domacini 😉 A jih niste vidl,al kako?

Sladke sanje ti želim, če jih že doživeti ne morš :)))

je bla tema okol ene ponoč….zvečer sem z eno šou sexat, zjutraj ko se je zdanil pa sem se pr drugi zbudu…matr je bla gužva

Da se nismo skupaj drenali 🙂

tudi možno…se mi je zdel, da sem tud neki v roki držal, pa hotel v prvo dat, da bi speljal… :)))

In..? Ali se ti je samo zdelo? To pa res ne mores falit,ce po roki valjas orodje istega spola,bljek 🙁 ha ha ha
Kaj potem,si speljal,ali ne?

ah…ni šlo je blo preveč mokra in mastna “cesta”, pa še nasedel sem… :)))

Revcek,upam,da si se pobral od takrat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close