SEX anketa
Zdravo,
ko sem listal, nisem našel podobne teme, da bi usmeril ta link v debato. (Če je, bom vesel, če me preusmerite). Gre za anketo o spolnosti, ki je popolnoma diskretna in s katero želimo preko študijskega projekta dobiti vpogled v spolno aktivnost Slovencev in Slovenk.
V veselje mi/nam bo, če jo izpolnete in seveda, če jo posredujete še komu, ki bo z veseljem nanjo odgovoril.
Vzelo vam bo točno minutko časa!
LINK: mojaanketa.si/anketa/363947037/[/url]
Hvala! 🙂
Jaz se že vnaprej opravičujem, da sem v anketi lagala, ampak me je res zanimalo, kakšna vprašanja so v njej. Jebiga, do spletnih anket sem pač skeptična…
Ne razumen logike, zakaj bi nekomu razlagal kaj in kako se dogaja pri meni doma in kakšne probleme bi to rešilo.
Če mi dokažete, da bo v SLO en pijanec manj nabutal ženo in otroke, jih zmetal na cest in če bosta en Janez/Marija manj izgubila službo, rešim vsak dan pet anket!
V nasprotnem primeru je moje spolno življenje stvar mene in moje partnerice!
Niti ne, zelo klišejsko zastavljena: število partnerjev, največja fantazija, najljubši položaj, tralala…
Niti ne, zelo klišejsko zastavljena: število partnerjev, največja fantazija, najljubši položaj, tralala…[/quote]
odgovori pa:
vsak dan večkrat
obvezno z drugo/drugim
brez kondoma in zaščite
ne mislim na posledice
prenašam spolne bolezni
…
pa kje in kako lahko izgubim junfar ☺
Forum je zaprt za komentiranje.