Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex je u pitanju

sex je u pitanju

kaksno vlogo in kolik postov ima sex v zvezi, kako vpliva na pocutje zenske… kaksen je vzrok da punca klupa in noce seksat se umakne… kaj hoce s tem povedat? lp

Kaj je to klupa?

Kaj pomeni “koliko postov”?

a to gre za postne dni (ko se ne je mesa, ramadan …) in klečanje v klopi v cerkvi??

jah — post že sam po sebi pomeni omejevanje uživanja “mesa”, devanja v sebe karkoli ….

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem tudi najprej strmela in napenjala možgane, nato pa sem šele ob tvojem vprašanju dojela, da je sklanjal posto.
“Ne jebe me 5 postov” na forumu izpade še bolj zabavno… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Procenti menda. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

klupa – je jezna , posti so % 😉

To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem tudi najprej strmela in napenjala možgane, nato pa sem šele ob tvojem vprašanju dojela, da je sklanjal posto.
“Ne jebe me 5 postov” na forumu izpade še bolj zabavno… :)[/quote]

:))) Senza ti si taka faca.

Čisto iz firbca…kje pa tako govorijo? Ker za “klupa” še nikoli nisem slišala.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj točno hoče povedati, moraš vprašati njo, tako okvirno pa lahko rečem, da nič prijetnega.

To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?[/quote]In ko ti bo začela razlagat si bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))) Senza ti si taka faca.

Čisto iz firbca…kje pa tako govorijo? Ker za “klupa” še nikoli nisem slišala.[/quote]
klupa, rečejo na koroškem, pa tudi na štajerskem se je včasih uporabljalo
pa ne pomeni da si jezen, ampak užaljen kot otrok, da ti gre na jok ko malemu otroku, v tem smislu

To boš moral njo vprašat. Bi se tebi zdelo pošteno, da bi punca prišla do tebe z nekimi “obtožbami”, ker so ji drugi rekli (recimo, da jo varaš, ker si rekel to pa to), brez da bi tebe vprašala, kaj si s tistim mislil?[/quote]In ko ti bo začela razlagat si bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. ;)[/quote]

Tudi Ramba smo gledali vseh 92 minut, čeprav smo vedeli, da bo na koncu vse postrelil…

In ko ti bo začela razlagat TI[sub](popravek)[/sub] bo najprej v glavo vrgla vse živo, nekje na koncu (če boš do takrat še vztrajal, se pa splača), boš zvedel bistvo. Vprašanje je če ga boš pravilno dojel. ;)[/quote]

Tudi Ramba smo gledali vseh 92 minut, čeprav smo vedeli, da bo na koncu vse postrelil…[/quote]Ma ja, smo gledali….
Eno je gledat od daleč, drugo se je pa matrat s streljanjem…. 😉
A si videla kako je bil zašvican? Ni mu bilo lahko… :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To pomeni, da ma menstrualne krče.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti si ga gledala 92 minut, ker si čakala kdaj bo sleku še spodnji del.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti si ga gledala 92 minut, ker si čakala kdaj bo sleku še spodnji del.[/quote]

Pa bi menda prej dočakala, kot to, da boš ti našel punco…:)))
Daj nam povej, Sadni. Kako ti gre na terenu? Menda nisi še vedno jezen name?

mogoče je problem, da sploh ne razume, kaj češ met :/

:-):-):-):-):-):-) hvaaaala ti za to….jočem od smeha…:-)

Hoče povedati, da ima za njo sex kakšnih 90 postov, zate pa le 10 postov. 🙂
Premalo razumeš njene potrebe, da bi jih bil sposoben zadovoljiti na pravi način.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close