Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sestre pri Mariu

Sestre pri Mariu

je že tko ane .. da bi lahko ena za obe pisala :)))))

ma je tko zaigrana, da je že mal prehudo ….

heheheh zakaj pa ne?Kaj je z njim narobe..sej je šlang in prščipnena ke v pasu…
če mojga moža citirammm “fejst zenska mora bit velika suha pa velike joškice mmmmmm…..””

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

drugač .. da ne bo pomote .. punca zgleda čist ok …. naj še drugi pokomentirajo ane 🙂

Za moje pojme morajo bit take, da grejo v roke in se jih da lepo gnest.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Marija piše :

Da je mati Marleno ogovarjala z moškim, kot da govori s Primožem meni kaže bolj na to, da se ni v popolnosti sprijaznila s fantovim nagnjenjem. Če bi bila jaz v njeni koži, bi se ravnala tako, kot bi bila pripravljena Marlena. Ko bi bila Marlena Primož, bi jo ogovarjala s fantom, ko bi bil Primož Marlena, bi jo ogovarjala z žensko. Tako bi pokazala tudi svoje spoštovanje do njegove odločitve, do njegove želje, do njega samega kot človeka, ki je izbral za svojo pot – drugačnost.

Evo , to sem pričakoval od tebe kot skrbne mame. Tud pr’ nas doma smo
dobili tak občutek. Najbrž res ni enostavno sprejeti takšne drugačnosti.

hihihi aha..zdej pa vem…si nazorno povedal…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tolk sladka, da je okus že presladak in ko
je stvar presladka, je pač presldka in jo
je težko požreti.

Torej, za malenkost presladka, četudi nisem moški, a prou a?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bi še jest nekej dodala tukaj…
Vse to okoli poimenovanja al moški al zenska je pomembno tole…
Mogoče doma deluje v renici kot moški-sin In se temu primetno tudi “kličejo”kaj vem…je pa nerodna situacija..mogoče mama kot mama svojega sina obravnava kot sina..kljub temu pa dopušča in sprejema njegovo “ženskost”-drugačnost.Jest jo zarad tega, ne bi obsojala.Saj v resnici je moški. z lulekom..žal je!!…Če bi sla naprej v opetarivni poseg in spremenila spol..potem pa bi bila zame ženska..drugače ne! Res ,moje je to mnenje…

Prau prau..me zanimajo mnenja prau vsa…

a veš, to .. ko praviš, da se mati mogoče še ni čisto sprijaznila … tega mi ne bomo nikol vedeli ane .. niti nekak nimamo pravice tega vedet, ker ni naša stvar .. po moje …

jaz na to gledam nekako tako .. dokler se ne zgodi meni .. sem lahko pametna 100/h … ko sem pa sama postavljena pred dejstvo … pa odpovem … in .. to je problem … nikoli ne veš kolk se imajo pri sosedovi familiji dejansko radi in kako se štekajo … ma sem spet mal zašla :))) ampak po moje .. če so se punce/fantje izpostavile javnosti, je pomembno njihovo delo .. in ne toliko njihovo osebno življenje …

B.

Pesimisti mislijo, da so vse ženske pokvarjene.

(Optimisti pa upamo, da so res)

:))))))))))))

Točno tak bi bil tudi moj komentar.

Na začetku mi je bil komad grozen (na EMI), zdaj si ga pa stalno požvižgavam. Vse ostalo – ni moj problem, live and let live!!!

Muca, jaz sem ODDAL to anketo, ker jo je Primož ponudil tudi tu na med.over.netu za rešit !

:))))))))))))))))

….pa nisem “obkrožil” prepovedano Natalijo, pa deso Muck, pa Mišo molk tudi ne……….

aja pa hadu vroče…hehehehe

koga pa pol…si kakšno sam pripisal?

Ja, sej je bila prazna črta in si se sam zmislil, sam izgleda da jih ni ravno dosti razmišljalo podobno, ker je pristala tam okrog 10, 12 mesta.

M.K. iz iste vasi kot naša Nikitka. (Izgleda, da znajo dobro zmešat tam dol, al pa jih “uvozijo” iz Dolenjske )

A Martina ? Njene ustnice ……..

Evo ga, poznavalec !

Točno ona, ja!

Ustnice pa jo naredijo še posebej mmmmmmm………

Pa una ameriška igralka Angelina Jolie ma tut takšne.
Al’ pa Maya – naša mlada pevka. Baje ni nič silikona v njih.

Pa dobro res,da sem ženska ampak kaj je takega na kajfežki…men je ona mim.Rada pohvalim tud ženske..ampak ona pa res ne..sam tiste šobice…kaj vem vse pa tud ni v žnablcah..hihihih

No vidiš, po tem se ločimo moški in ženske.

jo joj..heheheh tuli sem pa čist mim…ampak resno me zanima..kolk pomembne so ustnice???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close