SEX koliko krat???
No, ko sem že pozvana, bom odgovorila takole: ne, včasih sigurno nisva tolk seksala. Sej veste, klasika: majhni otroci, ki se tudi čez vikend zgodaj zbudijo pol se pa pridejo pocrkljat, pa opremenjena sva bla z gradnjo hiše pa z raznoraznimi obveznostmi. Zdaj je drugače, več časa imava drug za drugega, čas si drugače razporejava, vsaka dva do tri mesece si vzameva po kak teden dopusta, zgineva in se mava fajn. Res mam včasih občutek, da sva na frišno zaljubljena, veliko se pogovarjava, skratka, zame so res najlepša leta od 35 dalje, kvaliteta življenja je čisto drugačna, boljša.
Avtor: Asru_
Datum: 13-07-04 22:15
Helou najs lejdi.
Tako lepo si vprašala, da ti človek res mora lepo in pošteno odgovoriti.
Prvo, nisem rekel, da smo seksali vedno vsak dan trikrat, vem pa, da smo kar lepo presegali tisto golo statistično povprečje. Za nekajkrat.
Sprašuješ kako.
Hm, takrat, ko so bili otroci majhni, začetek življenja s praktične nule, delo dan in noč, pa vendar nisem nikoli bil utrujen, da bi moji dragi pokazal, kakšno lepoto ima tam južno od popka. Še danes nisem nikoli preutrujen.
In moja draga je to vedno znala ceniti. Točno vem, da je bila utrujena, da je bilo dela z otroci čez glavo, največkrat je ona vstajala ponoči. Super mama. In zelo dobra žena.
In takrat, ko obstaja nevarnost, da te zalotijo otroci, se veliko bolj potrudiš, domišljija naredi svoje. In bilo je lepo na vseh mogočih krajih, položajih, …., ne, tega ne moreš pozabiti.
Ja, velika zasluga gre moji ženi. Ne trdim, da smo vedno delali vsak dan, vendar se ne spomnim, da bi bil kakšen teden brez.
In zaradi, včasih skorajda ukradenih, trenutkov na hitro, se je žena prav lepo naučila, kako si orgazem približa in dokonča prav na hitro. Tudi tisti seks v kuhinji recimo, takole na hitro, šteje. In verjemite mi, prav lepa poživitev.
Resnično pa nikoli nisva pošiljala otrok stran zato. Po Murphyjevem zakonu bi šlo sigurno nekaj narobe.
In spolnosti se ne ga sprogramirati ali prisiliti.
Ta mora biti spontana in nevsiljena.
In danes?
Danes je drugače: otroci so že veliki, navadila sva se na udobje in si včasih zaželiva kakšne spremembe: recimo na kuninjskem stolu, takole na hitro na mizi…pa vedno nekaj zmanjka in se konča lepo v postelji. Dokaj pogosto, še vedno nekajkrat na teden, v povprečju, da se razumemo.
Je lepo in žal bi mi bilo, da bi bilo drugače. Simpl es det!
nobody, Phoenix, AZ
Malokrat se oglasim – zdaj bi napisala le to:
lepo, lepo in zelo lepo si to napisal; včasih preberem kakšen tvoj post, žgečkljiv, hudomušen ali oster.
Iz tega tvojega posta pa veje le eno pozitivno razmišljanje do sexa, do žene …. pa tudi po vseh teh letih…..pa priznanje, da je super žena, mati…
no simpl – samo to: verjetno si tudi ti super mož in očka.
Lep dan še naprej!
Hvala, nobody, za tale odgovor.
Sicer že zdajle gotovo ne bi tega spraševala, ampak očitno je bilo ravno eno čudno obdobje. Je pač tako – malce gor pa malce dol. Pred počitnicami je bila pač “ljubezenska krivulja bioritma :)))” na hudi nuli, pa se je zdaj prav lepo dvignila in kljub temu, da so dnevi prenatrpani, se spet najde volja, čas, želja za ljubezenske užitke. In kot sem že enkrat ugotovila – od seksa se lahko odvadiš in če si nekaj časa brez, ga vse manj pogrešaš. Ko pa spet konkretno “otvoriš sezono”, pa bi kar še in še. In takrat človek res kak trenutek tudi ukrade, da na brzino a vseeno sladko uživa.
Uživajta s svojo drago še naprej, jaz pa se moram le potruditi, da še kdaj ne zapadem v tisto fazo, ko bi bilo sezono treba na novo otvarjati :))
hojla…
no se bom še js mal razpisala..
lepo vam je lahk že zaradi tega ko ste skupaj s partnerjem non-stop..no
večinoma..moj fant ma dva joba..enga v mojem kraju, drugega pa v franciji in ko sva skupi nadoknadiva in lahko tudi 5krat na dan vsak dan…pa ponoči se zbujava in če se keremu zalušta pač začne dražit drugega in tudi če imava nasljednji dan res delo, ni panike…
ko pa kak teden nisva skupi al pa dva pač komaj čakava da se vidiva…
aja skup sva pa že eno leto…
lp
Skupaj 15 let,povprečno 3do 4 krat tedensko.Je pa zanimivo kako se sex spreminja.Ko sva še hodila je bilo bolj ljubljenje, kar hitro opravljeno.Nato sva popestrila tudi kdaj pa kdaj s čepcem poječe travice in prihajala do dolgih norih sexov,danes pa imava kombinacijo dolgih iger z začetki ko sva še hodila in se bolj ljubila.Kaj nas še vse čaka pa mislim da je predvsem odvisno od odnosa ki ga imata partnerja čez dan,tako se potem zakluči sex.Zato so včasih igre po prepiru najboljše ker se kreše do konca.
Uzivajte
Forum je zaprt za komentiranje.