Sex kot ZDRAVILO !!! 40+
No sta pa spremenila par stvari. Na štrajke učiteljev se bo gledalo drugače. Pa vsako učiteljico, ki jo bomo srečali bomo lahko poznavalsko preučili in odobravali z glasnim mmmmmmmmmmmm
Pa še nekaj tabujev je padlo – ženske po štiridesetem so še zelo uporabne in seks se ne neha po petindvajsetem.
Aja, pa varajo tako ženske, kot moški:-)) Kjerkoli, kadarkoli.
Briga me varanje. Če bi ju jaz dobil v svoji firmi med delovnim časom se tudi oblečt nebi imela časa, tako hitro bi letela. Tudi med malico.[/quote]
Je pa zanimivo, kako so nekateri “kratki”. Tudi jaz jima ne očitam varanja, ker to je problem, ki ga morata razrešiti s svojima partnerjema. Varanje je pa tudi tako pogost pojav, da se mu res ni za čuditi. Mi je pa za bruhat, da sta taka reveža, da si nista mogla privoščiti sobe niti v najbolj cenenem motelu. Ampak, pristojno ministrstvo pa še kar molči….
Briga me varanje. Če bi ju jaz dobil v svoji firmi med delovnim časom se tudi oblečt nebi imela časa, tako hitro bi letela. Tudi med malico.[/quote]
Je pa zanimivo, kako so nekateri “kratki”. Tudi jaz jima ne očitam varanja, ker to je problem, ki ga morata razrešiti s svojima partnerjema. Varanje je pa tudi tako pogost pojav, da se mu res ni za čuditi. Mi je pa za bruhat, da sta taka reveža, da si nista mogla privoščiti sobe niti v najbolj cenenem motelu. Ampak, pristojno ministrstvo pa še kar molči….[/quote]
Uff, če ti gresta ta dva “reveža” na bruhanje, se izogibaj posnetkom revežev, ki še za preživetje nimajo, kamoli da bi si lahko privoščili sobo v najbolj cenenem motelu…
Kdo bi si mislil, da varajo tudi ženske? :))) Ti si mislil, da je samo 5 % takih žensk, ki so pogosto v prometu? 🙂 Mislim, da je odstotek približno enak pri obeh spolih.
Saj veš, “enake možnosti” pa to…:))[/quote]
Jaz to že nekaj časa vbijam ljudem v glavo. Ampak nočejo verjet.
Je pa zanimivo, kako so nekateri “kratki”. Tudi jaz jima ne očitam varanja, ker to je problem, ki ga morata razrešiti s svojima partnerjema. Varanje je pa tudi tako pogost pojav, da se mu res ni za čuditi. Mi je pa za bruhat, da sta taka reveža, da si nista mogla privoščiti sobe niti v najbolj cenenem motelu. Ampak, pristojno ministrstvo pa še kar molči….[/quote]
Uff, če ti gresta ta dva “reveža” na bruhanje, se izogibaj posnetkom revežev, ki še za preživetje nimajo, kamoli da bi si lahko privoščili sobo v najbolj cenenem motelu…[/quote]
…ker onadva bi si jo praktično lahko, razni begunci, ki bežijo pred vojno doma, pa tudi teoretično ne. Res, za bruhat!
Nima vsak možnosti izbire med bojem mož na moža in seksanjem v šumi.[/quote]
Vem, ja. Ti non-stop ene tipe vabiš na boj mož na moža, pa ne gre in ne gre. Po mojem je res boljše, če poskusiš s seksom v šumi. 🙂
Vem, ja. Ti non-stop ene tipe vabiš na boj mož na moža, pa ne gre in ne gre. Po mojem je res boljše, če poskusiš s seksom v šumi. :)[/quote]
Ja pišuka, če zgledajo kot ženske. Zato pa nočjo v šumo z mano :)[/quote]
A ne štekaš? Oni imajo za seks v šumi raje ženske… A zdaj boš pa njim oporekal pravico do izbire? 🙂
Najbrž ima ime in priimek, mogoče celo dve imeni in/ali dva priimka (saj veš, trend, pa to), če je mladoleten, pa podatkov ne smejo razkriti (tudi, če že vejo).
A to imaš kakšno kampanjo, v kateri opozarjaš na to, da obstaja možnost, da ipak ni bil dijak?
A ne štekaš? Oni imajo za seks v šumi raje ženske… A zdaj boš pa njim oporekal pravico do izbire? :)[/quote]
Štekam štekarje. Jaz jim nič ne oporekam. Naj se vsak bocka z komer hoče – jaz bom že zgubil po potrebi :))[/quote]
Proti tipu ali ženski? 🙂
Najbrž ima ime in priimek, mogoče celo dve imeni in/ali dva priimka (saj veš, trend, pa to), če je mladoleten, pa podatkov ne smejo razkriti (tudi, če že vejo).
A to imaš kakšno kampanjo, v kateri opozarjaš na to, da obstaja možnost, da ipak ni bil dijak?[/quote]
Nimam kampanje, možnost pa obstaja. Tako se tudi tvoje jutranje razmišljanje zelo simpatično bere :), a če je kamera v kabinetu, ne bo nasedla predvajanemu posnetku – dijaki znajo biti naivni, a tako pa spet ne. Otroc začutijo, ko se med dvema kaj plete, a v odraslih je več škodoželjnosti.
Hja,
kaže, da čez dan tut tega ne delate, če imate cajt tuki pisat…
…. men bi blo bol pr srčku, če bi rdečke raj to probale pa kaj povedale…
novi RECEPTI so pripravljeni, ODVISNOST bomo pa zdravili potem … klin se s klinom zbija… večkrat..
morda se še kakšna prijavi. Ampak dons sem mel glih lep izlet tak da ne več…
🙂
Mater, jutri pa delat… recepte pisat….
Forum je zaprt za komentiranje.