Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sex na plazi…

Sex na plazi…

Ali se vam je kaj podobnega zgodilo sedaj na dopustu? Da ste sexali na plazi? Kako vam bi bilo,ce bi vas nekdo opazoval…

Eni to delamo vsak let. Sicer ponoci, ampak ful sede. Ma en tak posebn car… 😛

Kako bi ti bilo,ce bi te nekdo opazoval in bi vedel za to? Bi te motilo,bi prekinil?

meni bi pa pasalo,sem sicer samo enkrat,pa bi se.ampak tako,da ne bi nihce gledal…

Jah normalno, da se to zgodi, tudi podnevi. Pač upaš da te kdo ne opazi, če pa te pol pa…

Ce te kdo prijavi kaksnemu “uradnemu organu”, lahko imas “probleme”.

da imas probleme na nasi strani,ali na hrvaski?

Zakon in kazni sicer res obstajajo, ce seksas na plazah, tako na Hrvaskem kot tudi v Italiji. A ste kdaj slisali, da so res koga kaznovali ali da je moral palcati kazen, ker je seksal na plazi? Jaz nisem… In dvomim, da bi hodili okoli policaji po plazi, da bi lovili nocne “avanturiste”. Aja, nekdo je enkrat predlagal, da ce se ne sme seksati na plazi, pa naredis 5 metrov in seksas v vodi. Za to pa ni kazni 🙂

Kia,pa si ti ze v vodi? Jaz sem sicer ze slisal,da kazni res obstajajo,ampak da bi jo pa kdo dobil,tega pa se nisem slisal.
V vodi bi bilo pa tudi fajn…

Jest sem letos po dnevi na divji plaži. Pa sta glih dva mim uletela in sta naju mogla skor prestopit, ker je bilo malo placa za mimo it.

Ja,to pa je domislija…

naju je lansko leto en opazoval, pa sva to na žalost ugotovila šele ko sva zapuščala “sceno”

Pa ti je bilo kaj nerodno po tem? Ali ti je bilo vseeno,glede na to,da ste si bili pac tujci?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close