Najdi forum

Zanima me, če poznate Sevid?Kakšne so plaže, trgovina…

V Sevidu sem bila samo enkrat pred 9 leti in takrat smo rekli da nikoli več. Voda je o.k., fajn če imaš čoln. Vse hiše so v hrib, tako da smo imeli recimo do naše kakih 150 stopnic. Plaže za majhne otroke takrat ni bilo razen umetno narejenega zalivčka s dovoženim peskom, ki pa so ga lastniki okoliških hiš ljubosumno čuvali, tako da nisi imel šans da bi bil tam na plaži. Mi smo imeli skupaj še z nekaj družinami najeto celo hišo z apartmaji od enega tipa iz Trogira. Vodo so dovažali s cisternami in vsakič ko nam je zmanjkalo vode je lastnik (ki smo ga morali poklicati za dovoz vode) popizdil. Kaj hudiča potem oddaja hišo, da noter celo pomivalne stroje in naredi 5 apartmajev, potem pa teži za vodo. Naju z možem, ki sva spala v t.i. dnevni sobi je pogrizel nek mrčes, da sva dobila oba krvave izpuščaje. Bilo je vroče, vsak dan smo trajbali otroke in opremo dol do kvazi plaže in potem nazaj, z vozičkom ni šlo. Bilo je pa fajn za malo večje otroke, ki s se lahko hodili kopat na pomol in so tam veselo skakali. Trgovine takrat ni bilo, lahko da zdaj je. Nekje na sredi si je tip premislil in rekel, da od zdaj naprej je pa cena za apartma 30% višja od prej dogovorjene, tako da smo že iskali kje v bližini, da se bomo preselili…
Lahko da je zdaj po toliko letih seveda vse drugače, pišem samo svoje izkušnje. Kot je videti to ni bil eden od boljših dopustov. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close