Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija sex in the city

sex in the city

Luškan film :))) Tistim, ki ste gledale serijo bo sigurno všeč. Celo moj dragi je na koncu priznal, da ni bilo tako grozno kot je mislil in se je celo nasmejal:)))

skratka priporočam:)

Sex and the City je pravilno.

Ona je prevedla dobesedno iz slovenskega v angleški naslov, hehe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, saj…

sex je sex :))))

sej imaš prav..sem bila hitrejša od same sebe.

Hahahahaha, Kitty, pa še prav imaš, sex je sex in basta:)

Ampak sexa v filmu ni, predvidevam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Edino, če Samantha (al kaj je že) koga nategne.

Sem bla včeraj v kinu. In je je, tud seksa je nekaj:o))))

Marko ti pa bolj slabo poznaš to serijo:)) Sex je:) seveda da je hehe

katera pa umre?
pls

med sexom? :)))) zakaj pa mora kdo umret?

med sexom? :)))) zakaj pa mora kdo umret?[/quote]

kitty … 😉

a ni bilo rečeno da ena od akterk v filmu umre?

med sexom? :)))) zakaj pa mora kdo umret?[/quote]

kitty … 😉

a ni bilo rečeno da ena od akterk v filmu umre?[/quote]

Ma ne :))) Že v seriji Samantha zboji za rakom in s kemoterapijo ozdravi:) Če ena umre potem je vsega konec tega si pa ne morejo privoščit:)))

Vsi srečni in zdravi:D

Nobena ne umre, serija je pa veliiiko boljša kot film. So film naredili tako osladen, da je kar hudo. Sem pričakovala več…

ok

hvala

škoda – bi bilo bolj zanimivo

Meni se je film ful vlekel na koncu. Serija je boljša. Nekaj je tudi humorja, nekaj gole kože, predvsem res osladeno vse preveč.

Važen je, če je Živina še tolk dobr tip, kot je bil. Pa če se cuker s platna dol vleče, hehe.Samantha je pa meni itak carica,no sej so vse dobre. Zaradi njih hodim tako pozno spat….

Marko ti pa bolj slabo poznaš to serijo:)) Sex je:) seveda da je hehe[/quote]

Ja, najboljše jo res ne, malo sem pa tudi že pozabil od zadnjih nekaj ogledov.

New Report

Close